Zlatna lopta 2014 (Ballon d’Or 2014)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Zlatna lopta 2014 (Ballon d’Or 2014)
1. Messi
2. Ronaldo
3. Robben
Realno bi trebalo biti ovako
2. Ronaldo
3. Robben
Realno bi trebalo biti ovako
1. Ronaldo
2. Messi
3. Robben
2. Messi
3. Robben
kao npr izbor za najboljeg 2012..kad je thiago silva ,boateng rosicky i ostali davali glasove ronaldu,a prepisani messiju...dobro moze uvijek osvajati dok je platini tu ne mora brinuti,jer zna svak da mesi se uvijek gura kod ovih izbora tako da me ne cudiRajaz je napisao/la:Ne znaš ti mnogo toga
Ronaldo, Messi pa neko iz Njemačke.
Don't hate what you don't understand.
Messi
Ronaldo
Nojer
Ronaldo
Nojer
Ocel produzit glasanje ? 

-
- Kontakt:
RONALDO
NOJER
MESI
NOJER
MESI
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Cuj Nojer
Kakav je faktor, kao osvj. SP hajd dobro da nismo gledali Njemacku na SP ali Nojer sam sa Njemackom pa po nekima rekao bi da je 2, 3 puta Njemacku provukao i onda ih dovukao do penala pa tamo bio kljucni faktor.. neka neko postavi yt link barem eto od njegovi sjajni odbrana za Njemacku na SP
U finalu imao srece sto je panj Higuain ono profulao... inace
takodjer Palacio.. ono kao odbrana Nojera
U 1/2 LP gdje je imao posla (ispadao nekoliko puta tokom revansa) pa i popio 5 komada dok 5ti gol od Ronalda ispod zivog zida kao da je neki amater na golu

Kakav je faktor, kao osvj. SP hajd dobro da nismo gledali Njemacku na SP ali Nojer sam sa Njemackom pa po nekima rekao bi da je 2, 3 puta Njemacku provukao i onda ih dovukao do penala pa tamo bio kljucni faktor.. neka neko postavi yt link barem eto od njegovi sjajni odbrana za Njemacku na SP

U finalu imao srece sto je panj Higuain ono profulao... inace

U 1/2 LP gdje je imao posla (ispadao nekoliko puta tokom revansa) pa i popio 5 komada dok 5ti gol od Ronalda ispod zivog zida kao da je neki amater na golu

- JamesJoyce
- Kontakt:
Daj nemoj zajebavat. Imao je veliku ulogu u utakmici kad su Svabe izbacile Brazil.DonAhmo je napisao/la:Cuj Nojer![]()
Kakav je faktor, kao osvj. SP hajd dobro da nismo gledali Njemacku na SP ali Nojer sam sa Njemackom pa po nekima rekao bi da je 2, 3 puta Njemacku provukao i onda ih dovukao do penala pa tamo bio kljucni faktor..

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
DonAhmo je napisao/la:Cuj Nojer![]()
Kakav je faktor, kao osvj. SP hajd dobro da nismo gledali Njemacku na SP ali Nojer sam sa Njemackom pa po nekima rekao bi da je 2, 3 puta Njemacku provukao i onda ih dovukao do penala pa tamo bio kljucni faktor.. neka neko postavi yt link barem eto od njegovi sjajni odbrana za Njemacku na SP![]()
U finalu imao srece sto je panj Higuain ono profulao... inacetakodjer Palacio.. ono kao odbrana Nojera
![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
JamesJoyce je napisao/la:Daj nemoj zajebavat. Imao je veliku ulogu u utakmici kad su Svabe izbacile Brazil.DonAhmo je napisao/la:Cuj Nojer![]()
Kakav je faktor, kao osvj. SP hajd dobro da nismo gledali Njemacku na SP ali Nojer sam sa Njemackom pa po nekima rekao bi da je 2, 3 puta Njemacku provukao i onda ih dovukao do penala pa tamo bio kljucni faktor..

