Svaka cast Druga Liga centar je postala kao premijer

Oficijalna web stranica navijacke skupine TNT http://www.tnt-navijaci.com.ba svi ste dobro dosli

Rudar je daleko najbolji, al ako nastave ovako otimati kojekakve Dzeke i ostale kabadahije, **** cemo ucelifad je napisao/la:za koga ti navijas momak za tosk kako vidim jos tvrdis da su najbolja ekipa u ligi ne zasluzujes taj nicknameelifad je napisao/la:TNTRUDAR je napisao/la:18.kolo subota/nedelja 28/29.03.
Vratnik-Rudar ;Tošk-Natron ; Vrbanjuš-Bosna;Orlić-Famos;Radnik-Goražde
Nakon ovog kola vrlo lako se može desiti da Tošk zasjedne na čelo tabele
Ej zabaru niko nije vrijedjao Brezu pa nemoj ni ti Vares....AnnesTNT je napisao/la:Hajde Gorane sa nama na utakmicu,da vidish jeli jos postoji TNT ekipa i koliko ima podgrupa...
Vi posto ste zadnja rupa na sviralu, u BiH molim tise !
Ako te za nimaju Fotke navijaca javi se meni na pp da ti dodam par linkoga.......
![]()
![]()
Jedan klub jedan Grad !
SLike desavanja u zadnjih 3 dana![]()
Imas nadimak???AnnesTNT je napisao/la:nikakav problem gorane znam te,uskoro se vidimo na jugu
iako sam srcem uz doboj istok,volio bih da tosk ide u veci rang takmicenja zbog asima saracevica koji evo godina ma dobro radi sa mladim igracima,ali dzaba sve kad ce sarajlijice skrojit ovu ligu to je jednostavno takoDENZEL je napisao/la:Ma naravno da je glupost dati savezu tolike pare.Meni je iskreno zao sto ekipe poput Breze,Toska,Krivaje igraju u ovom rangu takmicenja jer po tradiciji i uslovima zasluzuju veci rang,dok Ozren,Omladinac i jos neke zalutale u 1 ligu.Al sta ce mo kad pare i KABADAHIJA sve diktiraju.Al evo iskreno me zanima kako ce se Famos provesti kod Orlica(nas jedanaes se skupimo i pri regularnom sudjenju ce mo pobijediti orlica),jer opce je poznato da Dzeko radi za Bosnu i njenog direktora(Dzeko mu tjelohranitelj) inace sefa Skenderije.
Tako da momci nadam se da ne, ali sarajlije ce ovu ligu skrojiti.Vase misljenje.
U pravu si da Dzeko igra za Bosnu,ali voli pare vise nego bilo sta, tamo pomocni sudija zakaci zastavicu na ogradu i odmara pa ti predzi centar i odma si u ofsaidu,a bolno je to sto te sudije nisu potplacene vec prestravljene evo jedan detalj ORLIC RUDAR REZULTAT 3-2 U OFSAIDIMA 1-27 Poslje ovog detalja vam je sve jasno.DZEKIN JE SLOGAN NEMA PARA NEMA BODOVADENZEL je napisao/la:Ma naravno da je glupost dati savezu tolike pare.Meni je iskreno zao sto ekipe poput Breze,Toska,Krivaje igraju u ovom rangu takmicenja jer po tradiciji i uslovima zasluzuju veci rang,dok Ozren,Omladinac i jos neke zalutale u 1 ligu.Al sta ce mo kad pare i KABADAHIJA sve diktiraju.Al evo iskreno me zanima kako ce se Famos provesti kod Orlica(nas jedanaes se skupimo i pri regularnom sudjenju ce mo pobijediti orlica),jer opce je poznato da Dzeko radi za Bosnu i njenog direktora(Dzeko mu tjelohranitelj) inace sefa Skenderije.
Tako da momci nadam se da ne, ali sarajlije ce ovu ligu skrojiti.Vase misljenje.
tosk pobjedio natrona 2-0 vratnik rudarr odgodzenoDENZEL je napisao/la:FK Krivaja-NK Doboj Istok 1-1. Imal jos kakvih rezultata.Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.