Druga Liga - grupa Centar

AnnesTNT
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Centar"

Post Postao/la AnnesTNT » 26 mar 2009, 10:42

Opa i doboj istok online :)
Svaka cast Druga Liga centar je postala kao premijer :D sve moguce imamo....
Oficijalna web stranica navijacke skupine TNT http://www.tnt-navijaci.com.ba svi ste dobro dosli ;)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 mar 2009, 11:23

elifad je napisao/la:
elifad je napisao/la:
TNTRUDAR je napisao/la:18.kolo subota/nedelja 28/29.03.
Vratnik-Rudar ;Tošk-Natron ; Vrbanjuš-Bosna;Orlić-Famos;Radnik-Goražde
Nakon ovog kola vrlo lako se može desiti da Tošk zasjedne na čelo tabele
za koga ti navijas momak za tosk kako vidim jos tvrdis da su najbolja ekipa u ligi ne zasluzujes taj nickname
Rudar je daleko najbolji, al ako nastave ovako otimati kojekakve Dzeke i ostale kabadahije, **** cemo uc

sami protiv svih....ups ovo je slogan hordi :oops:

TNTRUDAR
Kontakt:

Post Postao/la TNTRUDAR » 26 mar 2009, 12:21

Ja sam objektivan i imam mišljenje a naravno da je Rudar u srcu i da je najkvalitetniji ali i sam znas situaciju oko ekipe i da uvijek u proljetnom dijelu padnemo u igri a zbog raznoraznih stvari.Moj sud je da smo najbolji ali ćesto se izvan terena dese čudne stvari, pa prema tome ovo ime je ponos i ne bi bio sa njim na ovoj temi da mislim drugacije.
Još samo jedna stvar, želja mi je da ovdje imamo što više informacija od navijača i drugih klubova pa možda i time zadržimo regularnost prvenstva.
pozdrav ;)

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 26 mar 2009, 14:00

AnnesTNT je napisao/la:Hajde Gorane sa nama na utakmicu,da vidish jeli jos postoji TNT ekipa i koliko ima podgrupa...
Vi posto ste zadnja rupa na sviralu, u BiH molim tise !

Ako te za nimaju Fotke navijaca javi se meni na pp da ti dodam par linkoga.......

:lol: :lol:

Jedan klub jedan Grad !

SLike desavanja u zadnjih 3 dana :)
slika
slika

slika
slika
Ej zabaru niko nije vrijedjao Brezu pa nemoj ni ti Vares....
Moto vam je prafo originalan....Da ne pjevate "Samo jedan klub samo jedan grad samo Breza samo Rudar"....:mrgreen:
A slike, nema sta pravi Hoolsi..... :lol:

Sorry za off topic....necu vise.... :arrow:

elifad
Kontakt:

Post Postao/la elifad » 26 mar 2009, 14:14

Evo za sve prate drugu ligu centar moj blog informacije su uvijek brze i tacne bujrum http://www.rudarbreza.--- SPAM ---

AnnesTNT
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTNT » 26 mar 2009, 18:31

nikakav problem gorane znam te,uskoro se vidimo na jugu

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 26 mar 2009, 18:37

AnnesTNT je napisao/la:nikakav problem gorane znam te,uskoro se vidimo na jugu
Imas nadimak??? :?:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 mar 2009, 18:46

Za sve međusobne rasprave imate PM (privatne poruke)!

Tema je "Druga Liga - grupa "Centar"!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

tesanj
Kontakt:

Post Postao/la tesanj » 26 mar 2009, 19:41

De ba ljudi dogovor je da se daju objektivne informacije a ne nagadjanja ko ce uc i tako. Izgleda da iz Breze puse vjetar da posteno moze uci samo Rudar i niko drugi. Ako bi se ne daj Boze desilo da udje TOSK, Bosna, Gorazde il neko drugi odmah to nije posteno. Mozete slobodno napisati koju je to utakmicu TOSK kupio pa da kazem sta ja imam.
http://www.atomci.ba -slike sa gostovanja, vijesti...

TNTRUDAR
Kontakt:

Post Postao/la TNTRUDAR » 26 mar 2009, 19:48

Poz za Tešanj
Možda si krivo protumaćio barem moje komentare,nikad nisam rekao da Tošk namješta utakmice ali složičeš se da je u prošlim sezonama bilo jako prljavih radnji.Ali u pravu su da ovdje trebamo davati informacije a manje se međusobno optuživati.

tesanj
Kontakt:

Post Postao/la tesanj » 26 mar 2009, 20:02

Pa naravno da je bilo u svim nasim ligama ima mutnih radnji kad ti je jedan Orlic u ligi kojeg ne smijes ni pobjedit i takvi. Ko god udje iz ove lige ja cu cestitati necu nikad reci da nijeposteno jer znam da se i kvalitet gleda a ne samo pare. Pozz

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 26 mar 2009, 21:06

Pozdrav za pokretaca teme i sve ljubitelje sporta.Jest da nam je fudbal uopsteno jedna velika lakrdija od premijer pa do ostalih liga mislim da nema svrhe da se navijaci izmedju sebe pale i na taj nacin doprinose jos vecoj lakrdiji a vi znate na sta mislim...sto se tice mutnih radnji budimo iskreni i recimo da ni jedan klub nema ciste ruke sto se toga tice...Jest da je ORLIC jedan i jedini ne prevazidjeni(5 penala im dosudjeno protiv Famosa u jednoj od proslih sezona i jos masa primjera),ipak moramo reci da na svim terenima bude ponekad neka lakrdija od sudijske pa do igracke i ostalih....Mislim da je odlicna ideja pokretanje teme 2lige jer su nizi rangovi zapostavljeni u svakom smislu.Iako sam simpatizer NK Doboj Istok,volio bih da u visi rang udje ekipa TOSKA jer stvarno imaju mladu i dobru ekipu,ali moram naglasiti da i ekipa Famosa ima jak tim kao i ekipa Bosne.Brezu nisam gledao ali kazu da imaju dobru ekipu tako da mislim da nece biti ne zasluzeno ko god udje,naravno bez kupovine utakmica,jest da nam je to STANDARD.Do razmjene informacija POZDRAV
GAZIJE FOREVER...

