Najbolji nogometas svih vremena-glasanje
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Najbolji nogometas svih vremena-glasanje
Messi 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
mnogi kazu da su najbolji bili pele, diego maradona, marco van basten, johan cruyff, gerd mueller, zico, dino zoff, roberto baggio, puskas, lav jasin, beckenbauer, platini, eusebio, safet susic..ali to su bila vremena koja ne pamtim..
sto sam ja gledao najbolji sastav bi bio ovaj.
Gianluigi Buffon
Phillip Lahm
Fabio Cannavaro
Paolo Maldini
Roberto Carlos
Genaro Gattuso
Patrick Viera
Zinedine Zidane
Lionel Messi
Cristiano Ronaldo
Ronaldo
rezerva...
Oliver Kahn
Cafu
John Terry
Carlos Puyol
Javier Mascherano
Andres Iniesta
Rivaldo
Luis Figo
Franck Ribery
David Villa
Edin Dzeko
ima jos dobrih igraca kao sto su ibrahimovic, robben, suker, klinsman, ronaldinho, lucio, vidic, etoo, toure, nakata, batistuta, riquelme, shevchenko, henry, shearer, neuer, cech, casillas, ferdinand, giggs, rooney, beckham, bergkamp, ljundberg, sukur, diouf, nedved, inzahgi, del piero, okocha, daei, forlan, klose, xavi, pepe, ramos...
sto sam ja gledao najbolji sastav bi bio ovaj.
Gianluigi Buffon
Phillip Lahm
Fabio Cannavaro
Paolo Maldini
Roberto Carlos
Genaro Gattuso
Patrick Viera
Zinedine Zidane
Lionel Messi
Cristiano Ronaldo
Ronaldo
rezerva...
Oliver Kahn
Cafu
John Terry
Carlos Puyol
Javier Mascherano
Andres Iniesta
Rivaldo
Luis Figo
Franck Ribery
David Villa
Edin Dzeko
ima jos dobrih igraca kao sto su ibrahimovic, robben, suker, klinsman, ronaldinho, lucio, vidic, etoo, toure, nakata, batistuta, riquelme, shevchenko, henry, shearer, neuer, cech, casillas, ferdinand, giggs, rooney, beckham, bergkamp, ljundberg, sukur, diouf, nedved, inzahgi, del piero, okocha, daei, forlan, klose, xavi, pepe, ramos...
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Po kojoj logici ti stavi Dzeku ispred svih ovih dole nabrojanih

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I živo me zanima ko mu je lijevi bek u ovoj drugoj formaciji. Safete, jes' to ti?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

zakljucati temu.
edin dzeko je uspio sto mnogim igracima nije a to je odvesti jednu malu zemlju na veliko takmicenje..Otelo je napisao/la:Po kojoj logici ti stavi Dzeku ispred svih ovih dole nabrojanih![]()
to nije uspjelo giggsu, litmanenu, salihamidzicu..dobro nije on ispred ovih dole poprojanih ali je u tom drustvu najboljih igraca.
@ virtual: 3-5-2 formacija...
-----------------Kahn----------------------
--------Cafu----Terry----Puyol-----------
----------Mascherano--Iniesta------------
--Figo---------Rivaldo-----------Ribery---
----------Dzeko------Villa------------------
mada ove sastave svako po svom ukusu kroji..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- anonymousHD
- Kontakt:
Teško je komentarisati ko je najboljih svih vremena, kada nisam neke gledao, kao npr. Pelea, Di Stefana, Maradonu. Ja samo mogu reći koji su najbolji otkako ja pratim nogomet, a to su: Zidane, Ronaldo, Cristiano, Ronaldinho i Messi, njima u zadnjih 20tak godina niko ne može meda, oni nisu sa ove zemlje.

Od fudbalera koje znam od kada aktivno pratim fudbal Zinedine je najbolji,kakva je stvar sa Peleom,Maradonom i don Alfredom ili nekim dugim ne mogu suditi jer nisam kompetentan.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Dobro, samo sto nas je Ibisevic odveo na istovest je napisao/la:edin dzeko je uspio sto mnogim igracima nije a to je odvesti jednu malu zemlju na veliko takmicenje..Otelo je napisao/la:Po kojoj logici ti stavi Dzeku ispred svih ovih dole nabrojanih![]()
to nije uspjelo giggsu, litmanenu, salihamidzicu..dobro nije on ispred ovih dole poprojanih ali je u tom drustvu najboljih igraca.
@ virtual: 3-5-2 formacija...
-----------------Kahn----------------------
--------Cafu----Terry----Puyol-----------
----------Mascherano--Iniesta------------
--Figo---------Rivaldo-----------Ribery---
----------Dzeko------Villa------------------
mada ove sastave svako po svom ukusu kroji..

