KANTA GODINE 2014 - harishp
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE 2014 - FINALE/ANKETA
han pijesak naravno. Vidim da vec ubjedljivo vodi i ide prema svojoj drugoj titulu. calcio je onako interesantan, pise svakakve gluposti pa se covjek moze i nasmijati, ali ovaj drugi je toliko dosadan, glup, iritantan, neobrazovan i neodgojen da ce cak izdominirati i calcia
Ovaj od teleta jedino vo moze postati.
Jos cova se klonirao u @Curry-ja I skoro 500 postova za manje od sedmice.Kaze bilo mu dosadno.
Jos cova se klonirao u @Curry-ja I skoro 500 postova za manje od sedmice.Kaze bilo mu dosadno.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo ga javio se
sve cestitke kanto 

Kantoharishp je napisao/la:Ovaj od teleta jedino vo moze postati.

SuzeCurry je napisao/la:Kantoharishp je napisao/la:Ovaj od teleta jedino vo moze postati.
Jos cova se klonirao u @Curry-ja I skoro 500 postova za manje od sedmice.Kaze bilo mu dosadno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
ne vjerujem da će calcio biti runner up.
Calcio ti si naš pobjednik

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
61:25 protiv ovakvog protivnika.. han pijesak je na nogama 

Oplakah 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nije sramota, ovo je kao finale Lige Prvaka 2009. godine. United sa Tevezom, Ronaldom, Rooneyem, odbrana beton Vidic-Rio-Evra jos VDS iza njih. Ali ne mozes protiv Messia, Xavia i Inieste. Calcio je taj United, ali zna se ko je najveci svih vremena, Harishp je Pepova Barcelona. Samo mozemo kleknut.topnik1 je napisao/la:ne vjerujem da će calcio biti runner up.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Valja ova glasacka goveda i pocupane im obrve , pohraniti u kantu. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tačno tako i jeste po trenutnim glasovimaCartman je napisao/la:Ma nije sramota, ovo je kao finale Lige Prvaka 2009. godine. United sa Tevezom, Ronaldom, Rooneyem, odbrana beton Vidic-Rio-Evra jos VDS iza njih. Ali ne mozes protiv Messia, Xavia i Inieste. Calcio je taj United, ali zna se ko je najveci svih vremena, Harishp je Pepova Barcelona. Samo mozemo kleknut.topnik1 je napisao/la:ne vjerujem da će calcio biti runner up.

Mada za mene je calcio ta Barsa, al ne kažu džaba ljepota je u očima posmatrača

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Džaba ti sve izvlačenje kanto,jesi ikad igrao kante kao mali,ono nabije ti neku loptu i sakriju se svi,ti moraš otici po loptu i traziti raju ako si imao raju . Ti si upravo ta kantaharishp je napisao/la:Valja ova glasacka goveda i pocupane im obrve , pohraniti u kantu.

A Curtmo k'o Magathov Fulham , nigdje ga nema a svima smeta.Cartman je napisao/la:Ma nije sramota, ovo je kao finale Lige Prvaka 2009. godine. United sa Tevezom, Ronaldom, Rooneyem, odbrana beton Vidic-Rio-Evra jos VDS iza njih. Ali ne mozes protiv Messia, Xavia i Inieste. Calcio je taj United, ali zna se ko je najveci svih vremena, Harishp je Pepova Barcelona. Samo mozemo kleknut.topnik1 je napisao/la:ne vjerujem da će calcio biti runner up.
P.S Currly,bilo mi dosadno

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 dec 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Momak bio u izboru za forumasa godine a ti si ovdje pobijedio, ko sad smeta vise ?
Jos te naucio kako da koristis zareze i ti opet ovako, e kanto, kanto.

Ma ljubi ga majka sto je se uznervozio.harishp je napisao/la:A Curtmo k'o Magathov Fulham , nigdje ga nema a svima smeta.Cartman je napisao/la:Ma nije sramota, ovo je kao finale Lige Prvaka 2009. godine. United sa Tevezom, Ronaldom, Rooneyem, odbrana beton Vidic-Rio-Evra jos VDS iza njih. Ali ne mozes protiv Messia, Xavia i Inieste. Calcio je taj United, ali zna se ko je najveci svih vremena, Harishp je Pepova Barcelona. Samo mozemo kleknut.topnik1 je napisao/la:ne vjerujem da će calcio biti runner up.

@Mirza: Nije jos naucio za zareze, stavio je razmak i ispred i poslje zareza. Zato sam ga citirao za svaki slucaj, znamo da edituje kasnije.

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 30 dec 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ma nije sramota, ovo je kao finale Lige Prvaka 2009. godine. United sa Tevezom, Ronaldom, Rooneyem, odbrana beton Vidic-Rio-Evra jos VDS iza njih. Ali ne mozes protiv Messia, Xavia i Inieste. Calcio je taj United, ali zna se ko je najveci svih vremena, Harishp je Pepova Barcelona. Samo mozemo kleknut.topnik1 je napisao/la:ne vjerujem da će calcio biti runner up.
To je ono finale kada je Messi dao gol glavom?

Slažem se,još lažov i provokator sinoć meni šalje privatnu poruku govori mi da sam ja ti. Reko brate pa nije fight club koji ti jemirzatele je napisao/la:Momak bio u izboru za forumasa godine a ti si ovdje pobijedio, ko sad smeta vise ?![]()

jbg drug i meni je psovao u pp, al sta da se radi, uzdrmao ga je ovaj izbor razumi ga.Curry je napisao/la:Slažem se,još lažov i provokator sinoć meni šalje privatnu poruku govori mi da sam ja ti. Reko brate pa nije fight club koji ti jemirzatele je napisao/la:Momak bio u izboru za forumasa godine a ti si ovdje pobijedio, ko sad smeta vise ?![]()
Jos te naucio kako da koristis zareze i ti opet ovako, e kanto, kanto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Klon se jos dopisuje sam sa sobom.Bilo mu dosadno 
Sad ce i Curtmo sa zarezom.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trebas da pazis na pravopis, vidis da tvoji postovi privlace mnogobrojnu publikuharishp je napisao/la:Klon se jos dopisuje sam sa sobom.Bilo mu dosadno

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.