TNTRUDAR
Kontakt:

Post Postao/la TNTRUDAR » 26 mar 2009, 21:55

Poz
Hvala na podršci i bit je da svi budemo od koristi za ovu temu sa novim informacijama
bez uvreda a naravno svi mi imamo svog favorita i klub kome smo privrženi

AnnesTNT
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTNT » 26 mar 2009, 22:19

Bas kao sto neko navede,neka bolja ekipa udze u veci rang...
Prava je povala dati savezu 100.000 KM za ulazak u Federalnu ligu...

Jedini klub koji sada puca na ulazak je to TOSK iako ima iza sebe kojekakvih dugova ;)

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 26 mar 2009, 23:19

Ma naravno da je glupost dati savezu tolike pare.Meni je iskreno zao sto ekipe poput Breze,Toska,Krivaje igraju u ovom rangu takmicenja jer po tradiciji i uslovima zasluzuju veci rang,dok Ozren,Omladinac i jos neke zalutale u 1 ligu.Al sta ce mo kad pare i KABADAHIJA sve diktiraju.Al evo iskreno me zanima kako ce se Famos provesti kod Orlica(nas jedanaes se skupimo i pri regularnom sudjenju ce mo pobijediti orlica),jer opce je poznato da Dzeko radi za Bosnu i njenog direktora(Dzeko mu tjelohranitelj) inace sefa Skenderije.
Tako da momci nadam se da ne, ali sarajlije ce ovu ligu skrojiti.Vase misljenje.
GAZIJE FOREVER...

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 27 mar 2009, 08:55

DENZEL je napisao/la:Ma naravno da je glupost dati savezu tolike pare.Meni je iskreno zao sto ekipe poput Breze,Toska,Krivaje igraju u ovom rangu takmicenja jer po tradiciji i uslovima zasluzuju veci rang,dok Ozren,Omladinac i jos neke zalutale u 1 ligu.Al sta ce mo kad pare i KABADAHIJA sve diktiraju.Al evo iskreno me zanima kako ce se Famos provesti kod Orlica(nas jedanaes se skupimo i pri regularnom sudjenju ce mo pobijediti orlica),jer opce je poznato da Dzeko radi za Bosnu i njenog direktora(Dzeko mu tjelohranitelj) inace sefa Skenderije.
Tako da momci nadam se da ne, ali sarajlije ce ovu ligu skrojiti.Vase misljenje.
iako sam srcem uz doboj istok,volio bih da tosk ide u veci rang takmicenja zbog asima saracevica koji evo godina ma dobro radi sa mladim igracima,ali dzaba sve kad ce sarajlijice skrojit ovu ligu to je jednostavno tako
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

elifad
Kontakt:

Post Postao/la elifad » 27 mar 2009, 09:33

DENZEL je napisao/la:Ma naravno da je glupost dati savezu tolike pare.Meni je iskreno zao sto ekipe poput Breze,Toska,Krivaje igraju u ovom rangu takmicenja jer po tradiciji i uslovima zasluzuju veci rang,dok Ozren,Omladinac i jos neke zalutale u 1 ligu.Al sta ce mo kad pare i KABADAHIJA sve diktiraju.Al evo iskreno me zanima kako ce se Famos provesti kod Orlica(nas jedanaes se skupimo i pri regularnom sudjenju ce mo pobijediti orlica),jer opce je poznato da Dzeko radi za Bosnu i njenog direktora(Dzeko mu tjelohranitelj) inace sefa Skenderije.
U pravu si da Dzeko igra za Bosnu,ali voli pare vise nego bilo sta, tamo pomocni sudija zakaci zastavicu na ogradu i odmara pa ti predzi centar i odma si u ofsaidu,a bolno je to sto te sudije nisu potplacene vec prestravljene evo jedan detalj ORLIC RUDAR REZULTAT 3-2 U OFSAIDIMA 1-27 Poslje ovog detalja vam je sve jasno.DZEKIN JE SLOGAN NEMA PARA NEMA BODOVA

tesanj
Kontakt:

Post Postao/la tesanj » 27 mar 2009, 13:05

Dobro je sto Orlic ide Bosni u goste ovu polusezonu jer bi ih pustili ovi da je obrnuto a to ne bi bilo dobro za nas.
Prosle polusezone, posljednje kolo: Orlic- Bosna 2-3 sve jasno

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 28 mar 2009, 17:32

FK Krivaja-NK Doboj Istok 1-1. Imal jos kakvih rezultata.Pozdrav
GAZIJE FOREVER...

elifad
Kontakt:

Post Postao/la elifad » 29 mar 2009, 17:09

DENZEL je napisao/la:FK Krivaja-NK Doboj Istok 1-1. Imal jos kakvih rezultata.Pozdrav
tosk pobjedio natrona 2-0 vratnik rudarr odgodzeno

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.