Oko 6:30Evolution87 je napisao/la:U koliko oni ujutru izbacuju ponudu za igrace?

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Oko 6:30Evolution87 je napisao/la:U koliko oni ujutru izbacuju ponudu za igrace?
Ouuu, to ti moze bit mac s dvije ostricearelinho je napisao/la:Oko 6:30Evolution87 je napisao/la:U koliko oni ujutru izbacuju ponudu za igrace?![]()
To hoćeš alarm da naštimaš?
![]()
Jes citao clanak Klixa slucajno, vezan za NurkicaEvolution87 je napisao/la:ma hocu jokica da lovim, ako ga izbace na pristojnoj margini.
ide on sutra 30+ min, jos protiv portlanda igraju
ako ga izbace na 11,5 ili 12,5 definitivno igrati over... dodao bi jos i mladjeg lopeza isto vrijedi odigrati ako bude na 9,5 eventualno 10,5, protivnik mu je henson koji nije dominantniji od njega, a takve centre redovno puni...Evolution87 je napisao/la:ma hocu jokica da lovim, ako ga izbace na pristojnoj margini.
ide on sutra 30+ min, jos protiv portlanda igraju
Ako su njegove analize (tj. ako je on autor tih analiza koje su objavljene na nekoj facebook stranici), to je u redu. Ako nije, ja bih ga diskvalifikovao. Usput, imenuj ga. Nemoj toga "nećemo ga imenovat". Reci, ima nas koji ne posjedujemo facebook nalog, a želimo znati s kim učestvujemo u takmičenju.bugojanac1234 je napisao/la:frajer kopira analize sa fejsa, ito doslovno od slova do slova. necemo ga imenovat, sam ce se postiditi![]()
![]()
![]()
Monolog je napisao/la:Ako su njegove analize (tj. ako je on autor tih analiza koje su objavljene na nekoj facebook stranici), to je u redu. Ako nije, ja bih ga diskvalifikovao. Usput, imenuj ga. Nemoj toga "nećemo ga imenovat". Reci, ima nas koji ne posjedujemo facebook nalog, a želimo znati s kim učestvujemo u takmičenju.bugojanac1234 je napisao/la:frajer kopira analize sa fejsa, ito doslovno od slova do slova. necemo ga imenovat, sam ce se postiditi![]()
![]()
![]()
ti kao moderator bi mogao da pazis malo na svoj rijecnik, a drugo tako mi se ne obracaj ! vozdra ristaMonolog je napisao/la:Nema mi gore stvari. Iskreno, nema gore stvari. Nemoj ni govorit onda ništa, ako nećeš imenovati. Ovako si još gora tužibaba. Nebitno da l' te zanima takmičenje ili ne (ja prvi sam rekao da ću u slučaju da osvojim bonus - isti proslijediti nekome), postoje ljudi koje zanima i koji se trude da urade analizu i da odigraju na svoj osjećaj. Ti se ovom šutnjom bukvalno pišaš po takvim ljudima. Eh, to nek je tebi na obraz.
Pazim i te kako. Da ne pazim, baš bih sasuo salve uvreda zbog ovog "neću reći, nek je njemu na obraz".bugojanac1234 je napisao/la: ti kao moderator bi mogao da pazis malo na svoj rijecnik, a drugo tako mi se ne obracaj ! vozdra rista
Twist ending:Monolog je napisao/la:Pazim i te kako. Da ne pazim, baš bih sasuo salve uvreda zbog ovog "neću reći, nek je njemu na obraz".bugojanac1234 je napisao/la: ti kao moderator bi mogao da pazis malo na svoj rijecnik, a drugo tako mi se ne obracaj ! vozdra rista
Uživaj u bacanju koske i nedostatku hrabrosti/argumenata/volje/želje/ne znam ti čega već kad je u pitanju ovaj slučaj. Rekoh već - imenuj ga, moderacija će provjeriti i odstraniti ga ukoliko si u pravu. Ukoliko nisi u pravu - onda nikom ništa. No, ovo je ono klasično "de nek neko drugi uradi nešto za mene" sindrom. Sindrom kojeg se haman pojedinci neće nikad riješit.
ukoliko nije u pravu - bugojancu treba ici ban zato sto lazeMonolog je napisao/la:Rekoh već - imenuj ga, moderacija će provjeriti i odstraniti ga ukoliko si u pravu. Ukoliko nisi u pravu - onda nikom ništa.
reeds je napisao/la:W. Matthews 17.5 under kv. 1.85
Matthews-u se prognozira veceras oko 13-15 koseva, ruku na srce u zadnjih par utakmica tacno je da igra dobro ali bilo je tu i srece. Detroit je ekipa koja (sto je jako cudno za njih) dobro brani sutere. Matthews sutira veoma dobro zadnjih par meceva, ima preko 65%, te veceras vjerujem da ce ga sut stati jer je nerealno da nastavi ovako. Detroit je cudna ekipa i moguce je da bude BO sa obje strane.
Matthevsa prognoziraju 13 poena, i to je realno malo ga je sralo zadnjih utakmica. Detroit je ekipa koja vjerovali ili ne dobro brani šutere. Matthewes šutira veoma dobro zadnjih utakmica ima preko 65% šuta, te se nadam da će ga večeras bar malo smanjiti jer je nerealno da nastavi ovako šutirati. Detroit je čudna ekipa i moguće je da bude blowout u oba smjera
KK_Bosna je napisao/la:ukoliko nije u pravu - bugojancu treba ici ban zato sto lazeMonolog je napisao/la:Rekoh već - imenuj ga, moderacija će provjeriti i odstraniti ga ukoliko si u pravu. Ukoliko nisi u pravu - onda nikom ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.