I sviranje violine
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- supersonic83
- Kontakt:
Re: Football Manager 2015
Jel pod "spektakl" mislis gledanje u ledja Juvea 
I sviranje violine
I sviranje violine
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
- franklampard8
- Kontakt:
Odlicno.Belmin6 je napisao/la:Nova ocjena ubacena, tek sad upika to. Mental(Vision)
1946
-
Evil Genius II
supersonic83 je napisao/la:Jel pod "spektakl" mislis gledanje u ledja Juvea
I sviranje violine
promakla mi je poenta tvog posta da prostis
- supersonic83
- Kontakt:
Ma samo mala provokacija
Nego zasad nista konkretno nisu spomenuli o Game engine.
A tu su najavili najvece promjene. Samo se nadam da je ispravljen broj suteva po utakmici.
To mi je najvise smetalo u proslom. 20+ u prosjeku nema veze sa stvarnoscu.
Nego zasad nista konkretno nisu spomenuli o Game engine.
A tu su najavili najvece promjene. Samo se nadam da je ispravljen broj suteva po utakmici.
To mi je najvise smetalo u proslom. 20+ u prosjeku nema veze sa stvarnoscu.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
-
Evil Genius II
mislio sam da si jedan od anam onih pa sam reagovao ostro i na prvu

Pa sta su onda izbacili?franklampard8 je napisao/la:Odlicno.Belmin6 je napisao/la:Nova ocjena ubacena, tek sad upika to. Mental(Vision)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Creativity.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Ljudi spremam se da kupim sebi laptop pa mozete li mi rec na koje laptope mogu ove jake igrice nba fifa pes i kolko su ti
Dobar dobarEvil Genius II je napisao/la:samo nek se gura, pa makar i nazorvm22 je napisao/la:auu, u mene 1.6 dual core, 1 GB rama, a jbg gura se nekako na pola zvijezde heheimam prijatelja kome treba pola dana da otvori fm i pokrene novu igru ali momak se ne predaje . . . football manager - uci nas strpljenju jos od 2005.
![]()
stari fm je izbrisan, svi sejvovi su otisli. pravim mjesec i kusur dana pauze, postim, cuvam se za fm 2015, a onda spektakl sa romom
Zna li neko kako ide fejs ime grupe gdje se prodaje manager za cenera, il' nešto malo jače?
Kad ce ljudi demo izac
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trebao bi izaci dvije sedmice prije full verzije, tj. sutra.BIHfan je napisao/la:Kad ce ljudi demo izac
-
Evil Genius II
BIHfan je napisao/la:Kad ce ljudi demo izac
around the 23rd/24th/25th October
inace, prva misija je preuzimanje rome, organizovanje prijateljske utakmice sa bayernom i pranje ukaljane reputacije kluba nakon sramotnih 1-7
Ja uvijek krenem s nekim klubom iz Engleske FL 2, vecinom je to bio York. Ali sada je tu moj Luton City, kojeg pratim jedno 3-4 godine.
Jedva cekam da ih uguram u EPL.
Jedva cekam da ih uguram u EPL.
- JoseMourinho
- Kontakt:
sa leedsom igram svaki, al usra onaj talijan mi sastav pravo, morat ce se reforma pravit 
Valjalo bi napraviti ovdje jednu temu posebno samo za karijere, kao ono FIFA-Carrer mode. Ili ono što imaju na FMBalkan.
Svi po klub, pa ubacivanje SS-ova, malo opisa ekipe, budget, financije i tako to.
Svi po klub, pa ubacivanje SS-ova, malo opisa ekipe, budget, financije i tako to.
-
Evil Genius II
kako znam za menadzer roma je prva destinacija i izazov, iako mi je sassuolo prosle godine (a i ove je) bio zanimljiv pa bih se mogao upustiti u neku avanturu sa njima 

nimalo los prijedlogBelmin6 je napisao/la:Valjalo bi napraviti ovdje jednu temu posebno samo za karijere, kao ono FIFA-Carrer mode. Ili ono što imaju na FMBalkan.
Never majnd, nasaoLvG je napisao/la:Zna li neko kako ide fejs ime grupe gdje se prodaje manager za cenera, il' nešto malo jače?
@LvG
Kakav je
Kakav je
LvG daj ss Besica ako moze? 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.