bože, da postoji ljudska mitoza pa da nam repka ima dva broza
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
sa Brozovićem i Poldijem po Scudetto 

Retard je neznamnitijakoliko puta polagao vozački i još uvijek nije položio.
Brozov Instruktor je napisao/la:Ja Broza volim, tek u srcu ga nosim
Zato se u autu stalno s njim vozim.
I suze mi poteku, svaki put kada skreće
Kad ga cure vide, zavrište od sreće.
Ja od Broza, boljeg đaka nemam,
po trinaesti put na ispit ga spremam.
I mrtvi kut on ima u malom prstu
Kao izbornik Kovač nacionalnu vrstu.
Zato trči, mladi Marcelo, gledaj preko vrata
Nedaj na se, budi kao Tata.
I Eto'o u napada kada zašprinta preko polja,
Pokaži nam svima da si Lampard Turopolja.
kad već kupujete svašta, imamo mi par igrača za prodat' 

broz i kuz vise nego hulije kruz
Samo Anderson i De Vrij (i možda Keita) se uklapaju u ovaj naš "svašta" profil koji dovodimoChinaglia je napisao/la:kad već kupujete svašta, imamo mi par igrača za prodat'

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Boga mi, više vam se uklapaju Konko, Cana, Gonzo, Onazi, svakako nećete u LP
ako nisu bolji od Poldija, Kuza, Brozovića i ostalih polovnjaka, nisu ni gori 
eh da, Felipe do jučer bio levat, a sad vam je dobar

eh da, Felipe do jučer bio levat, a sad vam je dobar

to vi idete u LP?Chinaglia je napisao/la:Boga mi, više vam se uklapaju Konko, Cana, Gonzo, Onazi, svakako nećete u LP![]()

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
mi u LP, a vi gdje ćete? 

ne moramo nigdje al necete ni vi
Lazio i LP u istoj recenici, presmijesno

Lazio i LP u istoj recenici, presmijesno

E moj Chinaglia pa Shaqiri je bolji od svih igrača Lazia, Poldi je bolji od svih napadača Lazia, Brozović iako ima samo 22 godine je već bolji od Parola koji je vaš prvotimac... I tebi to loši transferi, "svašta-igrači", je*o me svak ako si ti dobar. Nego, kad već kritikuješ najbolji mercato koji je jedna talijanska ekipa odradila u zadnjih par godina, koga ste to vi doveliChinaglia je napisao/la:Boga mi, više vam se uklapaju Konko, Cana, Gonzo, Onazi, svakako nećete u LPako nisu bolji od Poldija, Kuza, Brozovića i ostalih polovnjaka, nisu ni gori

P.S. A vidjet ćemo i ko će se prije plasirat u CL
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
E cuj Lazio u LP

Brozovic bi bio dobar potez Intera, barem po onom sto sam ja vidio...
i jos ako je cijena 3m + 5m... pa danas to nisu neke velike pare.
I cudi me da Arsenal to nije zakapario jer je to bas igrac na kakve Wenger svrsava, mlad je, ima dobru tehniku i moze trcati 90 minuta u istom tempu.
Ali, ono sto Interu najvise treba, to je kvalitetan napadac. Palacija se moraju rijesiti., Icardi je jos zelen, ne mozes se osloniti na njega i njegove bljeskove.
I cudi me da Arsenal to nije zakapario jer je to bas igrac na kakve Wenger svrsava, mlad je, ima dobru tehniku i moze trcati 90 minuta u istom tempu.
Ali, ono sto Interu najvise treba, to je kvalitetan napadac. Palacija se moraju rijesiti., Icardi je jos zelen, ne mozes se osloniti na njega i njegove bljeskove.
E svasta.Razbojnik je napisao/la:Brozovic bi bio dobar potez Intera, barem po onom sto sam ja vidio...
Cekaj,ovo s retardom je stvarno ozbiljno i sutra potpisuje?Kakva sprdacina.Ne mogu sebi doc.Sta napraviste nakon ovakvog prijelaznog...
nisam ja dobar, al' sa svim tim pojačanjima nećete u LP, a trebali biste, kako ti opisa te igrače, svi igračine ispadoše
a Mancini najavljuje nekakav napad na Scudetto naredne sezone
pa kad merda koja je znatno jača od vas ne može do Scudetta jer im fali par igrača, zamisli onda koliko igrača fali vama
tu mislim na prave igrače, a ne na istrošene tipa Poldi, nekakav Brozović, Hernanes koji ništa nije pokazao, Medel, panj Ranocchia, itd, itd
imate 4-5 igrača koji bi trebali činit' jednu ozbiljnu ekipu i to je to, pa ti sad vidi koliko vam fali
to je za Scudetto
spominješ nekakav najbolji prelazni rok, vidjet' ćeš i sam gdje će vas ti igrači odvest'
bitno je samo da se dovode igrači, a to što su za qrac (izuzev Shaqirija), to ćemo zanemarit'
što se tiče LP, Lazio je poslije Juvea i merde najviše pokazao, al' smo imali mnogo pehova u vidu povreda, nesretno izgubljenih bodova (barem 10 bodova više smo trebali imat'), pa ti sad vidi
što se transfera Lazija tiče, to svako zna i nema potrebe da se komentariše

