Atletika u BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Atletika u BiH
Uporedo pratit i Mirz i Amela 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nastavio niz.Bravo majstore 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- firefirefirely
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Rutinski.
Glavna zvijezda trke
I ajde da se dogovorimo: pisemo ovdje ili na njegovoj temi?

S'po snage.
Bravoo momak

Hahah ispade da se zajebaje s njima kad ih kamera zoomira na kraju i prikaze grimase ostalih a on miran

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
ovo je bruka od utrke treća liga takmičari

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Amele. Lagana pobjeda, jest da je bio dosta sporiji od prošli put ali vidi se da nije išao 100%. Rutinski:bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovdje jer nije nam nesto Atletika bas toliko razvijena.Nemamo hiljadu atleticara.SlevinKelevra je napisao/la:Rutinski.Glavna zvijezda trke
I ajde da se dogovorimo: pisemo ovdje ili na njegovoj temi?
BosnaE
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 07 avg 2015, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Bravo Amele 

sad smo imali hitni sastanak u fameliji i sumljamo na doping kaže mi burazer da nije ovo čisto a i žena mi nešto mrmolji oko dopinga
SumLJam u kompetentnost tvoje famElije po tom pitanju.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gefufna je napisao/la:SumLJam u kompetentnost tvoje famElije po tom pitanju.
haha nepoznaš kosmo burazer mi veliki talenat bio samo nismo imali teren da trči blizu inače jebobi i bolta

Gledam sve trke na takticki isti nacin odradjuje tempiranje snage za zadnjih 400 metara sad sigurno postoje strucniji ljudi po pitanju atletike ja tu nisam nesto previse strucan ali nekako mislim da ta taktika na velikim takmicenjima moze malo da mu se odbije od glavu ako trka bude ispod 1:42
[youtube][/youtube]
Mislim da je bolje da pisemo ovdje. I na podforumu "Tenis" pisemo na zajednickoj temi o svim nasim teniserima, a ne na temi svakog pojedinacno. 
Inace cestitke Amelu za jos jednu pobjedu. Istina da je ovdje konkurencija bila slabija, zato i ovih 1:45 stoji na semaforu. Mozda je i dobro sto nece nastupiti u Londonu, jer bi bilo odmah svakakvih komentara ako ne pobjedi. Ovako sad lagano na pripreme, pa da uzmemo tu medalju vise aBd.
@vedator

Inace cestitke Amelu za jos jednu pobjedu. Istina da je ovdje konkurencija bila slabija, zato i ovih 1:45 stoji na semaforu. Mozda je i dobro sto nece nastupiti u Londonu, jer bi bilo odmah svakakvih komentara ako ne pobjedi. Ovako sad lagano na pripreme, pa da uzmemo tu medalju vise aBd.
@vedator

Ova mi je utrka dobra.. pogledajte na 3:50... kad neki trkac skuzi da ga Tuka stize i pokusava mu se ubacit u putanju i obratite paznju kako ce zavrsit
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.