Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Stvarno...drago mi je da ja i ti mozemo navijati za isti klub..hehe.GunnerS je napisao/la:Navijam za LA Lakerse odkako znam za sebe, čak više nego za Arsenal. Mislim, da Sa ovakvim Kobie-om mogu sve postići... Polahko oni počinju ličit na ekipu od prošle sezone
Joj razvaljivanja u zadnjoj cetvrtini, Utah postigla samo 6 poena, u jednom trenutku bilo 27:2 za Lakerse (parcijalni rezultat).ferrari1 je napisao/la:Veceras Jazz @ Lakers.
Vezano za Bullse,cekaj da se Rose jos vise formira kao igrac i dovedu jos pojacanja a sigurno u ovog ljeta koje dolazi ce bit,pa ces vidjet da ce ovo biti strasna ekipa,jos kad pogledas godine igraca glava te zaboli. pozz za LA navijacejose je napisao/la:Heh...ja sam malo stariji, pa pratim i navijam za Lakerse jos od 1989. godine. To je godina kada su "nasi" kosarkasi (Divac, Petrovic i Paspalj) zaigrali u NBA, pa je nasa tv tada prikazivala snimke i poslije direktne prenose utakmica. S obzirom da se Petrovic i Paspalj nisu bas naigrali u prvoj svojoj NBA sezoni, najvise sam pratio Lakerse, jer je Divac odmah bio standardan (sjecam se kako je par puta zalijepio bananu Patricku Ewingu, koji je u to vrijeme bio mozda najjaci centar u NBA). Naravno, tu je bio i show-time sa Magicom, Wortyjem, Byronom Scottom i A.C. Greenom (Jabbar se oprostio sezonu prije). Bilo je fakat lijepo gledati te Lakerse (iako je to bio pocetak kraja te generacije koja je osvojila 5 titula 80-tih godina). Poslije je bilo tesko čekati sve do 2000. novu titulu, ali eto... pokazalo se ko je velika ekipa i kome ne treba puno vremena da opet krene sa uspjesima (za razliku od Bostona kojeg nije bilo na mapi od kraja 80-tih do prije dvije godine ili Chicago Bullsa koje niko ne smatra pretendentom za titulu od 1998.g.).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.