Josip Kvesić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Josip Kvesić
Dzaba ga pozvao ako ga nece koristiti na lijevom beku, vec samo onako da ima, vjerovatno ce opet Lulic da se rasteze na lijevom beku i krilu,a i stoperi ce da nam nastradaju(sjeti se utakmice protiv Nigerije)
DD
Članci iz novina nakon prošlog poziva u reprezentaciju prije nesretne povrede

DRUG NEBI TI PUNCA
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sretno momak. Sve najbolje.
Nemam nista protiv Kvesica, ali ovo je vec previse igraca iz PLBiH. Od toga nam nema rezultata.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ljiljani87
- Kontakt:
Bravo Josipe.
@Cartman , na lijevom beku može više pomoći od Lulića u to sam 100% siguran

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Ma Lulic je panj, ali ipak je ogromna razlika izmedju PLBiH i najjacih liga. Sjecam se kakve je defanzivne probleme Kvesic imao protiv U21 Njemacke. Velik je to zalogaj, pogotovo kad znamo ko igra na desnom krilu Velsa.Ljiljani87 je napisao/la:Bravo Josipe.
A ko igra??Cartman je napisao/la:Ma Lulic je panj, ali ipak je ogromna razlika izmedju PLBiH i najjacih liga. Sjecam se kakve je defanzivne probleme Kvesic imao protiv U21 Njemacke. Velik je to zalogaj, pogotovo kad znamo ko igra na desnom krilu Velsa.Ljiljani87 je napisao/la:Bravo Josipe.

Meni je drago sto je momak dobio poziv. Njemu se desila ta nesretna povreda u trenucima kada se lomi karijera. Bio je paklen igrac i nikako ne mogu da zaboravim njegove prodore u 100. derbiju, nadam se da je i sad bar blizu one forme.
Koliko ce on igrati vidjet cemo, ali ostaje cinjenica da je on jedini pravi lijevi bek na ovom spisku.
Neki momciluk iz Madrida, kazu nije los.hilmo je napisao/la:A ko igra??Cartman je napisao/la:Ma Lulic je panj, ali ipak je ogromna razlika izmedju PLBiH i najjacih liga. Sjecam se kakve je defanzivne probleme Kvesic imao protiv U21 Njemacke. Velik je to zalogaj, pogotovo kad znamo ko igra na desnom krilu Velsa.Ljiljani87 je napisao/la:Bravo Josipe.
@Cartman , na lijevom beku može više pomoći od Lulića u to sam 100% siguran![]()
![]()

- hogarstrasni
Besmisleno je uopste vise raspravljati o ovome.
Ako ima mjesta za Cimirota, Dujkovica, Zakarica, Svraku, Sesara, Avdukica...ima i za Kvesica, sve je to u 5 deka.
Ako ima mjesta za Cimirota, Dujkovica, Zakarica, Svraku, Sesara, Avdukica...ima i za Kvesica, sve je to u 5 deka.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Bice Bale centarforCartman je napisao/la:Neki momciluk iz Madrida, kazu nije los.hilmo je napisao/la:A ko igra??Cartman je napisao/la: Ma Lulic je panj, ali ipak je ogromna razlika izmedju PLBiH i najjacih liga. Sjecam se kakve je defanzivne probleme Kvesic imao protiv U21 Njemacke. Velik je to zalogaj, pogotovo kad znamo ko igra na desnom krilu Velsa.![]()
![]()

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ma Kvesić je tu reda radi, neće on ni igrati. Opet će Lulić početi na beku i igrat ćemo bez lijevog krila, znači biće opet propuh
- Principatus
- Kontakt:
Drago mi je za Josipa, no ovaj poziv je trebao dobiti za prijateljsku utakmicu, a ne za 2 izuzetno bitne utakmice u kojima bi mogao dobro da izgori kao mlad igrac, ako uopste bude zaigrao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zna Sofet sta rodi ba, nemoj tako ba.Principatus je napisao/la:Drago mi je za Josipa, no ovaj poziv je trebao dobiti za prijateljsku utakmicu, a ne za 2 izuzetno bitne utakmice u kojima bi mogao dobro da izgori kao mlad igrac, ako uopste bude zaigrao.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Principatus
- Kontakt:
De ba ja sam cuo ba ono nemas ti pojma o tahktici. Jesil ti ikad trenirao ba nekoga u fudbalu ha? Koje su ti one kako se kaze refrencije? Jesil patrijota ko Safet? Nisi. Safet nas je odveo na SP jarane!DonCorleone je napisao/la:Zna Sofet sta rodi ba, nemoj tako ba.Principatus je napisao/la:Drago mi je za Josipa, no ovaj poziv je trebao dobiti za prijateljsku utakmicu, a ne za 2 izuzetno bitne utakmice u kojima bi mogao dobro da izgori kao mlad igrac, ako uopste bude zaigrao.

Boze dragi, bez nekih ljudi bi ovaj svijet bio automatski bolji.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Bio je vakat. Samo je Kolasinac jaci defenzivno od Josipa. Ako bude u prvih 11 , ja sam miran za lijevu stranu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam u kakvoj je sada formi, prosli poziv, kad se povrijedio, bio je zasluzen. Nerealno je ocekivati njegov nastup u ove dvije utakmice, ali dobro, neka ga tu, sa repkom. Sve najbolje 

- hogarstrasni
Pozive u BH reprezentaciju su dobijali i gori igraci od Kvesica , ima ih i sada, tako da je ovaj poziv samo nastavak neke ruzne tradicije, ali neka mu je sa srecom.
S druge strane,pricati da je kvesic odlican,da ce se nametnuti, da je bolji od ovog ili onog, ma dajte..
Decko ima 24 godine, nije se zadrzao u Slovackoj, Hrvatskoj, tek oporavljen od povrede...sta sada , treba da povjerujemo da je potencijal ?
S druge strane,pricati da je kvesic odlican,da ce se nametnuti, da je bolji od ovog ili onog, ma dajte..

Decko ima 24 godine, nije se zadrzao u Slovackoj, Hrvatskoj, tek oporavljen od povrede...sta sada , treba da povjerujemo da je potencijal ?
Da bi mogao komentarisati nekog igrača, i govoriti o njegovom kvalitetu / nekvalitetu trebao bi ga i pogledati.
DRUG NEBI TI PUNCA
- hogarstrasni
Ma pratio sam ga i u Zilini, i u Varazdinu, tu je imao pristojan period ali nista vise, i u U21, i u Zelji...Imam dovoljno iskustva sa pracenjem i procjenom PL igraca.bagrcavi je napisao/la:Da bi mogao komentarisati nekog igrača, i govoriti o njegovom kvalitetu / nekvalitetu trebao bi ga i pogledati.
PS. neka su ga pozvali, bolje njega nego nekog germana iz Hajduka(ako i Kvesic nije u talu

Trenutno nemamo nijednog pravog lijevog beka, pa bolje i Kvesic ili bilo ko drugi kome je to prirodna pozicija nego Lulic koji se tu nikako ne snalazi. Sretno Kvesicu