Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Danska

Pobjeda
74
44%
Neriješeno
38
22%
Poraz
57
34%

Ukupno glasova: 169

Maticar
Kontakt:

Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.

Post Postao/la Maticar » 01 jun 2016, 12:49

Cilj je biti u prve 4 ekipe! Meša ispuni to i biću ti zahvalan!!! :tokralju:
ako te ne prozivam, onda te gotivim

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 jun 2016, 12:53

Memisevica probat :)

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 01 jun 2016, 12:54

ahmic je napisao/la:Memisevica probat :)
Nije momak ni otputovao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 01 jun 2016, 12:58

Goalgetter je napisao/la:Ko ce biti kapiten? Nadam se Seo :bih:
Pa ako idu samo ovi igraci sto je DevilsAdvocate nabrojao onda najvjerovatnije Medunjanin :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2016, 13:05

DevilsAdvocate je napisao/la:Zizu, slazem se s tobom, ovdje sam se vise vodio tim ''Sta bi Mesa'' uradio tako da sam svoje subjektivno misljenje ostavio po strani, naravno da se mene pita pola ovih igraca ne bi ni islo u Japan ali sta je tu je, Mesa je uvijek Medu koristio na toj veoma odgovornoj poziciji MC gdje je proveo i vecinu svoje skormne karijere, a Vrancic je ove sezone u Darmstadtu igrao skoro svaku utakmicu na AM ispred 2 vezna iza napadaca, i ne vjerujem da ce mu Mesa uz Medu davat neku defanzivniju rolu, mozda u drugom poluvremenu da Krunic udje umjesto Mede pa da se Vrancic povuce a da Rade ide iza napadaca , jer je po meni jedini klasicni AM ovdje... takodjer bih probao i Drveta sa Hodzicem u paru u napadu u nekoj 442 formaciji , ali to ako budemo ganjali rezultat, ovim spodobama iz Pl tipa Bekica,Kosorica pa i Kozulja i Arezine ne bih dao vise od 15 ak minuta xD
Što se tiče tog srca veznog reda, Medunjanina sam bacio gore, jer smatram da tu može igrat' iz razloga jer je to bila njegova prvobitna pozicija na početku karijere, nek' trči malo više, razigrava, manja je opasnost po gol ako gore izgubi loptu. Dobivamo više na fizikalijama ako uparimo Maria sa Grahovcem na centru, nego Medunjanina.

Seo treba bit' kapiten.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 01 jun 2016, 13:06

Mislim da imamo sasvim solidnu ekipu, i ne znam zasto ne bih mogli izvuci neki dobar rezultat. Bitno je samo da ih Mesa dobro rasporedi (a ne npr. da Hodzic igra lijevo krilo), onda cemo vidjeti na cemu smo stvarno. Pa makar i izgubili 3, 4-0. I da, radije cu gledati motivisanog Djurica, nego nemotivisanog Dzeku (koliko god on zvijezda bio), i nedisciplivanog Spahica ili Besica.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 01 jun 2016, 13:07

zizu1991 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Zizu, slazem se s tobom, ovdje sam se vise vodio tim ''Sta bi Mesa'' uradio tako da sam svoje subjektivno misljenje ostavio po strani, naravno da se mene pita pola ovih igraca ne bi ni islo u Japan ali sta je tu je, Mesa je uvijek Medu koristio na toj veoma odgovornoj poziciji MC gdje je proveo i vecinu svoje skormne karijere, a Vrancic je ove sezone u Darmstadtu igrao skoro svaku utakmicu na AM ispred 2 vezna iza napadaca, i ne vjerujem da ce mu Mesa uz Medu davat neku defanzivniju rolu, mozda u drugom poluvremenu da Krunic udje umjesto Mede pa da se Vrancic povuce a da Rade ide iza napadaca , jer je po meni jedini klasicni AM ovdje... takodjer bih probao i Drveta sa Hodzicem u paru u napadu u nekoj 442 formaciji , ali to ako budemo ganjali rezultat, ovim spodobama iz Pl tipa Bekica,Kosorica pa i Kozulja i Arezine ne bih dao vise od 15 ak minuta xD
Što se tiče tog srca veznog reda, Medunjanina sam bacio gore, jer smatram da tu može igrat' iz razloga jer je to bila njegova prvobitna pozicija na početku karijere, nek' trči malo više, razigrava, manja je opasnost po gol ako gore izgubi loptu. Dobivamo više na fizikalijama ako uparimo Maria sa Grahovcem na centru, nego Medunjanina.

