Merzicu 30 godina, kapiten kluba igra na poziciji stopera i zadnjeg veznog i on tebi istrosen igrac, nemas ti pojma o nogometu. Skaljic je isto dobro igrao, Vladavic nije bio zadovoljan njegovo otpustanje mogu shvatiti donekleSipakUlicar1922 je napisao/la:Meni licno je drago sto klub napustaju istroseni igraci (nema veze sto Velezova djeca). Pravi se prostor za nesto novo s ciljem da se poboljsa atmosfera unutar svlacionice koja je ocigledno narusena. Ima tu jos nekoliko igraca (Haurdic, Kodra) kojih bi se ja rijesio ali strucni stab je u to puno bolje upucen.aS_Roma je napisao/la:Pa na to sam i mislio da su ih olahko pustili, ovaj zatrazio raskid da ide vani radi para, puste ga, ovaj kao nije se pokazao odmah papiri, a ovaj navodno radi godinaSipakUlicar1922 je napisao/la:AS_Roma ko je bola hladno napustio FK Velez? Sve trojicu navedenh igraca je FK Velez odpustio. Pazi malo kako iznosis informacije!
Transferi igraca PL B i H polusezona 2014/2015
Re: Transferi igraca PL B i H polusezona 2014/2015
Limvo Likce
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
O nogometu zaista neznam nista ali zato o fudbalu i FK Velezu znam puno vise od tebe. Vodi kuci Merzica (igraca koji zadnje tei godine nesmije "derbi" odigrati) yebo te on a ti njega!!!
Prkosni i Ponosni od 1922
Zato ste ko i Čelik tu gdje jeste i nikad necete naprijed kada ne cijenite svoje igrace, nego su vam drazi ovi Srbi i istroseni igraci sto vam se dovode kako bi se talili trener, direktor i sportski direktorSipakUlicar1922 je napisao/la:O nogometu zaista neznam nista ali zato o fudbalu i FK Velezu znam puno vise od tebe. Vodi kuci Merzica (igraca koji zadnje tei godine nesmije "derbi" odigrati) yebo te on a ti njega!!!
Limvo Likce
- pravnik1981
- Kontakt:
Svaka cast Merzicu ali on na skoro svakoj utakmici dobije karton crvene ili zute boje...Hvala mu za ovo do sad i sretno...zamijenjiv igrac i te kakobagra je napisao/la:Zato ste ko i Čelik tu gdje jeste i nikad necete naprijed kada ne cijenite svoje igrace, nego su vam drazi ovi Srbi i istroseni igraci sto vam se dovode kako bi se talili trener, direktor i sportski direktorSipakUlicar1922 je napisao/la:O nogometu zaista neznam nista ali zato o fudbalu i FK Velezu znam puno vise od tebe. Vodi kuci Merzica (igraca koji zadnje tei godine nesmije "derbi" odigrati) yebo te on a ti njega!!!
ja da sam u upravi,nakon onih bezveznih crvenih kartona u 95 minuti utakmice zadnjeg kola protiv Borca(Merzica i Haurdica) ja bi im iste sekunde dao ispisnicu i goni te se u 3 krasna qrca obadvojicapravnik1981 je napisao/la:Svaka cast Merzicu ali on na skoro svakoj utakmici dobije karton crvene ili zute boje...Hvala mu za ovo do sad i sretno...zamijenjiv igrac i te kakobagra je napisao/la:Zato ste ko i Čelik tu gdje jeste i nikad necete naprijed kada ne cijenite svoje igrace, nego su vam drazi ovi Srbi i istroseni igraci sto vam se dovode kako bi se talili trener, direktor i sportski direktorSipakUlicar1922 je napisao/la:O nogometu zaista neznam nista ali zato o fudbalu i FK Velezu znam puno vise od tebe. Vodi kuci Merzica (igraca koji zadnje tei godine nesmije "derbi" odigrati) yebo te on a ti njega!!!

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
samo da korektujembagra je napisao/la:Zato ste ko i Čelik tu gdje jeste i nikad necete naprijed kada ne cijenite svoje igrace, nego su vam drazi ovi Srbi i istroseni igraci sto vam se dovode kako bi se talili trener, direktor i sportski direktorSipakUlicar1922 je napisao/la:O nogometu zaista neznam nista ali zato o fudbalu i FK Velezu znam puno vise od tebe. Vodi kuci Merzica (igraca koji zadnje tei godine nesmije "derbi" odigrati) yebo te on a ti njega!!!
niko nije ko Celik. Celik je samo jedan, najbolji...zivio
- Crni gavran
- Kontakt:
Armin Duvnjak NK Čelik Zenica
College Europe FC Gibraltar(trener kluba je bivsi reprezentativac B i H Bruno Akrapovic) Taj klub je trenutno drugoplasirani klub gibraltarske lige. Nije taj Duvnjak neki igrac, niti je Gibraltar neka zemlja fudbala, ali vijest je vijest 
@bagra i @KenoRob, pustimo rođene da čiste svoju avliju, a naša je baš dibidus prljava

@bagra i @KenoRob, pustimo rođene da čiste svoju avliju, a naša je baš dibidus prljava

Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 04 jan 2015, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Mi neznamo cijeniti nasu djecu? Pa bola kada god im zastopa karijera vrate ser u Velez, ozive i bjeze prvom prilikom. Pojedincima se cak sredjuju dugovi prema prijasnjim klubovima. Imamo mi propusta kao i svi ostali klubovi/navijaci ali to da neznamo cijeniti nase igrace je cista izmisljotina.bagra je napisao/la:Zato ste ko i Čelik tu gdje jeste i nikad necete naprijed kada ne cijenite svoje igrace, nego su vam drazi ovi Srbi i istroseni igraci sto vam se dovode kako bi se talili trener, direktor i sportski direktorSipakUlicar1922 je napisao/la:O nogometu zaista neznam nista ali zato o fudbalu i FK Velezu znam puno vise od tebe. Vodi kuci Merzica (igraca koji zadnje tei godine nesmije "derbi" odigrati) yebo te on a ti njega!!!
Prkosni i Ponosni od 1922
Iz Celika otisli Amer Osmanagic-Slobodan igrac,Petar Basic-Slobodan igrac i Armin Duvnjak-Gibraltar 2 liga P.S. trebaju doci hećo,redzepi i kokot 

FKS
M. Alispahić (dvije godine )
moguce u koji dan i Kelava iz Udinezea
M. Alispahić (dvije godine )
moguce u koji dan i Kelava iz Udinezea
- Suljo20002
- Kontakt:
Piric Kenan iz Slobode presao u Sarajevo , Secerovic Adnan iz Slobode prelazi u NK Domazle (Slovenija)
Odakle ti ovo za Pirica ?Suljo20002 je napisao/la:Piric Kenan iz Slobode presao u Sarajevo , Secerovic Adnan iz Slobode prelazi u NK Domazle (Slovenija)
Pyro is not a crime !
- Suljo20002
- Kontakt:
Ja danas u bh sportu procito da je transfer gotov i da ce se za 3 dana prezentovat u klupskim prostorijama.THEC je napisao/la:Odakle ti ovo za Pirica ?Suljo20002 je napisao/la:Piric Kenan iz Slobode presao u Sarajevo , Secerovic Adnan iz Slobode prelazi u NK Domazle (Slovenija)
Almir Aganspahic --> FK Sarajevo -->> NK Osijek
Faris Handzic --> FK Sarajevo -->> Slobodan igrac (pregovara sa Zvijezdom i Slobodom)
Faris Handzic --> FK Sarajevo -->> Slobodan igrac (pregovara sa Zvijezdom i Slobodom)
Ma ne cijene oni klub ni 5% koliko bi trebali!Izgradili su karijere u Veležu, postigli koliko toliko u životu a klub bi uništili sad pa sad.Meni je karakter igrača važan skoro pa i koliko njegovo fudbalsko znanje, a nažalost ima dobrih igrača kojima je karakter jedna velika 0!bagra je napisao/la:Zato ste ko i Čelik tu gdje jeste i nikad necete naprijed kada ne cijenite svoje igrace, nego su vam drazi ovi Srbi i istroseni igraci sto vam se dovode kako bi se talili trener, direktor i sportski direktorSipakUlicar1922 je napisao/la:O nogometu zaista neznam nista ali zato o fudbalu i FK Velezu znam puno vise od tebe. Vodi kuci Merzica (igraca koji zadnje tei godine nesmije "derbi" odigrati) yebo te on a ti njega!!!
Primjer Semir Tuce koji je za ove današnje igrače i Messi i Ronaldo u jednom!Dolazili su iz klubova velike četvorke svi po njega, Zvezda nije pitala koliko para samo da pređe ali nije bilo šanse!!!
Da je prešao u Zvezdu igrao bi kup šampiona,u reprezentaciji, zarađivao puno više para, osvajao trofeje,....
Semir je držao do Veleža i Mostara a ovi većina danas ga gaze gdje stignu!!!
I nije samo Semir, velika većina prijeratnih asova su ostajali u Veležu a tek poslije 28 napunjenih godina bi otišli vani da nešto zarade.Ovi danas levati idu po probama u drugu češku ligu, tuga!
aS_Roma je napisao/la:Almir Aganspahic --> FK Sarajevo -->> NK Osijek
On sa Zvijezdom jedini kontakt ima onaj clanak u Avazovom sportu, gdje sam sebi dize cijenu. Niti je se razgovaralo sa njime niti nas zanima, imamo mi takvih igraca na izvoz, pogotovu sto je u glavi kao Travancic.
Haha taj isti Faris se dizo na forumima kao novi Özil. Ali eto. Nije ni prvi ni zadnji...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Transferi igraca PL B i H polusezona 2014/2015
Ja koliko znam ode fare van BiH 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Travancicu nije niko ravan sto se glave tice a zao mi zato sto momak posjeduje strasan talenat i potencijalTalenat je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Almir Aganspahic --> FK Sarajevo -->> NK Osijek
On sa Zvijezdom jedini kontakt ima onaj clanak u Avazovom sportu, gdje sam sebi dize cijenu. Niti je se razgovaralo sa njime niti nas zanima, imamo mi takvih igraca na izvoz, pogotovu sto je u glavi kao Travancic.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: Transferi igraca PL B i H polusezona 2014/2015
JoseMourinho je napisao/la:Ja koliko znam ode fare van BiH
vrlo vrlo LOSE ZNAS
tebi ako je kontakt , vec i odlazak...sta imamo pricati