i na prolom SP je ovako bilo na EP se igra 2. grupaOtelo je napisao/la:Napokon nema one druge faze![]()
Play-off je najbolja stvar u sportu ::olimpijskazastava:
SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Biti ce utakmica kroz cijeli dan.vrebac86 je napisao/la:Znali netko termine utakmica, jesu li kasnije ili ce biti onih utakmica poslije podne odmah??
Termimi na prvenstvu su: 15:00, 17:00, 19:00 i 21:00 po katarskom lokalnom vremenu.
S tim sto je katarska zona +2 sata u odnosu na srednje-europsku. Dakle oduzmi 2 sata od svake, termini su stoga 13:00, 15:00, 17:00 i 19:00 CET.
Utakmice BiH (po katarskom vremenu):
16.01. (17:00) BiH-IRI
17.01. (19:00) BiH-AUT
19.01. (19:00) BiH-MKD
21.01. (19:00) BiH-TUN
23.01 (21:00) BiH-HRV
E ljudi ima li neko podatak koji satelitski kanali će prenositi prvenstvo. Pretpostavljam da će raditi javni servisi iz regiona i Bein Sport, ali jel vam poznato da li će neki drugi sportski kanali prenositi?
- legenda reala
- Kontakt:
**** ex DSF ti uvijek prenosi prvenstva u rukometu, Sport+ francuski, HRT ti ove godine neće prenositi nego RTL HR
Sport 1 i 2 HU
Sport 1 i 2 HU
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nista od ****, ZDF, SAT1 i sl...
SKY je kupio prava za Njemacku, a to nisu free kanali.
Evo, samo da se ubilježim i da velim da će BiH napraviti senzaciju na prvenstvu, a pod tim ne mislim na pobjedu protiv Hrvatske...
ovo što se trenutno( a i u zadnje 2godine) radi u rukometnoj reprezentaciji BiH mi miriše na nešto dobro i veliko...
ovo što se trenutno( a i u zadnje 2godine) radi u rukometnoj reprezentaciji BiH mi miriše na nešto dobro i veliko...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Senzacija bi bila plasman u drugi krug i ujedno ispunjenje cilja sa kojim bi svi trebali biti zadovoljni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ma ispast ce odmah nema tu kvaliteta celica najbolji igrac
Kako god da bude momci ce ginuti na terenu to se zna drugi krug cemo dohvatiti 100% a sve ostalo je baksis
Od 13 pa navece do 20h po nasem vremenu
- samo_lijevo
- Kontakt:
ZDF i ARD nisu dobili jer ne mogu ukinuti signsl van Njemacke,to je uslov da dobiju prava.Razbojnik je napisao/la:Ma nista od ****, ZDF, SAT1 i sl...
Po ovom tekstu jos nista nije sigurno za prava u Njemackoj.
http://www.handball-world.com/o.red.c/n ... 64833.html" onclick="window.open(this.href);return false;
do sada potpisali Eurosport Nordic,SBS Discovery Media(Svedska),TV2(Norveska),RTVS(Slovenija),TVP(Poljska).Bisher liegen Unterschriften mit Eurosport Nordic (Skandinavien), SBS Discovery Media (Schweden), TV2 (Norwegen), RTVS (Slowenien) and TVP (Polen) vor. Neben Deutschland gibt es unter anderem in Spanien, wo Handball traditionell vom öffentlich-rechtlichen Sportsender Teledeporte ausgestrahlt wird, noch keine Einigung. Und auch im europäischen Radiomarkt bereitet das IHF-Agreement mit BeIN Sports Sorgen.
Hasan opet izvodi svoje
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zvanicno Sky prenosi SP.Ugovor je potpisan za minimalno 15 meceva grupne faze,2 meca 1/8,sve meceve 1/4,1/2 i finalni mec kao i meceve Njemacke i Austrijske reprezntacije za konacni plasman.Sve ostale meceve ce pustati na livestreamu besplatno.
"Das Angebot beinhaltet mindestens 15 Gruppenspiele, zwei Achtelfinal-Begegnungen, alle Viertel- und Halbfinalpaarungen, das Finale am 1. Februar sowie etwaige Platzierungsspiele der Nationalmannschaften aus Deutschland und Österreich", so der Münchener Sender in einer Pressemitteilung. Es ist das erste Mal, dass in Deutschland Handball-Spiele dieser Bedeutung ausschließlich im Bezahl-Fernsehen übertragen werden. Sky will aber alle anderen WM-Spiele des am 15. Januar beginnenden Turniers kostenfrei über das Internet auf sky.de ausstrahlen.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Sto se tice Hrvatske, Joso se ozlijedio
.
Naravno nije se lijepo radovati nicijoj povredi, ali neka, barem ga ne moram gledat na prvenstvu. I da se Karacic oporavi do tada i imamo 2 vrhunska srednja. Ostalo je onako, dobro kao i lanjskih godina s time da na liejvm beku krpa Bicanic. ALi odigrao je dobro zadnje prvenstvo, igra dobro u klubu i valjda ce tako bit i za 15 dana.

Naravno nije se lijepo radovati nicijoj povredi, ali neka, barem ga ne moram gledat na prvenstvu. I da se Karacic oporavi do tada i imamo 2 vrhunska srednja. Ostalo je onako, dobro kao i lanjskih godina s time da na liejvm beku krpa Bicanic. ALi odigrao je dobro zadnje prvenstvo, igra dobro u klubu i valjda ce tako bit i za 15 dana.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ko je po vama prvi favorit ? Francuska,Danska ili Spanija ?
lillard zar ti neces navijati za hrvatsku??Lillard je napisao/la:Sto se tice Hrvatske, Joso se ozlijedio.
ovo ozbiljno pitam ne zajebavam se
habib
Po meni Danci. Vrijeme je da osvoje nakon onih poraza u polufinaluCurry je napisao/la:Ko je po vama prvi favorit ? Francuska,Danska ili Spanija ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hocu, ne vidim razloga za takvo pitanje, zna se.habib je napisao/la:lillard zar ti neces navijati za hrvatsku??Lillard je napisao/la:Sto se tice Hrvatske, Joso se ozlijedio.
ovo ozbiljno pitam ne zajebavam se
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I ja cu pored nase repke za dance navijati . Hansen MvP
ako se ne varam, utakmice prošlih prvenstava bile su prenošene na youtube-u, hoće li ove godine takvo nešto biti ?
Koliko utakmica ce prenositi bht,ftv ko vec prenosii?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.