Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Buffonu jedva da mozes na prste jedne ruke nabrojat ovakve greske za 20 godina karijere.IlCapitano je napisao/la:Gigijev gol. Prvi od prve Conteove sezone i Leccea.
Oko ovoga mislim da je stvar u ovomeMarvin je napisao/la:Malo mi je cudno zasto Mire i Lemina nisu na kontra pozicijama. Vjerovatno je Maxova ideja da Mire i Khedira cesce idu gore.
Odlicno igramo,ljepota gledat.
Pantelija je napisao/la:O ovome sam pričaodanas cijeli dan.... napravit će od njega alegri igrača koji će imati sve
Tek se sad vidi zašto je lakše igrati u Romi nego u Juventusu... mire ima puno zadataka i dio je slagalice .. ali je svoj posao odradio odlično, još samo da se on i dybala i higuaina uigraju i to.ce biti tepanje
Zašto igra blizu golu?
Zato sto je tu najkorisniji i najopasniji... ima strašan šut, dobru fintu, odlično kretanje, završni pas.
Defanzivnije D igra kao lemina bio bi minus u skoku i duelu.... ovako je savršeno....
Još malo uigranosti i sigurnosti i ide mire mesju Wc
Slažem se... nama čak uopšte ne fali kreacije kako smo možda mislili i tražili dva veznjaka, jer Dybala se puno izvlači po loptu i daje nam tu dimenziju. Neće ga gol, ali čak i takav je od vitalnog značaja sa luscidnošću i brzinom koju ima. Kad počne zabijati, biće to potpuna rapsodija velikana aBd, jer meni već sad se čini da se fantastično razumije sa Pipitom.Sissoko je napisao/la:Pjanic ima mnogo bolje pasove od Pogbe.Tu smo dobili na kvaliteti, pogotovo one sitne razmjene sa Dybalom i Khedirom al smo izgubili na fizickoj dominantnosti.Bas bi nam Witsel sa Khedirom i Pjanicem dosao odlicno.
Mucki provokatoru.Marvin je napisao/la:Lemina jos jedna solidna utakmica,nismo ga puno vidjeli ali da jesmo to ne bi valjalo jer bi znacilo da je izgubio loptu.
Gefufna je napisao/la:Mucki provokatoru.Marvin je napisao/la:Lemina jos jedna solidna utakmica,nismo ga puno vidjeli ali da jesmo to ne bi valjalo jer bi znacilo da je izgubio loptu.
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... l-match-2/Burberry46 je napisao/la:Ima li gdje snimak tekme? ja bi opet pogledao prvo poluvrijeme pogotovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.