30. kolo BHT premier lige BiH - ocekivanja
Re: 30. kolo BHT premier lige BiH - ocekivanja
Sarajevo - Sloboda iz 2 u 1 - Volio bi da sloboda odigra muski prvo poluvrijeme neka pokazu da mogu i znaju igrati a drugo neka odigraju lagano za titulu sarajevu 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
harry_90 je napisao/la:Sarajevo - Sloboda 1X Imam neki osjecaj da necemo izgubit ovaj mec,jedino ako sudije ne budu malo vukle za Sarajevo,ocekujem pun stadion i veci ce biti pritisak na igracima Sarajeva,a mi mozemo preko kontri pokusat doci do povoljnog rezultata.. 0:0 ili 1:1![]()
Celik - Zeljo 1 domacin u usponu formu,vezu dobre rezultate,mislim da na ovom mecu nece biti porazeni,igraci Zelje ce biti pod pritiskom kao igraci Sarajeva,tako da vece sanse za pobjedu dajem domacinima,mislim da ce Zeljina djeca od 27 i 28 godina izgorit u Zelji da pobjede u Zenici i cekaju kiks Sarajeva na Kosevu...![]()
Od dva zla ja biram manje,tako da Sarajevo uzima titulu,ne mogu reci sasvim zasluzeno,dosta je tu patnje bilo..

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
celik-seljeznicar 1 3-1 odigrace celik ovdje muski,ne za sarajevo,ili bilo koga,nego za obraz i cast,ponos,grad,i robijase...naravno nesto sto njihov protivnik nikad nije imao.
sarajevo-sloboda ovdje ce sve zavisiti od rezultata iz zenice,jer zeljo zna zasto,more biti kec,more biti golijada,more biti dvica,more biti svasta bidne
realno,3-1 za domacina
mladost-zvijezda 1x..tesko ce zvijezda opstat..da zavise samo od ove utakmice,stavio bi 2,ali.....
ostalo me boli k kako ce zavrsiti..manje vise poznato..
sarajevo-sloboda ovdje ce sve zavisiti od rezultata iz zenice,jer zeljo zna zasto,more biti kec,more biti golijada,more biti dvica,more biti svasta bidne

mladost-zvijezda 1x..tesko ce zvijezda opstat..da zavise samo od ove utakmice,stavio bi 2,ali.....
ostalo me boli k kako ce zavrsiti..manje vise poznato..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sarajevo - Sloboda 2 (0:4)
Celik Zenica - Zeljeznicar 2 (1:3)
Drina Zvornik - Slavija 1 (2:1)
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac 1 (2:1)
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina X (0:0)
Široki Brijeg - Zrinjski X (1:1)
Travnik - NK Vitez 2 (kupljeno) (1:2)
Velez Mostar - Borac Banja Luka X (1:1)

Celik Zenica - Zeljeznicar 2 (1:3)
Drina Zvornik - Slavija 1 (2:1)
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac 1 (2:1)
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina X (0:0)
Široki Brijeg - Zrinjski X (1:1)
Travnik - NK Vitez 2 (kupljeno) (1:2)
Velez Mostar - Borac Banja Luka X (1:1)

Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Sarajevo- Sloboda 1
Celik Zenica - Zeljeznicar X
Drina Zvornik - Slavija 1
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac 2
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina X
Široki Brijeg - Zrinjski 1
Travnik - NK Vitez 1
Velez Mostar - Borac Banja Luka 1
Celik Zenica - Zeljeznicar X
Široki Brijeg - Zrinjski 1
Travnik - NK Vitez 1
From father to son
Sarajevo- Sloboda 1
Celik Zenica - Zeljeznicar 2
Drina Zvornik - Slavija X
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac X
Široki Brijeg - Zrinjski X
Travnik - NK Vitez 2
Velez Mostar - Borac Banja Luka X
Drina Zvornik - Slavija X
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac X
Travnik - NK Vitez 2
Velez Mostar - Borac Banja Luka X
SRETAN BROJ - 1725
Sarajevo- Sloboda 1x
Celik Zenica - Zeljeznicar x2
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac 1x
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina Y
Široki Brijeg - Zrinjski 2
Travnik - NK Vitez 1
Celik Zenica - Zeljeznicar x2
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina Y
Travnik - NK Vitez 1
Sarajevo- Sloboda 1
Celik Zenica - Zeljeznicar 1x
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina 1
Travnik - NK Vitez 1
Celik Zenica - Zeljeznicar 1x
Travnik - NK Vitez 1
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
MortemHz je napisao/la:Sarajevo - Sloboda 1 - Ma rutinski završit prvenstvo na prvom mjestu aBd.
Čelik Zenica - Željezničar X (Nešto mi najrealniji X, mada će komšinica Željana zapet ko nikad u životu, što je za očekivat, ali kad je Čelik uspio svakoj ekipi sa vrha otkinut bodove, zašto ne bi mogli i Željani s Božijom pomoći)
Drina Zvornik - Slavija 1 (Drini gori pod nogama, zayebano da valja. Mislim da će ginut Zvorničani da uzmu bodove)
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradačac 2 (Teško će Zvijezda do 3 boda, bez Faćića i ekipe, protiv Obarske. Ja se nadam da ce ipak oni ostat u ligi, jer su mi i draži, a mislim da su i bolji, od svih ekipa što se bore za opstanak)
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina 1 (Rutina)
Široki Brijeg - Zrinjski (Ma neću ove da prognoziram uopšte. Jednostavno ih mrzim iz dna duše. Pozz)
Travnik - NK Vitez 1 (Travnik aBd uzima zajedno sa Zvijezdom i šalju u niži rang Obarsku i Vitez)
Velež Mostar - Borac Banja Luka 1 (Ma mogu Rođeni glat do tri boda ocam. Sretno vam kraljevi i da nam poklonite Hebibovića aBd. Hehe)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
MortemHz je napisao/la:Sarajevo - Sloboda 1 - Ma rutinski završit prvenstvo na prvom mjestu aBd.
Čelik Zenica - Željezničar X (Nešto mi najrealniji X, mada će komšinica Željana zapet ko nikad u životu, što je za očekivat, ali kad je Čelik uspio svakoj ekipi sa vrha otkinut bodove, zašto ne bi mogli i Željani s Božijom pomoći)
Drina Zvornik - Slavija 1 (Drini gori pod nogama, zayebano da valja. Mislim da će ginut Zvorničani da uzmu bodove)
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradačac 2 (Teško će Zvijezda do 3 boda, bez Faćića i ekipe, protiv Obarske. Ja se nadam da ce ipak oni ostat u ligi, jer su mi i draži, a mislim da su i bolji, od svih ekipa što se bore za opstanak)
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina 1 (Rutina)
Široki Brijeg - Zrinjski (Ma neću ove da prognoziram uopšte. Jednostavno ih mrzim iz dna duše. Pozz)
Travnik - NK Vitez 1 (Travnik aBd uzima zajedno sa Zvijezdom i šalju u niži rang Obarsku i Vitez)
Velež Mostar - Borac Banja Luka 1 (Ma mogu Rođeni glat do tri boda ocam. Sretno vam kraljevi i da nam poklonite Hebibovića aBd. Hehe)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sarajevo- Sloboda 1
Celik Zenica - Zeljeznicar 1
Travnik - NK Vitez 2
Celik Zenica - Zeljeznicar 1
Travnik - NK Vitez 2
