Potpis nesto tako slicno kontam. Samo gubili smo na pripremama skoro stalno a znali osvojiti titulualeksandar_veliki je napisao/la:Dobar im je raspored, mada bi im se poljuljalo samopozdanje u slucaju poraza na Grbavici.. Prvo kolo nastavka je jako bitno, Sarajevo na pripremama ne izgleda lose i eventualnom pobjedom u Mostaru bi postali ozbiljan kandidat za titulu. Slobodi je Banja Luka takodjer vazna. Realno, od ovih ekipa koje sam nabrojao i Zelje, Zeljo trenutno najlosije izgleda, ali pripreme nisu nikako mjerilo. Uglavnom, bice zanimljivo sigurno... Zeljo se po meni treba fokusirati na Kup jer mnogo zaostaje za vodecim...BajroTM je napisao/la:Gdje si coa kuco staraaleksandar_veliki je napisao/la:Nekako mi Siroki izgleda najbolje, ne znam zasto, ali sam uvjeren da ce prvi kroz cilj. Vidjet cemo, ne treba nikad otpisati ni Sarajevo, ali njima ce mnogo toga zavisiti od prvog susreta. Poraz u Mostaru definitivno znaci kraj snova o titulu. Sloboda i Zrinjski su takodjer tu, ali ne dajem im previse sanse. Mislim da ce Slobodi biti tesko u Banjoj Luci jer svima odgovora da izgube, iako to niej neki presudni meč. Mislim da ce izboriti Evropu ali nece biti prvaci, a Zrinjski mi je nekako pun dobrih igraca, a malo utakmica i to ih moze kostati...
Reci mi sta ako Zeljo mlatne Siroki u sto sam siguran jer ima da se koristimo svim I svacim, kolike sanse Im onda dajes?
nevolim one sa motorkom ali nekako najvise sanse imaju.

kup ce ganjati I komsije ne samo mi ali nama dajem nekako vise sanse jer edis kaze da je kup prioritet (ne javno)
hvala na odgovoru