FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Na ovoj temi mogu diskutovati svi, dok na onoj mogu samo navijači Sarajeva. Tako se smanjuje mogućnost trolovanja, a opet svi dobijaju priliku da učestvuju.
To sve sam već napisao par postova iznad.
To sve sam već napisao par postova iznad.
- Burberry46
- Kontakt:
Reci nam odakle ti informacija?Rooney88 je napisao/la:Iz prve ruke znaci, pouzdaniji izvor ne moze biti.
U Tursku ne idete samo zbog priprema. Idu pregovori i sa jednim fenomenalnim sponzorom s kojim ce se ici odmah na vrhunski rezultat u Evropi.
A tu je jedan provjeren i odlican stoper s kojim su pregovori u zavrsnoj fazi i s njim bi sve trebalo biti gotovo u Turskoj.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- franklampard8
- Kontakt:
Ruzno je reci, ali manje-vise klasicni afroamerikanac. Brz, prodoran ali slabo zna sa loptom. Vjerujem da bi vama mogao biti neka vrsta pojacanja.nesvrstani je napisao/la:kakav je ovaj kuadio? vjerovatno je bolji od svih sto mi imamo al to bas i nije tesko pa ako moze
par rijeci jer vidim da treba da dodje na posudbu...

1946
Isto se govorilo i za njegovog rodjaka iz hajduka.. pa im posta nosiocem igre..franklampard8 je napisao/la:Ruzno je reci, ali manje-vise klasicni afroamerikanac. Brz, prodoran ali slabo zna sa loptom. Vjerujem da bi vama mogao biti neka vrsta pojacanja.nesvrstani je napisao/la:kakav je ovaj kuadio? vjerovatno je bolji od svih sto mi imamo al to bas i nije tesko pa ako moze
tesko je dati neki sud o njemu jer sem jedne pripremne (gdje je zabio 1 i asistirao za drugi go) nije igrao.. brz je, vjerovatno bi bio i najbrzi igrac u pl., meni uopste neizgleda da je lose tehnicki potkovan.. mislim da mu sut nije neka jaca strana..
Numquam Desistemus!
Ko prati Romu, isti je Gervinho, lud brz al nema mozda... a ni sut bog zna koji...
- franklampard8
- Kontakt:
Ko je pratio na treninzima mogao je primjetiti da ima jako slabe pasove i jednostavno slabo barata sa loptom. Mislim da trenutno nema mjesta u prvom timu, cak ni na klupi.Ex1t je napisao/la:Isto se govorilo i za njegovog rodjaka iz hajduka.. pa im posta nosiocem igre..franklampard8 je napisao/la:Ruzno je reci, ali manje-vise klasicni afroamerikanac. Brz, prodoran ali slabo zna sa loptom. Vjerujem da bi vama mogao biti neka vrsta pojacanja.nesvrstani je napisao/la:kakav je ovaj kuadio? vjerovatno je bolji od svih sto mi imamo al to bas i nije tesko pa ako moze
tesko je dati neki sud o njemu jer sem jedne pripremne (gdje je zabio 1 i asistirao za drugi go) nije igrao.. brz je, vjerovatno bi bio i najbrzi igrac u pl., meni uopste neizgleda da je lose tehnicki potkovan.. mislim da mu sut nije neka jaca strana..
1946
Evo samo da pokazem da ispostujem to iako vise nemam sta da kazem.joker90 je napisao/la:Sve sto imas reci, kazi na onoj temi predviđenoj za navijace drugih klubova. Ova je samo za navijace FKS. Probajte to ispostovati Mokroguz i ostali vucovi..