Da me herc opali.Slobodas je napisao/la:Sarajevo - Sloboda iz 2 u 1 - Volio bi da sloboda odigra muski prvo poluvrijeme neka pokazu da mogu i znaju igrati a drugo neka odigraju lagano za titulu sarajevu
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Sarajevo - Sloboda 1 - prvo poluvrijeme 2 0 i prica zavrsena
Čelik Zenica - Željezničar 1 , Ne navijacki , nego objektivno jaci i zreliji tim ..Zeljo bez motiva , nasi zele 10 tekmu u nizu bez poraza i poginuce za to)
Drina Zvornik - Slavija 1 (Slavija nikad losija sigurno gubi.)
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradačac 1 (Zvijezda jedna od najdrazih ekipa u drzavi ali ipak vec dugo drze fenjer i nisu zasluzili da ostanu iako bi ja volio)
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina 1 (Nevazna tekma)
Široki Brijeg - Zrinjski x(zrinjski je uz Sarajevo najjaca ekipa i tesko ce ovdje evropu ispustit)
Travnik - NK Vitez 2 (Sigurica kola )
Velež Mostar - Borac Banja Luka (Borac jako tvrda ekipa )
Čelik Zenica - Željezničar 1 , Ne navijacki , nego objektivno jaci i zreliji tim ..Zeljo bez motiva , nasi zele 10 tekmu u nizu bez poraza i poginuce za to)
Drina Zvornik - Slavija 1 (Slavija nikad losija sigurno gubi.)
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradačac 1 (Zvijezda jedna od najdrazih ekipa u drzavi ali ipak vec dugo drze fenjer i nisu zasluzili da ostanu iako bi ja volio)
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina 1 (Nevazna tekma)
Široki Brijeg - Zrinjski x(zrinjski je uz Sarajevo najjaca ekipa i tesko ce ovdje evropu ispustit)
Travnik - NK Vitez 2 (Sigurica kola )
Velež Mostar - Borac Banja Luka (Borac jako tvrda ekipa )
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sarajevo- Sloboda iz X u 1
Celik Zenica - Zeljeznicar GG3+
Drina Zvornik - Slavija najteže za prognozirati, definitivno će se pratiti drugi rezultati barem do početka 2 pol.
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac ako suđenje bude korektno (u šta sumnjam), može Zvijezda do pobjede
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina možda X, Olimpic se čuva za kup a Radnik je već osigurao opstanak
Široki Brijeg - Zrinjski X oba tima ispala iz forme ovo proljeće, Široki ide na kup kao i Olim
Travnik - NK Vitez isto kao i Drina-Slavija
Velez Mostar - Borac Banja Luka X Velež u jako lošoj formi, oba tima bez imperativa
Celik Zenica - Zeljeznicar GG3+
Drina Zvornik - Slavija najteže za prognozirati, definitivno će se pratiti drugi rezultati barem do početka 2 pol.
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac ako suđenje bude korektno (u šta sumnjam), može Zvijezda do pobjede
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina možda X, Olimpic se čuva za kup a Radnik je već osigurao opstanak
Široki Brijeg - Zrinjski X oba tima ispala iz forme ovo proljeće, Široki ide na kup kao i Olim
Travnik - NK Vitez isto kao i Drina-Slavija
Velez Mostar - Borac Banja Luka X Velež u jako lošoj formi, oba tima bez imperativa
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sarajevo- Sloboda X
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina X2
Široki Brijeg - Zrinjski 1X
Travnik - NK Vitez 2
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina X2
Široki Brijeg - Zrinjski 1X
Travnik - NK Vitez 2
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Celik Zenica - Zeljeznicar 2 ovi utripovali da su neka ekipa
biće tu 0-2
Sarajevo- Sloboda 1 torpederi bolji od komunista
Drina Zvornik 1X2 biće svega
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac 2 bolji su gosti
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina možda X2, Radnik dobra ekipa, Nijazovi puleni u transu, ako kup osvoje neće ni doći na ovu utakmicu
Široki Brijeg - Zrinjski X sve zavisi od kupa ali remi je najrealniji
Travnik - NK Vitez 1 Pirota neosvojiva trvđava
Velez Mostar - Borac Banja Luka X utakmica će biti Allahselamet svih 28 gledalaca će pocrkat od muke gledajući tu patnju. Još ovim Dželo trener