Seo treba bit' kapiten.

Medunjanin ili na desetku ili na klupu, trece opcije nema.Ionako to cesto igra i u Izrealu.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2016, 13:09

DevilsAdvocate je napisao/la:Protiv Danske vjerovatno, ako uzmemo neku logiku da ce ovi sto su igrali prvu postavu protiv Spanije mahom na klupu ( Hodzic, Vranjes, Hadzic

..........................................................Sehic................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Susic...........................Sunjic........................................Cocalic......................Kolasinac..............
...........................................................................................................................................
...............................Grahovac..................................Medunjanin...............................................
............................................................Vrancic...........................................................................
Hajrovic.................................................................................................................Duljevic.....
..............................................................Drvo.........................................................................

Klupa: Piric, Kosoric, Bekic, Vranjes, Kozulj, Arezina, Krunic, Hadzic, Stevanovic, Hodzic

tako da ona prica o postavi iz PL BiH pada u vodu i ovo je sve samo ne slaba reprezentacija, i ima jako mnogo stvari koje se mogu vidjeti ovdje i ovo je savrsena prilika da svi igraci koji su do sada minutazu dobijali na kapajku sada krenu otpocetka i pokazu protiv jedne jake Danske koliko se na njih moze racunati u kvalifikacijama tj, dali ce podleci pritisku ili ce iznjeti teret kako treba.
I zašto onda pojedinci smatraju da je ovaj Kirin Kup glupost? Glupost je možda što su ljudi morali putovati haman čitav dan a ima niz pozitivnih stvari koje može donijeti ovaj kup.

Prvo igramo protiv jakih reprezentacija koje će biti u najjačim rosterima, mi igramo bez naših najboljih igrača što je u neku ruku dobro jer zaista ne želim gledati naše zvijezde kako igraju preko qurca neku relativnu nebitnu utakmicu i takmičenje za njihovu reputaciju, više volim vidjeti šta će uraditi Hodžić, Duljević, Sušić, Vrančić, Grahovac protiv dvije jake selekcije i da li se može računati na njih u idućim kvalifikacijama, također ima tu još par momaka koje nisam nabrojao.

Po meni ovo će biti dvije vrlo dobre provjere za momke koji tek treba da se nametnu u reprezentaciji i sigurno će dati svoj maksimum, opet sa druge strane imamo i par iskusnih igrača u vidu Kolašinca, Hajrovića, Šunjića, Medunjanina, Cocalića, pa i Hadžića kojima ovo nije prvi put da nastupaju za našu selekciju i donijet će nadam se tu neku čvrstinu u igri da to ne liči baš kao da su se prvi put sastali na terenu.

Jedino što ne valja što se igra baš u Japanu, da je negdje u Europi to bi bio zaista pun pogodak.

PS: Ne opravdavam što su pojedinci dobili odmor od ovih tekmi ali gledam to sa pozitivinije strane.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

stampy

Post Postao/la stampy » 01 jun 2016, 13:46

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.

Rios

Post Postao/la Rios » 01 jun 2016, 14:10

Prilika da Vrancic,Grahovac,Duljevic,Hodzic,Krunic,pa i Mateo Susic,kao i Stevanovic koji je bi trebao da opet povrdi sto je bio dio repke nekad, pokazu ili potvrde da se na njih moze ozbiljno racunati u predstojecem ciklusu.Dugo se vec prica o njima,mogu li ili ne mogu,trebaju li ili ne trebaju,pa evo prilike da se i to konacno rijesi.Sasvim korektne provjere,dobit ce prilikui sve ce biti do njih.
Mene licno najvise to zanima od ovog kupa,odgovor imamo li siru bazu dobrih igraca ili nemamo.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 jun 2016, 14:24

Kada već učestvujemo, bilo bi dobro da osvojimo, čisto radi samopouzdanja, ali nisam baš optimističan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 jun 2016, 15:29

Reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su prvi trening nakon dolaska u Japan, a trening je održan na stadionu Mizuho Nagubi u Nagoyi, saopćeno je na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Atmosfera u ekipi je na visokom nivou, što za zvaničnu stranicu Saveza kazao i debitant Aleksandar Kosorić, štoper FK Željerničar.