što se tiče LP, Lazio je poslije Juvea i merde najviše pokazao, al' smo imali mnogo pehova u vidu povreda, nesretno izgubljenih bodova (barem 10 bodova više smo trebali imat'), pa ti sad vidi

Hernanes je bio najbolji igrac u jednoj maloj ekipi, sada kod nas nije ni u top 5 po kvaliteti, istroseni Podolski je bolji igrac od 95 % trenutnog rostera Lazia itd..i da ne zaboravim za kraj, Lazio i LP

U nedoumici sam kome da vjerujem, tebi koji tvrdis da je Podolski istrosen (misterija je kako si dosao do takvog zakljucka ali OK), ili fanovima Arsenala koji yebu milu majku Wengeru sto ga je otjerao. Helem, sve i da Inter ne izbori LP, sto vjerovatno nece, surova cinjenica je da je igrac renomea Podolskog pusti san za klub koji ti podrzavas, naravno da Lazio ne moze pratiti primanja koja on ima.
Lazio je druze jako, jako neozbiljan klub.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lazio je druze jako, jako neozbiljan klub.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mancini to o Scudettu prica kako bi igracima usadio pobjednicki mentalitet, okrenuo klub ka visim ciljevima, da ga pokusa izvuc iz mediokriteta. Svi znamo koji je realni cilj intera, a to je liga sampiona, kako ove tako i iduce godine.
A uostalom prije sljedece sezone ima jos jedan merkato
A uostalom prije sljedece sezone ima jos jedan merkato

ok, do sad sam se zezao, a sad ozbiljno
pa taj Poldi nije ništa bolji od Osvalda, a vi ga tu predstavljate kao veliko pojačanje, na kraju krajeva, nije bitan renome igrača, bitno je ono što će on pokazat' na terenu, recimo, on je bolji igrač od Filipa, al' Filip je zabio 7 golova i nenormalno mnogo radi za ekipu, do kraja sezone će zabit' 12-15 golova, a znate i sami da ni Poldi ne bi zabio više! Poldi tek treba stići Filipa, pa ćemo onda dalje
dakle, priča kako je neki vaš igrač bolji od svih naših igrača je neutemeljena, odnosno, bazirate je na renomeu igrača, što je pogrešno! Biscione spominje nekakav najbolji prelazni rok, jedini pravi igrač koji je došao je Shaqiri
Lazio je neozbiljan klub i bit' će takav dok ga vodi Lotito (to je duboka tema, al' ovo je vaša tema, pa nema smisla da davim s time)
ako ste vi zadovoljni s takvim pojačanjima, neka vam bude
kakvi igrači, takvi i rezultati, ne samo za vas, nego i za sve druge ekipe

pa taj Poldi nije ništa bolji od Osvalda, a vi ga tu predstavljate kao veliko pojačanje, na kraju krajeva, nije bitan renome igrača, bitno je ono što će on pokazat' na terenu, recimo, on je bolji igrač od Filipa, al' Filip je zabio 7 golova i nenormalno mnogo radi za ekipu, do kraja sezone će zabit' 12-15 golova, a znate i sami da ni Poldi ne bi zabio više! Poldi tek treba stići Filipa, pa ćemo onda dalje

Lazio je neozbiljan klub i bit' će takav dok ga vodi Lotito (to je duboka tema, al' ovo je vaša tema, pa nema smisla da davim s time)

Lazio je neozobiljan klub..Porediti Filipa i Podolskog moze samo neko ko nema veze sa fudbalom, jesil ti uopste svjestan da je Poldi doveden da igra lijevo krilo a ne napadaca ? Sto se tice Osvalda i Poldija, tu se slazem sa tobom, mislim da je Osvaldo bolji igrac, ali ovaj igra klasicnog napadaca dok je Podolski krilo. Pa glupo je i pomisliti da u ekipi Lazia ima neko bolji od Sacirija,Kovacica ili Handanovica zar ne ? Lazio je neozbiljan klub, o tome ne treba ni diskutovati, da ponovimo.Chinaglia je napisao/la:ok, do sad sam se zezao, a sad ozbiljno![]()
pa taj Poldi nije ništa bolji od Osvalda, a vi ga tu predstavljate kao veliko pojačanje, na kraju krajeva, nije bitan renome igrača, bitno je ono što će on pokazat' na terenu, recimo, on je bolji igrač od Filipa, al' Filip je zabio 7 golova i nenormalno mnogo radi za ekipu, do kraja sezone će zabit' 12-15 golova, a znate i sami da ni Poldi ne bi zabio više! Poldi tek treba stići Filipa, pa ćemo onda daljedakle, priča kako je neki vaš igrač bolji od svih naših igrača je neutemeljena, odnosno, bazirate je na renomeu igrača, što je pogrešno! Biscione spominje nekakav najbolji prelazni rok, jedini pravi igrač koji je došao je Shaqiri
Lazio je neozbiljan klub i bit' će takav dok ga vodi Lotito (to je duboka tema, al' ovo je vaša tema, pa nema smisla da davim s time)ako ste vi zadovoljni s takvim pojačanjima, neka vam bude
kakvi igrači, takvi i rezultati, ne samo za vas, nego i za sve druge ekipe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.