A zasto je onda djecu ovde u skolu upisao? Svi govore covjek se vratio samo ti kontra..raspitaj se malo ti si vise u tim vodama od mene..gradacac10 je napisao/la:Ne laze Tale, nego te potpaljuje samo...Brezovac je napisao/la:Tale kaze da se vratio da je zavrsio sa inozemnom karijerom, ako laze tale lazem i ja. Ceka se neki sponzor da potpise i najvjerovatnije ove god napadamo sami vrh tabelegradacac10 je napisao/la:Nije istina da se Damir Doborac vraca u Gradacac, sanse za to su 1%, pa čovjek kuci na odmoru, zar ne smije doci?
Rukometni transferi u BiH
Re: Rukometni transferi u BiH
Ja sam neki dan pricao sa Edom Osmanovicem i iz razgovora sa istim sam dosao do zakljucka da je covjek blago receno zabrinut za funkcionisanje RK Gradacac 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A krajem prosle sezone je receno da u slucaju opstanka u ligi dolazi sponzor, dali Hanic ili neko drugi nisam siguran..uglavnom neko ko je davao pare Zvijezdi i davat ce za rukomet finu svotu. i tale sam kaze pravi se.ekipa oko Damira i napada se aami vrh tabele. Jedino ako se taj sponzor povukao eh onda vec nece bit dobro.
- gradacac10
- Kontakt:
Nije djecu, nego jedno dijete, a ovdje nece igrati, a za Gradacac se ne treba brinuti, situacija je odlicna, i cekaju da se dogovore pojacanja.
- Aerodromsko
- Kontakt:
RK VOGOSCA
Danijel Ridic je novi trener Vogosce
Pojacanja (za sada) : Adnan Sabanovic (Krivaja),Tarik Dedajic (Ilidza),Anes Becic (Bosna S.),Kemal Fazlic (Gorazde),Aleksandar Skoric (Prijedor)
Ostali najbolji igraci : (Divkovic,Medic,Geko)...
Pojacanja (za sada) : Adnan Sabanovic (Krivaja),Tarik Dedajic (Ilidza),Anes Becic (Bosna S.),Kemal Fazlic (Gorazde),Aleksandar Skoric (Prijedor)
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Vezano za Fazlića iz Goražda jos nije definitivno i ne bih rekao da je bas pojačanje kao što si naveo al eto..., Aleksandar Škorić - dal može neko nešto više o ovom igraču reći?Aerodromsko je napisao/la:RK VOGOSCA
Vogošćani nisu stali pojačavanjem ekipe za narednu sezonu teku pregovori jos s par zvučnih imena!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Krivaju napustili Alić(Maglaj),Selimbegović(Igman),Bašić(Qatar)...
Marić i Fidahić iz Goražda u Bosni(S)
Edo Martić najvjerojatnije završio svoju epizodu u Čeliku?
Nikola Tešić napustio Borac i odlazi u drugu Norvešku ligu.
Goran Trkulja na korak do prelaska u Vojvodinu.
Za Fazlića nije istina jer momak potpisuje za Metalurg, samim tim govori kakva je klasa igračaRule_hz je napisao/la:Aerodromsko je napisao/la:RK VOGOSCA
Vezano za Fazlića iz Goražda jos nije definitivno i ne bih rekao da je bas pojačanje kao što si naveo al eto..., Aleksandar Škorić - dal može neko nešto više o ovom igraču reći?

Stigli: Adnan Šabanović, Tarik Dedajić, Anes Bečić, Aleksandar Škorić i Jasmin Ćatić očekuju se jos dva zvucna pojacanja
Otišli: Hrbat Adis (do sad)
Otišli: Hrbat Adis (do sad)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ko vam od golmana odlazi Tatar ili Haseljić ?
Ostaju svi na okupu jer će biti i VogošćaII Najvjerovatnije.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Cisto sumnjam da ce jedan od te trojice htjeti igrati za 2. ekipu ...ipak su sva trojica medju boljim golmanima Premijer lige ...Rule_hz je napisao/la:Ostaju svi na okupu jer će biti i VogošćaII Najvjerovatnije.
Stanko Stankovic iz Dervente u Borac
PANJ PODNO BORJE....JAKO POJACANJE, CUVENA TESLICKA SKOLA RUKOMETA....IZVLACENJE BALVANA
Taj Skoric totalno van forme,ne znam od kakve ce koristi uopste biti Vogosci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.