EP U21 Češka 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP U21 Češka 2015
Italijani su mislili da je sve gotovo kad su pored vodstva imali i igrača više. Onda je uslijedio raspad sistema. . .
Englezi nisu zaslužili poraz. Čak naprotiv. . .
Jedan karambol u kaznenom i loša reakcija zadnje linije ih je koštala.
Treba reći da je danas otpao Berahino i neće ga biti do kraja prvenstva a još od ranije nema Stonesa
Za sada,prvenstvo i nije tako loše kad se uzme u obzir da su prve utakmice i da tek treba očekivati ono najbolje
Englezi nisu zaslužili poraz. Čak naprotiv. . .
Jedan karambol u kaznenom i loša reakcija zadnje linije ih je koštala.
Treba reći da je danas otpao Berahino i neće ga biti do kraja prvenstva a još od ranije nema Stonesa
Za sada,prvenstvo i nije tako loše kad se uzme u obzir da su prve utakmice i da tek treba očekivati ono najbolje
A.F.C. Bournemouth!
Izabrana idealna postava svih vremena U21 EP.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
kasniš burazeru 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne vidim da je iko pre mene ovde napisao... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
pa nije ovdje, al na drugo temi jeste. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Danas se nastavlja takmicenje po grupama. Na programu su mecevi iz A grupe :
18:00 h: Srbija - Češka
20:45 h: Njemačka - Danska
Prenosi na arenasport 1.
18:00 h: Srbija - Češka
20:45 h: Njemačka - Danska
Prenosi na arenasport 1.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije lako ni vama Srbima, valja preživit ovo. Sad prodaja tableta za smirenje ide odlično, prvo SP U-20 pa sad ep u-21 pa wimbledon, pa mali odmor pa košarka. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Preguracemo nekako... 

A žensko EP u basketu ? A evropske igre i finale vaterpola protiv Španaca ? **** mater da sam neki vatreni navijač Srbije tačno ne bih svjetlost dana vidio pola godine.Unofficialpage je napisao/la:Nije lako ni vama Srbima, valja preživit ovo. Sad prodaja tableta za smirenje ide odlično, prvo SP U-20 pa sad ep u-21 pa wimbledon, pa mali odmor pa košarka.

- djoleprijedor
- Kontakt:
Biće teško sa Česima,domaćini,nisu loša ekipa a izgubili prvi meč i ako misle dalje ovo moraju dobiti.Navijači,malo sudije..biće teško našima.Očekujem težu utakmicu nego sa Švabama,mislim da je bod realan,i onda zadnje kolo na sve ili ništa sa Dancima.
Mens sana in corpore sano.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije lako biti navijač Srbije. Tek sad vidim da ima i prednost to što ti repka ne ide na puno takmičenjaPappy je napisao/la:A žensko EP u basketu ? A evropske igre i finale vaterpola protiv Španaca ? **** mater da sam neki vatreni navijač Srbije tačno ne bih svjetlost dana vidio pola godine.Unofficialpage je napisao/la:Nije lako ni vama Srbima, valja preživit ovo. Sad prodaja tableta za smirenje ide odlično, prvo SP U-20 pa sad ep u-21 pa wimbledon, pa mali odmor pa košarka.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jos Pappy zaboravio svetsku ligu u odbojci.Unofficialpage je napisao/la:
Nije lako biti navijač Srbije. Tek sad vidim da ima i prednost to što ti repka ne ide na puno takmičenja![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Ajmo malo smirit euforiju, za pola sata mladi igraju protiv Čeha za polufinale i plasman na Olimpijadu.
Evo i sastava: Dmitrović, Pantić, Petrović, Spajić, Stojković, Čaušić, Đuričić, Brašanac, Jojić, Pešić, Srnić.
Srećno!
Evo i sastava: Dmitrović, Pantić, Petrović, Spajić, Stojković, Čaušić, Đuričić, Brašanac, Jojić, Pešić, Srnić.
Srećno!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ovi kao da se još raduju zbog zlata sa novog zelanda, za 15minuta brat bratu trebali popiti 3-4 komada. evo malo se se dohavizali pa valjda bude gusto do kraja, vidi se da su individualno jača ekipa
nema potpisa
Odigras egal utakmicu sa najvecim favoritima na Ep i onda ti ovakvi uvaljaju dva komada za nekoliko minuta.
Dobro je i da penal ne napravise na kraju poluvremena.

- alan_kardec
- Kontakt:
kriminalno prvo poluvrijeme. Da ne bijaše Dmitrovića na golu, bruka.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovo Česi rutinski zatvoriše. Al' ruku na srce nisu ni oni nešto epohalno odigrali koliko je Srbija katastrofalno i nedisciplinovano odigrala ovo poluvrijeme. Po desnoj strani uvijek 3-4 igrača, a onda u odbrani livada čitava za Kaderabeka i Frideka po lijevoj strani odbrane. 
P.s Ako me sjećanje služi Dmitrović u Zvezdi bješe škart jer je imao mal raspon ruku.

P.s Ako me sjećanje služi Dmitrović u Zvezdi bješe škart jer je imao mal raspon ruku.

Sirom sveta poznaju nas po kvalitetnom skautingu.Pappy je napisao/la:

Kao i u slucaju U20 i ovde se vidi potpis selektora, samo nazalost u negativnom smislu!
Dodić je tolika neznalica da je to strasno!
Dodić je tolika neznalica da je to strasno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.