"Prekosutra nas očekuje utakmica protiv Danske koja je izuzetno kvalitetna reprezentacija. Svi smo spremni, odradili smo i jedan trening. Atmosfera je odlična. Ja, kao debitant, prihvaćen sam lijepo od cijele ekipe. Došli smo ovdje sa namjerom da osvojimo Kirin kup, da se vratimo kući sa dvije pobjede“, kazao je Kosorić.

Pozitivnom rezultatu na turniru se nada i Edin Cocalić: "Nakon dugog puta odradili smo trening regeneracije. Sutra ćemo imati još jedan i nadam se da ćemo spremno dočekati prvu utakmicu protiv Danske. Nadam se da ćemo pokazati da posjedujemo kvalitet i osvojiti turnir."

Ozbiljan pristup u narednom susretu očekuje golman Ibrahim Šehić: "Danas smo stigli. Iza nas je dug i težak put, ali smo svi raspoloženi odradili trening i pripreme teku u najboljem redu. Čekamo utakmicu sa Danskom i siguran sam da ćemo svi ozbiljno pristupiti, jer igramo sa ekipom koja ima jak sastav. Nama je to šansa da se pokažemo i da potvrdimo kvalitet."

Do utakmice polufinala Kirin Kupa naši reprezentativci će odraditi još jedan trening. Utakmica protiv Danske na rasporedu je u petak sa početkom od 9:00 sati po našem računanju vremena.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 jun 2016, 15:38

stampy je napisao/la:slika
To je nekako najrealnije ali mislim da ce igrati sa jednim napadacem barem na pocetku i da ako je vec protiv spanije igrao sa svima hadzic, onda ce vjerovatno i sada igrati pa bi sastav mogao biti ovakav:

slika
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 jun 2016, 15:43

Znaci.. nema prijenosa?

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 jun 2016, 15:46

FliX je napisao/la:Znaci.. nema prijenosa?
Što se tiče BHT-a , nema 100% a i ne vjerujem da će FACE prenositi

FC Grizzlies

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 01 jun 2016, 17:28

Hajmo malo biti realni,jesu li drzavljani BiH zasluzili da se prenosi ovaj turnir?
Ja kazem da nisu,a razlog je TV pretplata :kafa:

Sto se tice turnira,samo jednom znam..ovi momci ce orati po terenu :thumbup:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 jun 2016, 17:48

Mogli bi mi njih i pobjediti samo kada bi svi dali sve od sebe. Samo tako možemo nadomjestiti nedostatak kvaliteta i boljih igrača

Evo sad gledam, kvota nam sa 2.50 spade na 4.00 nakon objave igrača koji putuju u Japan :crazy:

FC Grizzlies

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 01 jun 2016, 18:01

Ja sam optimista sto se ovih utakmice tice , mislim da ce ovi momci preorati teren, svi su nekako ravnopravni i nema "zvijezda" da se nesto vise ocekuje od njih jer npr u situaciji kad imamo Dzeku koji nije u elementu realno citava ekipa tone, a sudeci po ovim fotografijama vidim i da se svi momci drze zajedno nema onih klanova kao dosad, sve bi to moglo ostaviti uticaja.Ne bih rekao ni da je ekipa losa, imamo dosta kvalitetnih igraca, spoj mladosti i iskustva i mislim da ce to sve na kraju dati dobar rezultat.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

stampy

Post Postao/la stampy » 01 jun 2016, 18:08

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 jun 2016, 18:40

Goalgetter je napisao/la:Ko ce biti kapiten? Nadam se Seo :bih:
Vjerovatno Medunjanin, a zamjenik bi trebao biti Hadzic. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.