Sarajevo- Sloboda 1 torpederi bolji od komunista
Drina Zvornik 1X2 biće svega
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac 2 bolji su gosti
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina možda X2, Radnik dobra ekipa, Nijazovi puleni u transu, ako kup osvoje neće ni doći na ovu utakmicu
Široki Brijeg - Zrinjski X sve zavisi od kupa ali remi je najrealniji
Travnik - NK Vitez 1 Pirota neosvojiva trvđava
Velez Mostar - Borac Banja Luka X utakmica će biti Allahselamet svih 28 gledalaca će pocrkat od muke gledajući tu patnju. Još ovim Dželo trener

DRUG NEBI TI PUNCA
Sarajevo - Sloboda 1
Pitari nakon dugo vremena uzimaju titulu, Sloboda nema nista da dobije niti sta da izgubi.
Tako da je glupo ocekivati bilo kakav otpor Slobode ili neku jacu borbu, a sem toga ni sam Husref pitar ne bi svojima da bude đelat da u zadnjem kolu im onemoguci titulu. Izvest ce ekipu koja ce rekreativno - lezerno odigati utakmicu i primit gol u određeno vrijeme.
Jednostavno Sloboda nema razloga da napadne, kad bi se to kojim slucajem desilo Husref bi bio broj jedan izdajnik kod pitara. Sem toga slavit ce zajedno sa njima.
Pitari nakon dugo vremena uzimaju titulu, Sloboda nema nista da dobije niti sta da izgubi.
Tako da je glupo ocekivati bilo kakav otpor Slobode ili neku jacu borbu, a sem toga ni sam Husref pitar ne bi svojima da bude đelat da u zadnjem kolu im onemoguci titulu. Izvest ce ekipu koja ce rekreativno - lezerno odigati utakmicu i primit gol u određeno vrijeme.
Jednostavno Sloboda nema razloga da napadne, kad bi se to kojim slucajem desilo Husref bi bio broj jedan izdajnik kod pitara. Sem toga slavit ce zajedno sa njima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Sarajevo - Sloboda 1

1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko najjaci frajer sa svojim lazima i neupucenim glupostimaHead je napisao/la:Elegant je napisao/la:Sarajevo - Sloboda 1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sarajevo- Sloboda 1 ko Bosmal, cak i da ne treba Sarajevu, Tuzlaci u zadnjim kolima igraju mlitavo sto pokazuje tekma od prije par godina kada su u direktnom duelu sa Slavijom jednom presli centar i sutali 0 puta u okvir gola.
Celik Zenica - Zeljeznicar 2,Celik bez Dedica i Selimovica oslabljen a mi cemo pokusati uzeti i ovu tekmu. Duel dvije ponajbolje ekipe proljeca.
Drina Zvornik - Slavija 1 Drina je kvalitetnija.
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac ovdje je sve moguce, derbi zacelja i obje ekipe ce poginuti za pobjedom.
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina 2, tradicionalna proljetna rasprodaja bodova na otoci, kupis 2 dobijes tri. Golmani primaju kroz usi golove, kroz noge, ispadaju im lopte.
Široki Brijeg - Zrinjski 2 Zrinjski ima boljeg trenera, u boljoj su formi, odmorniji ce biti jer ce Siroki uzeti kup, pobjeda Mostaraca
Travnik - NK Vitez 2, nema nikakve price niti dileme. Stampar iz Lukavca zna zasto.
Velez Mostar - Borac Banja Luka 1 Stvar prestiza, a Velezovci u zadnje vrijeme igraju samo za to.
Celik Zenica - Zeljeznicar 2,Celik bez Dedica i Selimovica oslabljen a mi cemo pokusati uzeti i ovu tekmu. Duel dvije ponajbolje ekipe proljeca.
Drina Zvornik - Slavija 1 Drina je kvalitetnija.
Mladost Velika Obarska - Zvijezda Gradacac ovdje je sve moguce, derbi zacelja i obje ekipe ce poginuti za pobjedom.
Olimpic Sarajevo - Radnik Bijeljina 2, tradicionalna proljetna rasprodaja bodova na otoci, kupis 2 dobijes tri. Golmani primaju kroz usi golove, kroz noge, ispadaju im lopte.
Široki Brijeg - Zrinjski 2 Zrinjski ima boljeg trenera, u boljoj su formi, odmorniji ce biti jer ce Siroki uzeti kup, pobjeda Mostaraca
Travnik - NK Vitez 2, nema nikakve price niti dileme. Stampar iz Lukavca zna zasto.
Velez Mostar - Borac Banja Luka 1 Stvar prestiza, a Velezovci u zadnje vrijeme igraju samo za to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CAZIN, MostarReds22, nedimmmm1337 i 36 gostiju.