Team USA
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Team USA
Zna li Pop ko su Shane Larkin i Cory Higgins
Moguće je da će poslati dodatne pozive zbog ovih otkaza.

Samo ih olimpijske igre interesuju sto se tice togaBalon je napisao/la:Realno koga u Americi zanima SP, nikoga
na njihovim stranicama se jedva i nadje vijest o tome
Tobias Harris the latest USA player to skip World Cup
amerima ostalo jos 14 igraca na spisku koje je popovich odredio,medju njima i strasni p.j.tucker
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma mogu oni i sa koledz postavkom do triumfa, jer ih vodi gospodar vasione.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Pop je 2004 bas podbacio sa reprezentacijom.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne, Pop ne moze podbaciti, mogu samo igraci.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam da li si gledao OI te 2004.god(99% da nisi),ali ima jos na YT pa ukucaj i pogledaj duel ARG-USA i obrati paznju kakva su 2-3 faula svirali Duncanu u kljucnim momentima tekme.BIHpatriota je napisao/la:Pop je 2004 bas podbacio sa reprezentacijom.
Nakon toga je Duncan izjavio da vise nikad nece igrati na takmicenjima koje organizuje FIBA ili ima prste u tome.I nije.
-
- Kontakt:
Buraz, pogledaj roster SAD, na papiru to je trebalo da bude 20-30 razlike, uz sav repsket prema sjajnim Argentincima, ali ovi su bili svemir.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam da li si gledao OI te 2004.god(99% da nisi),ali ima jos na YT pa ukucaj i pogledaj duel ARG-USA i obrati paznju kakva su 2-3 faula svirali Duncanu u kljucnim momentima tekme.BIHpatriota je napisao/la:Pop je 2004 bas podbacio sa reprezentacijom.
Nakon toga je Duncan izjavio da vise nikad nece igrati na takmicenjima koje organizuje FIBA ili ima prste u tome.I nije.
Podbacio je i Duncan čim je izašao iz Spurs okruženja.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BuffonGigi
- Kontakt:
hahahahahhahahahahhahahaNEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam da li si gledao OI te 2004.god(99% da nisi),ali ima jos na YT pa ukucaj i pogledaj duel ARG-USA i obrati paznju kakva su 2-3 faula svirali Duncanu u kljucnim momentima tekme.BIHpatriota je napisao/la:Pop je 2004 bas podbacio sa reprezentacijom.

Jel ono 2004 popova amerika izgubila od Puerto Rica 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sam gledao tu tekmu.Wade,Melo i James gotovo da nisu ni igrali cijele OI.Nekad imena ne igraju plus SAD osim Duncana i Iversona gotovo da i nije imao neku ekipu.Mnogi su otkazali i to ljeto.Argentinci su imali strasnu generaciju,koja se bukvalno znala od svoje 10te godine i gdje su svi odrasli zajedno.Na to se nadovezu katastrofalne sudijske odluke i desi se sta se desi.Ne sporim da su Ameri odigrali lose,ali nike samo njihova losija igra uzrok poraza.BIHpatriota je napisao/la:Buraz, pogledaj roster SAD, na papiru to je trebalo da bude 20-30 razlike, uz sav repsket prema sjajnim Argentincima, ali ovi su bili svemir.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam da li si gledao OI te 2004.god(99% da nisi),ali ima jos na YT pa ukucaj i pogledaj duel ARG-USA i obrati paznju kakva su 2-3 faula svirali Duncanu u kljucnim momentima tekme.BIHpatriota je napisao/la:Pop je 2004 bas podbacio sa reprezentacijom.

Usput,ekipu je vodio Larry Brown,a ne Pop.On je bio samo pomocnik.Posebno to za ovog neznalicu @Buffona da naglasim.
P.S.Zaboravih dodati sa je Marbury poslan kuci,da se Odom i tada drogirao,te lazirao test itd.Bukvalno ekipa bila skupljena s brda s dola,a prica se da su neki igraci namjerno i bojkotovali Browna zbog njegovog nacina vodjenja ekipe.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 23 jul 2019, 14:48, ukupno mijenjano 4 puta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jest,los igrac,sta ces.TonySosa je napisao/la:Podbacio je i Duncan čim je izašao iz Spurs okruženja.

- BuffonGigi
- Kontakt:
Gdje ces na Popa, gospodara kosmosa...i na Duncana, najbolju cetvorku od 211 cm u historiji lige.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako je.
Dobar si,vise ne moram nista ni pisati na tu temu.Dobio sam licnog papagaja na forumu.

Dobar si,vise ne moram nista ni pisati na tu temu.Dobio sam licnog papagaja na forumu.

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne ne, Pop ima licnog papagaja na ovom forumu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja Popov,ti moj.I hajde pozuri.Cekam te na drugoj temi.Dosta si danas ovdje krestao.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ti mozes i Popov i moj 
A procitaj nekad nakon 1-2h ove stvari koje pises pod naletima emocija i strasti prema gospodaru i njegovoj fransizi. Vjeruj da ce i tebi izgledati nebulozno, samo malo kad se smiris.

A procitaj nekad nakon 1-2h ove stvari koje pises pod naletima emocija i strasti prema gospodaru i njegovoj fransizi. Vjeruj da ce i tebi izgledati nebulozno, samo malo kad se smiris.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne,nego ti skontaj nebulozu papagajcicu.Prozivas Popa,pokusavas ispasti pametan,a covjek nije ni vodio repku tada. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.