Saurman jesi to ti

Dobit će je Ronaldo samo iz razloga što je Real osvajao trofeje dok Barca ništa. Iako u Realu trenutno ima znatno bolje saigrače bez obzira na to ima više golova od Messija u ovoj kalendarskoj 2014 godini samo zato što je izveo 6 penala više + ima 4 asistencije manje
Istina. Najbolji dokaz ko se gura je da su prošle godine produžili glasanje po prvi put u historiji kada je se Messi povrijedio i kada je Ronaldo postigao 3 gola u baražu protiv Švedske samo kako bi je dobio Ronaldo. A i da je istina da su Thiago Silva, Boateng i Rosicky glasali za Ronalda to opet nema nikakve veze kada je Messi dobio oko 65% glasova dok je Ronaldo oko 20% ako se dobro sjećam. I još nešto, taj isti Thiago Silva je dao maksimalni broj bodova i 2013 godine Messiju iako je Messi bio 2-3 mjeseca povrijeđen. Vjerovatno su i tada prepisali Messiju glasovejopa17 je napisao/la:kao npr izbor za najboljeg 2012..kad je thiago silva ,boateng rosicky i ostali davali glasove ronaldu,a prepisani messiju...dobro moze uvijek osvajati dok je platini tu ne mora brinuti,jer zna svak da mesi se uvijek gura kod ovih izbora tako da me ne cudiRajaz je napisao/la:Ne znaš ti mnogo toga

- JamesJoyce
- Kontakt:
Franck Ribery: "Neuer ili Robben bi trebali osvojiti Zlatnu loptu. Manuel je osvojio sve, sjajan je dečko i nije arogantan. Arjen je imao nevjerojatnu sezonu u Bundesligi i sjajno Svjetsko prvenstvo, ali bojim se da će se opet u izbor uplesti politika. Zlatna lopta više se ne dijeli najboljem, sve je vezano za politiku. Puno sam naučio prošle godine, čim sam došao na dodjelu, rekao sam supruzi da ću izgubiti. Vidio sam da je Sepp Blatter grlio Ronalda i njegovu obitelj. Nisam glup. Bilo je jasno da on mora osvojiti, ne bi uzalud poveo cijelu obitelj. Ja nisam ljubomoran što je nisam osvojio jer mi ona više ništa ne znači. Presretan sam u Münchenu. Naježim se kada mi 70.000 navijača skandira na Allianz Areni. Kući idem sretan"
Koja komadina budale
Nije ni cudo, vjerski fanatik.
Bolje bit glup, nego ruzan, ka'e Ribery, ne vidi se.
Na njegovu zalost, njega nije zaobislo ni jedno ni drugo.
Koja komadina budale

Nije ni cudo, vjerski fanatik.
Bolje bit glup, nego ruzan, ka'e Ribery, ne vidi se.
Na njegovu zalost, njega nije zaobislo ni jedno ni drugo.

U tom slucaju mu moze posuditi svoju vitrinu od prosle godine da ima gdje staviti Ballon. 

1. Di Maria -glavni igrac Reala prosle sezone, igrac utakmice u finalu CL
2. Messi -najbolji igrac SP
3. Ronaldo -postigao najvise golova iz penala prosle godine, nevidljiv u fazi izbacivanja LP, nevidljiv na SP,nevidljiv u finalu LP, proslavio 4 gol u finalu LP kao da je odlucujuci,postigao bruku golova poluamaterskim timovima u Spaniji i voli ga Blatter, sad kad bolje razmislim on ima najvise postignuca od prosle g.

2. Messi -najbolji igrac SP
3. Ronaldo -postigao najvise golova iz penala prosle godine, nevidljiv u fazi izbacivanja LP, nevidljiv na SP,nevidljiv u finalu LP, proslavio 4 gol u finalu LP kao da je odlucujuci,postigao bruku golova poluamaterskim timovima u Spaniji i voli ga Blatter, sad kad bolje razmislim on ima najvise postignuca od prosle g.

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 27 nov 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Neko vrijedno skuplja bodove za Zlatnu loptu, neko za Zlatnu kantu. Madridski lobi je najjaci na forunu. 

- anonymousHD
- Kontakt:
Nije ni čudo što ti je policeman nick.
Bezveze dajete svoje prognoze, pišete kilometarske postove, Ronaldo uzima Zlatnu loptu. To se zna već mesecima.

Bezveze dajete svoje prognoze, pišete kilometarske postove, Ronaldo uzima Zlatnu loptu. To se zna već mesecima.
Nisi ni ti potpuni autsajder sto se ove druge nagrade tice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.