Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
Skloni to ''neko od forumasa'' to je skroz neozbiljno...i ubaci Petkovica.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Vec sam napisao na drugoj tebmi, najbolji izbor za novog selektora bio bi Senijad Ibricic.
Za terena vise nije, a pojedini nasi reprezentativci bez njega ne mogu zaspati kao da je plisani medo sa kojim djeca idu u krevet.
Sa njim na selektorskoj klupi, rijesili bi vise problema odjednom
Za terena vise nije, a pojedini nasi reprezentativci bez njega ne mogu zaspati kao da je plisani medo sa kojim djeca idu u krevet.
Sa njim na selektorskoj klupi, rijesili bi vise problema odjednom

Petkovic ima potpisan ugovor sa Svicarskom,preuzima ih poslije SP.Ako ce kandidati biti zauteti treneri sa ugovorima onda je ovo neozbiljno.Ali sta drugo ocekivati od pokretaca nego podvale.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vahid - skupo ali dobro rjesenje
Amar - jeftinija opcija + bilo bi zanimljivo pratiti brku na klupi reprezentacije
Sergej - U-21 repka
Amar - jeftinija opcija + bilo bi zanimljivo pratiti brku na klupi reprezentacije

Sergej - U-21 repka
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 10 mar 2014, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Petkovic preuzima Svicarsku nakon SP-a, ako se ne varam.Pauk je napisao/la:Skloni to ''neko od forumasa'' to je skroz neozbiljno...i ubaci Petkovica.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Principatus
- Kontakt:
Ja sam za Spahica ili Dzeku.
Razlog: Imaju veci autoritet od Susica i bili su aktivniji sto se tice skautinga.
Razlog: Imaju veci autoritet od Susica i bili su aktivniji sto se tice skautinga.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ubačen.autogol je napisao/la:Virtual ubaci Petkovica![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Yebiga, tuzno ali tako ti je... Jedino ako se Vaha odluci za kakav pro bono, zaradio je dovoljnodrummer je napisao/la:Dakle mozes staviti i Vincente Del Bosquea ako vec stavljas Vahu.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dodaj i Joachima Leva.
Moj prvi izbor je Vaha,ali posto je on krupan finansijski zalogaj za nas,ne bi bilo lose postaviti Barbareza i Kodru,a pomocnici da budu Bajramovic i Hibic..Sve same legende nase repke..Neprikosnoveni autoriteti,bivsi kapiteni..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Petkovic je vec postavljen za Svicarskog selektora nakon SP-a.autogol je napisao/la:Virtual ubaci Petkovica![]()
Cuj Amar,pa radije cu slusati Sajine izjave nego njegove
Vaha, najbolji izbor, ali nerealan. On sam kaze da ne radi nigdje ispod milion eura po sezoni.
Amar Osim - dajte molim vas

Bajevic je realno rijesenje. Mislim da je dostupan, a i srbi bi ga podrzali sigurno.
Sad je samo pitanje koliko je on u opste vise u tom poslu i da li bi zelio vratiti se na klupu.
Barbarez - mislim da mu delegati koji biraju a koji dolaze iz RS-a, nikad nece dopustiti da vodi A reprezentaciju.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mozel i Del Boske?drummer je napisao/la:Dodaj i Joachima Leva.
- tuzlak1987
- Kontakt:
sto je najjače ovi sto predlažu amara mrtvi ozbiljni
Delegati iz Federacije su Barbarezov problem,nisu iz RS-a.pisac je napisao/la:Petkovic je vec postavljen za Svicarskog selektora nakon SP-a.autogol je napisao/la:Virtual ubaci Petkovica![]()
Vaha, najbolji izbor, ali nerealan. On sam kaze da ne radi nigdje ispod milion eura po sezoni.
Amar Osim - dajte molim vas![]()
Bajevic je realno rijesenje. Mislim da je dostupan, a i srbi bi ga podrzali sigurno.
Sad je samo pitanje koliko je on u opste vise u tom poslu i da li bi zelio vratiti se na klupu.
Barbarez - mislim da mu delegati koji biraju a koji dolaze iz RS-a, nikad nece dopustiti da vodi A reprezentaciju.
Ja koliko znam, oni iz RS-a ga nisu podrzali radi one utakmice Kodro i prijatelji.
Poprilisno sam siguran u to.
Poprilisno sam siguran u to.
Sto ne?pisac je napisao/la:autogol je napisao/la:Virtual ubaci Petkovica![]()
Otac mu je Ljubo a majka Zlata...ima krvi iz sva 3 konstitutivna naroda...idealno rjesenje

-------------------Begović------------------
Pa jbt ne mogu da vjerujem da nam jedan Vaha moze biti toliko skup da nemamo para za njega,pa zar savez na celu sa Osimom ne moze lobirati da drzava vise ulaze u repku,gdje su pare koje savez dobija za plasman u Brazil i eventualni prolaz grupne faze...Jednostavno ne vjerujem u tu pricu da je skup 

Pa moze,kad dodaje selektore Svicarske i Alzira koji imaju ugovore sa tim zemljama onda moze bilo ko.NYKnicks Fan je napisao/la:Mozel i Del Boske?drummer je napisao/la:Dodaj i Joachima Leva.
cirkus žedrutuzlak1987 je napisao/la:sto je najjače ovi sto predlažu amara mrtvi ozbiljni

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.