Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Studiranje
Najteze su prve 3 godine, e onda kad predjes na 2 sve je lakse 

-
- Kontakt:
Tuzlak, UN dvorana, znm da je tu odmah preko puta Omege kod ostalih fakulteta, ali možeš mi malo detaljnije objasniti da ne ispadnem tele gore 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Manje vise taj govor u dvorani prvi dan nije ni bitan
odmah tamo kada dodjes pored onogvanjskog terena je, biti ce uglavnom i dosta ljudi. Samo prati rulju 

Upisujem 5. god. na Građevinskom u Sarajevu (2. godina mastera), al' već sam počeo pomalo radit za neke firme ...
može se već fin džeparac zaradit' ... preporučujem svakom ko ima imalo šlifa za matematiku da upiše ovaj fakultet, male su šanse da će se pokajati xd

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Hvala Tuzlak
Poslije tog govora, šta ide dalje, svako na svoj fax i onda?

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Svako na svoj fax, upoznajes raju i to je toHattrick10 je napisao/la:Hvala TuzlakPoslije tog govora, šta ide dalje, svako na svoj fax i onda?

-
- Kontakt:
Može li tako svaki dan da se družimo? Hahahahaha
kad kreću onda predavanja?

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa podijele vam indexe, a druzit se mozes stalno, ako upoznas kakvu malu da stanuje gdje u stanu samaHattrick10 je napisao/la:Može li tako svaki dan da se družimo? Hahahahahakad kreću onda predavanja?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
FENS na IUS
Computer science and technology
ofišl
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Computer science and technology
ofišl
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Malu ja ostavljam u svom gradu, poduga veza :)Pun sam briga
Kontam ako je u ponedjeljak ceremonija, podjela indeksa kad počinju predavanja onda o.o

Ako može i mene malo da uputite, baš sada razmišljam gdje trebam da se pojavim u pon. (Farmacija)Hattrick10 je napisao/la:Malu ja ostavljam u svom gradu, poduga veza :)Pun sam brigaKontam ako je u ponedjeljak ceremonija, podjela indeksa kad počinju predavanja onda o.o

Edit: Jesam tele, ima sve na stranici univerziteta...

-
- Kontakt:
@trust
druze mozes za malo vise para naci bolji smjestaj jer dom je katastrofa u tz i tu idu samo oni koji bas nisu upoznati i kojima je to zadnja opcija sto se tice para, znaci bolje ti je dati 30-40km vise al imati stan nego zivjeti u domu
@hattrick (moj imenjace na forumu) prvi dan ti je talasika to sto odes u dvoranu i to glupost cista...ja otisao i jedva usao u dvoranu i tamam nekako se progurao i kraj...najbolje ti je otidji na kafu upoznaj se sa gradom ili u omegi i okolni kafici gdje bude najvise raje i onda na fax upoznaj raju i sa njima se druzi....kod nas je cak bilo neko predavanje prvi dan al ja nisam otisao al ne brini nista:D najvaznije ti je da upoznaj raju i to je to
druze mozes za malo vise para naci bolji smjestaj jer dom je katastrofa u tz i tu idu samo oni koji bas nisu upoznati i kojima je to zadnja opcija sto se tice para, znaci bolje ti je dati 30-40km vise al imati stan nego zivjeti u domu

@hattrick (moj imenjace na forumu) prvi dan ti je talasika to sto odes u dvoranu i to glupost cista...ja otisao i jedva usao u dvoranu i tamam nekako se progurao i kraj...najbolje ti je otidji na kafu upoznaj se sa gradom ili u omegi i okolni kafici gdje bude najvise raje i onda na fax upoznaj raju i sa njima se druzi....kod nas je cak bilo neko predavanje prvi dan al ja nisam otisao al ne brini nista:D najvaznije ti je da upoznaj raju i to je to

FORZA MILAN
- AlfredBorden
- Kontakt:
ne znam kakvi su inace domovi u drzavi al u tuzli su ocaj svih ocaja, najbolje ti je da bjezis odatle radi svih mogucih razloga al ti opet vidi, probaj sta i kako pa onda odvagaj jer ne znam iz kojeg si razloga izabro domtruts je napisao/la:I ja sam upisao u Tz, Tehnološki faks, stanovat ću u domu, imal ko kakvu dodatnu info za vaše domove, u kojem je najbolje, imal interneta, jel se može učit u domu ?

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
-
- Kontakt:
Evo ja 1. na Građevinskom u Bihaću ... Teško sve mu ne je.bemAlanSmith14 je napisao/la:Upisujem 5. god. na Građevinskom u Sarajevu (2. godina mastera), al' već sam počeo pomalo radit za neke firme ...može se već fin džeparac zaradit' ... preporučujem svakom ko ima imalo šlifa za matematiku da upiše ovaj fakultet, male su šanse da će se pokajati xd

Kod nas je ovdje sistem 4+1 , ne znam kakva je razlika , je li bolje ili gore ovako , ne razumijem se baš u te fazone

U Travniku su najbolji Fakulteti,cak kad nam igra i repka ,bude reklama xD
I ja ove godine krećem na PMF Sarajevo. Teorija kompjuterskih nauka. Prije 2 godine od poznanice znam da je od njih 25, 7 učenika riješilo prvu godinu. Ja sam rekao da ću da se trudim. Jesam u domu u Nedžarićima, ali bitna je samo volja i pun sam samopouzdanja što se faksa tiče. Zapet pet,šest godina i onda 

Tako blizu, a tako daleko.
Sretno tiCiva je napisao/la:I ja ove godine krećem na PMF Sarajevo. Teorija kompjuterskih nauka. Prije 2 godine od poznanice znam da je od njih 25, 7 učenika riješilo prvu godinu. Ja sam rekao da ću da se trudim. Jesam u domu u Nedžarićima, ali bitna je samo volja i pun sam samopouzdanja što se faksa tiče. Zapet pet,šest godina i onda

-
- Kontakt:
Ma po TZ ima stanova (onako prosječni, studentski jbg) po 150KM sa svim režijama po 10-15min od faxa, tako da se dom drfinitivno ne isplati.
Imenjače sa foruma - šteta što svaki dan nije takav

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ja upisao ove godine Arhitekturu u Sarajevu. Neka mi je sa srecom 

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
- Kontakt:
Po meni se u Tz isplati iznajmiti stan dalje od faxa npr u dijelu grada gore kod inter auta ili cak i dalje...nije daleko jedno 20-30min lagane setnje (ne znam kakve su cijene ali to se moze ispitati)Hattrick10 je napisao/la:Ma po TZ ima stanova (onako prosječni, studentski jbg) po 150KM sa svim režijama po 10-15min od faxa, tako da se dom drfinitivno ne isplati.

A to ti je sve kako sebi napravis

FORZA MILAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.