A naravno da je u drustvu najboljih, nekih top 10000

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nisam ja dzabe ovdje napiso glasovanje ,jer bi izbacivali jednom po jednog dok bi došli do najboljeg
ali misljenja su slicna svakako
ali misljenja su slicna svakako
- Consigliere
- Kontakt:
Messi... i evo jedna tacka .

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ronaldo El Fenomeno 

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Ja neznam po ceme je toliko Messi bolji od Ronaldinha dobro je po većinih godina igranja na vrhunskom nivou pa evo recimo i Messi se zasitio nogometa prošle godine ,šeto je na većinih terena i ko nesto blisno na sp,zabio dva gola i opet ga nigdje nije bilo,nesto ko Ronaldinho kad je prešo u Milan iako je i u Milana opet klasa i opet se igro ...
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ronaldinho je mnogo precijenjen igrac. Odigrao je 3 sezone na vrhunskom world class nivou,otisao u milan gdje je igrao daleko ispod tog nekog nivoa kako je igrao u barci,poslije milana sve slabiji. Dok Messi npr vec 8-9 godina igra kako je Ronaldinho igrao te 3-4 sezone.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Za Ronaldinha ce vecina nogometnih strucnjaka reći da je igrao najljepši nogomet na svijetu,da je ucio nogomet ljepšim sportom,i da je nastavio sportski igrati,bio bi bez sumnje najbolji ikada,nesto ko ronaldo da nije imo onu ozljedu,najveći ikada
Ronaldinho je kompletniji od Messija,on je npr igro u parisu dobar nogomet,u barci od razdoblja ( 2005-2008 ) najbolji na svijetu i u Milana opet klasa iako nesto nije posebno osvajo ..znaci od 2005-2009 je Rona bio vrh,A Messi od 2009-2013 najbolji,znaci ko god kaze da je Rona bolji od Messija ne griješi,Messi ima više lp ali Rona ima jedno sp ..

Ronaldinho je kompletniji od Messija,on je npr igro u parisu dobar nogomet,u barci od razdoblja ( 2005-2008 ) najbolji na svijetu i u Milana opet klasa iako nesto nije posebno osvajo ..znaci od 2005-2009 je Rona bio vrh,A Messi od 2009-2013 najbolji,znaci ko god kaze da je Rona bolji od Messija ne griješi,Messi ima više lp ali Rona ima jedno sp ..

Ronaldinjo je precijenjen. Još ova djeca kad počnu pričat o njemu a većina nemaju pojma o njemu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Tako je kralju,i ja sam to govorio. Vecina ove djecurlije gledala klipove po youtube sa njegovim fazonima pa na osnovu toga sude. Pa bilo je bar 15 boljih igraca od njega u deceniji kad je i on igrao a o kojima se ne prica ni priblizno kao o njemu. Npr za mene je Henry bolji igrac jer je bio konstantan i pruzao je magicne partije 10 godina dok je to Dinho radio 3-4 sezone.topnik1 je napisao/la:Ronaldinjo je precijenjen. Još ova djeca kad počnu pričat o njemu a većina nemaju pojma o njemu
Zadnja izmjena: SteveHeighway, dana/u 06 mar 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Apsolutno precijenjen.
Svaka cast na nogometnim vjestinama, ali vise cijenim rad i trud. To on nije imao i nikad, ama bas nikad ne moze bit u konkurenciji za top10 ikada, kamoli najveceg ikada.
Rivaldo je veci igrac, a manje cijenjen
Svaka cast na nogometnim vjestinama, ali vise cijenim rad i trud. To on nije imao i nikad, ama bas nikad ne moze bit u konkurenciji za top10 ikada, kamoli najveceg ikada.
Rivaldo je veci igrac, a manje cijenjen

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kad je Real primo golove,samo se jednom velikanu pljeskalo na santiagu bernabeu
Po čemu je Dinho precijenjen ? Po tome što nije trajao 10-15 godina jel ?
Čovjek je pokazao koliko je bolji od ostatka svijeta dok je imao motiva i njegov peak je jedan od najboljih u historiji fudbala. Konstantnost je drugo i nema veze s kvalitetom igrača. Ronaldinho je doš'o, pokaz'o svoje, osvojio sve, zasitio se i otiš'o.
Čovjek je pokazao koliko je bolji od ostatka svijeta dok je imao motiva i njegov peak je jedan od najboljih u historiji fudbala. Konstantnost je drugo i nema veze s kvalitetom igrača. Ronaldinho je doš'o, pokaz'o svoje, osvojio sve, zasitio se i otiš'o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.