baš me briga za njihmessilla je napisao/la: Al haj ti to objasni ovima što gledaju izdaleka.

čini ti seJackTheStripper je napisao/la:Sve mi se nekako cini da oni koji se furaju na bradu, istovremeno misle da ce im biti kao ovom liku. I

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
baš me briga za njihmessilla je napisao/la: Al haj ti to objasni ovima što gledaju izdaleka.
čini ti seJackTheStripper je napisao/la:Sve mi se nekako cini da oni koji se furaju na bradu, istovremeno misle da ce im biti kao ovom liku. I
Ma kakvi, kakav bilzerian, kad sam počeo da puštam bradu nisam ni znao ko je ovaj lik dok mi jedan jaran nije rekao da se sigurno furam na njega, pa sam malo proguglao i usput prosuo koju suzu kad sam mu vidio slikeJackTheStripper je napisao/la:Sve mi se nekako cini da oni koji se furaju na bradu, istovremeno misle da ce im biti kao ovom liku. I to samo posredstvom brade. Cim poraste brada, doci ce i djevojke, i pare i slava...
Često brijanje je mit, mislim da je jako bitno da je samo pustiš da raste do neke mjere i ne diraš je.JackTheStripper je napisao/la:Kako potaknuti bradu na gusci rast? Cesce brijanje? Postoje li kakva sredstva, ulja i slicno? Trenutno imam nesto sto bi se moglo usporediti s bradom jednog (i jedinog) Sea Kolasinca, no nesto rijeda...
Tacno.Sveti je napisao/la:Često brijanje je mit, mislim da je jako bitno da je samo pustiš da raste do neke mjere i ne diraš je.JackTheStripper je napisao/la:Kako potaknuti bradu na gusci rast? Cesce brijanje? Postoje li kakva sredstva, ulja i slicno? Trenutno imam nesto sto bi se moglo usporediti s bradom jednog (i jedinog) Sea Kolasinca, no nesto rijeda...
mogul svoju il mora biti od nekog drugog?VelaHavle je napisao/la:Cibnite malo sperme na lice. To je mit.
Ukusi su različiti.Ljiljani87 je napisao/la:mogul svoju il mora biti od nekog drugog?VelaHavle je napisao/la:Cibnite malo sperme na lice. To je mit.
A okusi?mandraX je napisao/la:Ukusi su različiti.Ljiljani87 je napisao/la:mogul svoju il mora biti od nekog drugog?VelaHavle je napisao/la:Cibnite malo sperme na lice. To je mit.![]()
Ne bih smio (a ni znao) dat' odgovor na to pitanje.Donnie Darko je napisao/la: A okusi?
Donnie Darko je napisao/la:A okusi?
kakvu mašinicu imašKenchi je napisao/la:U mene brada bas gusta, valjda visak testosterona. Ugl ne da mi se brijati pa je svakih 7 dana otprilike skratim masinicom, pa mi bude kao npr. 2-3 dana poslije brijanja. Tako furam od mozda 4. srednje, sad sam 2 godina faksa. Meni brada fino stoji i svi su se naviknuli na nju tako da nemam problema nikakvih
JackTheStripper je napisao/la:Ja kada se obrijem izgledam kao djecak.Pravi onaj babyface...
Hm nez buraz masinica je ona obicna sto se kosa sa njom sisa, pise nesto First Austria i onda ispod Duke. Jedino da ti uslikam, drugacije nez kako da je opisem, najobicnija masinicahoshafka je napisao/la:kakvu mašinicu imašKenchi je napisao/la:U mene brada bas gusta, valjda visak testosterona. Ugl ne da mi se brijati pa je svakih 7 dana otprilike skratim masinicom, pa mi bude kao npr. 2-3 dana poslije brijanja. Tako furam od mozda 4. srednje, sad sam 2 godina faksa. Meni brada fino stoji i svi su se naviknuli na nju tako da nemam problema nikakvih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.