Svemir i svemirske stvari
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Svemir i svemirske stvari
Hocu neku anketu odmah 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Niko ne zna napraviti i prodati priču kao amerikanci i jevreji ili ti ga cionisti 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zamisli portal i odvede te negdje u piiiipOtelo je napisao/la:Crne rupe - nistavilo ili portali izmedju svemira ?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo je dobar video, Neil Armstrong komentarise originalne snimke slijetanja na mjesecevu povrsinu.
Lijevo je originalni snimak sa Apolo 11 misije a desno je Google moon mapa koja prikazuje istu regiju na Mjesecu.
[youtube][/youtube]
Lijevo je originalni snimak sa Apolo 11 misije a desno je Google moon mapa koja prikazuje istu regiju na Mjesecu.
[youtube][/youtube]
- _forzamilan_
- Kontakt:
Vrijeme je hladnog rata trka između USSR-a i USA. Rusi šalju Gagarina u orbitu. Kakav podvig i kakva pobjeda za Ruse prvi čovjek u svemiru i to Rus! Ameri su se jeli živi od muke. Znači nisu bili u stanju da pošalju čovjeka u orbitu a onda za nekoliko godina šalju čovjeka ni više ni manje nego na Mjesec a da stvar bude zanimljivija čovjek se vraća kući živ i zdrav
Tih godina bila je velika kriza na Kubi i samo sekunda je falila da izbije 3. svjetski rat eto koliko su bili svi naelektrisani. Najviše se možemo zahvaliti Hruščovu i JF Kennedyu što su bili razboriti pa je najzad ovaj i bio ubijen i to je zadnji pravi američki predsjednik. Ovi poslije su samo puppeti.
U to doba kompjuteri su bili smiješno slabi kao današnji kalkulatori. Ja se pitam što danas neko ne pošalje čovjeka na mjesec? Zato što je to toliko kompleksan zadatak i zahtjeva ogroomna sredstva i više nacija da se ujedine i opet je veliko pitanje da li bi se uspjelo. Eto just my 2 cents inače nisam neki pobornik ovih teorija zavjera ali apsolutno ne vjerujem amerima i njihovim medijima koji lažu gore nego naši političari.

Tih godina bila je velika kriza na Kubi i samo sekunda je falila da izbije 3. svjetski rat eto koliko su bili svi naelektrisani. Najviše se možemo zahvaliti Hruščovu i JF Kennedyu što su bili razboriti pa je najzad ovaj i bio ubijen i to je zadnji pravi američki predsjednik. Ovi poslije su samo puppeti.
U to doba kompjuteri su bili smiješno slabi kao današnji kalkulatori. Ja se pitam što danas neko ne pošalje čovjeka na mjesec? Zato što je to toliko kompleksan zadatak i zahtjeva ogroomna sredstva i više nacija da se ujedine i opet je veliko pitanje da li bi se uspjelo. Eto just my 2 cents inače nisam neki pobornik ovih teorija zavjera ali apsolutno ne vjerujem amerima i njihovim medijima koji lažu gore nego naši političari.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 26 jan 2015, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
I koji cemo qrac danas na Mjesecu ?_forzamilan_ je napisao/la:Vrijeme je hladnog rata trka između USSR-a i USA. Rusi šalju Gagarina u orbitu. Kakav podvig i kakva pobjeda za Ruse prvi čovjek u svemiru i to Rus! Ameri su se jeli živi od muke. Znači nisu bili u stanju da pošalju čovjeka u orbitu a onda za nekoliko godina šalju čovjeka ni više ni manje nego na Mjesec a da stvar bude zanimljivija čovjek se vraća kući živ i zdrav![]()
Idemo malo fuce igrati ili sta ? Prazan satelit i bolje da se sredstva usmjere na pokusaj nacina da ostanemo gore ili da se proba sta staviti u staklenike nego da saljemo covjeka na Mjesec da uzme selfie

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Riječ koju tražiš je činjenica.tuzlak1987 je napisao/la:Ali je sve pretpostavka dok se Matthew ne zapuca u to i probije![]()

Savršeno je jasno šta su crne rupe, a bgm zna se i šta bi se desilo Matthewu kad bi uletio istu. Tačno u bobu.
Puno je toga nepoznatog u vezi istih, prije svega iz razloga što ne znamo skoro pa ništa o gravitaciji, ali osnovne stvari su jasne.
Donnie daj neku anketu, znamo da će svi glasati za 'vjerujem', 'da', 'postoji', ali nema veze, nek se obrće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa eto onda tom logikom Gagarin je bio davno u orbiti i dokazao da je to moguće šta onda ovi astronauti rade u ISS-u zašto ih je otišlo na stotine možda i hiljade nakon njega kad je to odavno prevaziđeno? S današnjom tehnologijom prije svega računarima trebao bi biti pi.ckin dim otići na mjesec i nazad 

Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 26 jan 2015, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ljudi su na mjesecu bili šest puta. Ne jednom, već šest puta.
Ne razumijem zašto bi uopšte željeli više ići gore. Na mjesecu ništa nema.
Sljedeća stepenica je Mars, i budi siguran da sekundu kada onaj Rover pronađe nešto značajno gore, da će se poslati i ljudi.
edit: Nije put u svemir prevaziđen, to je budućnost naše civilizacije. Mjesec je prevaziđen.
Sljedeća stepenica je Mars, i budi siguran da sekundu kada onaj Rover pronađe nešto značajno gore, da će se poslati i ljudi.
edit: Nije put u svemir prevaziđen, to je budućnost naše civilizacije. Mjesec je prevaziđen.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dajte neke prijedlogu za anketu. Meni ništa ne pada na pamet 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Ljudi su na mjesecu bili šest puta. Ne jednom, već šest puta.
Budi siguran da ce i tada biti pametnjakovica koji ce reci da je to sve laz. Cuj otisli na Mars, hahahahah illuminati

Sigurno je svojevremeno bilo ljudi koji su mislili da je Kolumbo lazov i da nije otkrio Ameriku.

Big Bang, a nije PajaDonnie Darko je napisao/la:Dajte neke prijedlogu za anketu. Meni ništa ne pada na pamet
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mislim da u svemiru ima mali milion neotkrivenih planeta
@Donnie pošto vidim po googleu spominju se neke teorije zavjere, da kao niko nikada nije sletio na mjesec, da je sve izrežirano, postavi anketu na tu temu, da vidimo šta misle forumaši

@Donnie pošto vidim po googleu spominju se neke teorije zavjere, da kao niko nikada nije sletio na mjesec, da je sve izrežirano, postavi anketu na tu temu, da vidimo šta misle forumaši

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Misle da je izrežirano.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
15.10.2013.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Eto. Knock yourselves out 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj nikakvu anketu koja ima veze sa misterijom postavljat.
Kakva je situacija sa planetama koje su prema izvjestajima pogodne za zivot tj slicne zemlji i koliko su one udaljene? Neki link o tome da se malo cita..
Kakva je situacija sa planetama koje su prema izvjestajima pogodne za zivot tj slicne zemlji i koliko su one udaljene? Neki link o tome da se malo cita..
e yebi mu mater ja stavio boli me cookie a nisam ni vidio ovo iznad 

15.10.2013.
Donniele opet si poceo da pijes.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.