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Posteno, hvala!Mokroguz je napisao/la:Evo samo da pokazem da ispostujem to iako vise nemam sta da kazem.joker90 je napisao/la:Sve sto imas reci, kazi na onoj temi predviđenoj za navijace drugih klubova. Ova je samo za navijace FKS. Probajte to ispostovati Mokroguz i ostali vucovi..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo vam jos jedna iz istog izvora kao prosli put.
Dupovac bi trebao u Turkoj kompletirati transfer vrijedan 450.000 eura.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako je istina, super. Cijena je odlicna i za mnogo bolje igrace od njega za nase prilike. Elem, ako se ispostavi tacnim, dobro njemu - napredak u karijeri, dobro nama - odlicna zarada, a mi mozemo dovesti realno puno, puno boljeg stopera od Amera.Rooney88 je napisao/la:Evo vam jos jedna iz istog izvora kao prosli put.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo bi extra 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zamisli još da Ibrak za taj keš od prodaje Dupovca uspije dovesti Vranješa i BorjanaMortemHz je napisao/la:Bilo bi extra

nije da ti ne vjerujem, jednostavno u zadnje vrijeme bas tesko se dolazi do pravih informacija a eto ti si nam vec dao dvije, prva za sponzora sad za Dupovca, pa jedino logicno mi je da ti je izvor jedan od trojice Dino, Ibrak ili EdisRooney88 je napisao/la:Evo vam jos jedna iz istog izvora kao prosli put.

Pyro is not a crime !
Nije nijedan od ova tri ali jeste, ajde da kazem, najblizi saradnik jednog od njih i covjek koji je u kontaktu sa stvarima ovakve prirode. Da se razumijemo, ne kazem ja Amer u Galati (lupam ime kluba jer ni sam ne znam koji je u pitanju i dali je uopste u pitanju Turska liga) nego kazem ono sto znam. Pregovori su u zavrsnoj fazi s jednim klubom koji je spreman platiti pomenutut cifru za Amera, u Turskoj je dogovoren sastanak i tu bi transfer trebao biti zavrsen, ostaje da vidimo hoce li ga i kompletirati na kraju.THEC je napisao/la:nije da ti ne vjerujem, jednostavno u zadnje vrijeme bas tesko se dolazi do pravih informacija a eto ti si nam vec dao dvije, prva za sponzora sad za Dupovca, pa jedino logicno mi je da ti je izvor jedan od trojice Dino, Ibrak ili EdisRooney88 je napisao/la:Evo vam jos jedna iz istog izvora kao prosli put.
Dupovac bi trebao u Turkoj kompletirati transfer vrijedan 450.000 eura....a eto vidjecemo, ja se iskreno nadam da ce obje informacije biti tacne
I da, mal smo mi grad brate, FKS pametno radi i do informacija je stvarno tesko doci ali opet lakse nego u vecim sredinama.
U Tursku se sigurno ne ide samo zbog priprema, to je definitivno i svima, manje-vise, jasno. Sponzor, stoper za dovesti i Amerova vjerovatna prodaja. Ipak na kraju krajeva jedino sto se racuna kao istina je "zavrsna rijec", tj. kada iz kluba izadju pred medije i kazu tako i tako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kompletan transfer 450000eura je smijesna cifra za jednog od tri naj bolja stopera lige ako znas sta znaci kompletan transfer
-
- Kontakt:
A znaš li ti šta znači još svega 5 mjeseci pod ugovorom, nakon čega postaje SLOBODAN IGRAČ???zeljo1974 je napisao/la:Kompletan transfer 450000eura je smijesna cifra za jednog od tri naj bolja stopera lige ako znas sta znaci kompletan transfer

Stim da mu za par mjeseci istice ugovor sve iznad 100.000 milja eura bi bilo super.
Turska liga u pitanju je Viscin klub, nudili prvobitno 200 hiljada eura nasi traze vise..vrlo blizu dogovora.
Izvor infa ne moze blizi i tacniji biti.
-
- Kontakt:
Ma sve je to mahala, bez obzira na portal/forum!commando je napisao/la:Turska liga u pitanju je Viscin klub, nudili prvobitno 200 hiljada eura nasi traze vise..vrlo blizu dogovora.

-
- Kontakt:
Nasi su ludi ako ne pristanu na ovu cijenu, momku za 6 mjeseci istice ugovor ta cifra je odlicna, nije on neki extra kvalitet. Odmah dovesti Vranjesa za te pare.commando je napisao/la:Turska liga u pitanju je Viscin klub, nudili prvobitno 200 hiljada eura nasi traze vise..vrlo blizu dogovora.
Trenutno korisnika/ca: DobriBosnjanin, Paromlinac, Semrush [Bot], Varijantas8 i 25 gostiju.