NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

arelinho
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Post Postao/la arelinho » 15 dec 2016, 00:51

Evolution87 je napisao/la:U koliko oni ujutru izbacuju ponudu za igrace?
Oko 6:30 :D :D To hoćeš alarm da naštimaš? :lol: :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 dec 2016, 00:55

arelinho je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:U koliko oni ujutru izbacuju ponudu za igrace?
Oko 6:30 :D :D To hoćeš alarm da naštimaš? :lol: :lol:
Ouuu, to ti moze bit mac s dvije ostrice :beba:
1946~

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 dec 2016, 00:57

ma hocu jokica da lovim, ako ga izbace na pristojnoj margini.
slika
ide on sutra 30+ min, jos protiv portlanda igraju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 dec 2016, 00:59

Evolution87 je napisao/la:ma hocu jokica da lovim, ako ga izbace na pristojnoj margini.
slika
Jes citao clanak Klixa slucajno, vezan za Nurkica :facepalm:
1946~

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 15 dec 2016, 01:02

Nek si ti njima rekao sta hoces digo si mu granicu bar za 2p :mrgreen: citaju oni svako slovo ovdje i samo gledaju gdje ce nas zayebat :)
This time next year we'll be millionaires.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 15 dec 2016, 01:02

Evolution87 je napisao/la:ma hocu jokica da lovim, ako ga izbace na pristojnoj margini.
slika
ako ga izbace na 11,5 ili 12,5 definitivno igrati over... dodao bi jos i mladjeg lopeza isto vrijedi odigrati ako bude na 9,5 eventualno 10,5, protivnik mu je henson koji nije dominantniji od njega, a takve centre redovno puni...

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 15 dec 2016, 02:19

Joj Whitesidea sile. 20 14 poluvrijeme.
Viva la France, as they say in Rome.

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 15 dec 2016, 07:12

frajer kopira analize sa fejsa, ito doslovno od slova do slova. necemo ga imenovat, sam ce se postiditi :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 dec 2016, 08:32

bugojanac1234 je napisao/la:frajer kopira analize sa fejsa, ito doslovno od slova do slova. necemo ga imenovat, sam ce se postiditi :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ako su njegove analize (tj. ako je on autor tih analiza koje su objavljene na nekoj facebook stranici), to je u redu. Ako nije, ja bih ga diskvalifikovao. Usput, imenuj ga. Nemoj toga "nećemo ga imenovat". Reci, ima nas koji ne posjedujemo facebook nalog, a želimo znati s kim učestvujemo u takmičenju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 15 dec 2016, 08:36

Monolog je napisao/la:
bugojanac1234 je napisao/la:frajer kopira analize sa fejsa, ito doslovno od slova do slova. necemo ga imenovat, sam ce se postiditi :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ako su njegove analize (tj. ako je on autor tih analiza koje su objavljene na nekoj facebook stranici), to je u redu. Ako nije, ja bih ga diskvalifikovao. Usput, imenuj ga. Nemoj toga "nećemo ga imenovat". Reci, ima nas koji ne posjedujemo facebook nalog, a želimo znati s kim učestvujemo u takmičenju.

necu javno zato sto mene zaboli za ovim takmicenjem, tu sam da pomognem nekome da nadje neki fin par, ako pri tom upadnem u nagradjivane jos bolje, a da prepisivam 20 puta isti par ili nedao bog tudje analize ne pada mi na pamet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 dec 2016, 08:41

Nema mi gore stvari. Iskreno, nema gore stvari. Nemoj ni govorit onda ništa, ako nećeš imenovati. Ovako si još gora tužibaba. Nebitno da l' te zanima takmičenje ili ne (ja prvi sam rekao da ću u slučaju da osvojim bonus - isti proslijediti nekome), postoje ljudi koje zanima i koji se trude da urade analizu i da odigraju na svoj osjećaj. Ti se ovom šutnjom bukvalno pišaš po takvim ljudima. Eh, to nek je tebi na obraz.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 15 dec 2016, 08:46

Monolog je napisao/la:Nema mi gore stvari. Iskreno, nema gore stvari. Nemoj ni govorit onda ništa, ako nećeš imenovati. Ovako si još gora tužibaba. Nebitno da l' te zanima takmičenje ili ne (ja prvi sam rekao da ću u slučaju da osvojim bonus - isti proslijediti nekome), postoje ljudi koje zanima i koji se trude da urade analizu i da odigraju na svoj osjećaj. Ti se ovom šutnjom bukvalno pišaš po takvim ljudima. Eh, to nek je tebi na obraz.
ti kao moderator bi mogao da pazis malo na svoj rijecnik, a drugo tako mi se ne obracaj ! vozdra rista

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 15 dec 2016, 08:52

Ovaj iz Bugojna od pocetka takmicenja ko uvrijedjena mlada. Pises konstantno i zalis se konstantno,a kao nije ti stalo. Svasta.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 dec 2016, 08:57

bugojanac1234 je napisao/la: ti kao moderator bi mogao da pazis malo na svoj rijecnik, a drugo tako mi se ne obracaj ! vozdra rista
Pazim i te kako. Da ne pazim, baš bih sasuo salve uvreda zbog ovog "neću reći, nek je njemu na obraz".

Uživaj u bacanju koske i nedostatku hrabrosti/argumenata/volje/želje/ne znam ti čega već kad je u pitanju ovaj slučaj. Rekoh već - imenuj ga, moderacija će provjeriti i odstraniti ga ukoliko si u pravu. Ukoliko nisi u pravu - onda nikom ništa. No, ovo je ono klasično "de nek neko drugi uradi nešto za mene" sindrom. Sindrom kojeg se haman pojedinci neće nikad riješit. :salut:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 dec 2016, 10:03

Trebao si ga banovati sada hahaha

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 dec 2016, 11:53

Monolog je napisao/la:
bugojanac1234 je napisao/la: ti kao moderator bi mogao da pazis malo na svoj rijecnik, a drugo tako mi se ne obracaj ! vozdra rista
Pazim i te kako. Da ne pazim, baš bih sasuo salve uvreda zbog ovog "neću reći, nek je njemu na obraz".

Uživaj u bacanju koske i nedostatku hrabrosti/argumenata/volje/želje/ne znam ti čega već kad je u pitanju ovaj slučaj. Rekoh već - imenuj ga, moderacija će provjeriti i odstraniti ga ukoliko si u pravu. Ukoliko nisi u pravu - onda nikom ništa. No, ovo je ono klasično "de nek neko drugi uradi nešto za mene" sindrom. Sindrom kojeg se haman pojedinci neće nikad riješit. :salut:
Twist ending:

U pitanju je...
MONOLOG

:mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 15 dec 2016, 13:16

Monolog je napisao/la:Rekoh već - imenuj ga, moderacija će provjeriti i odstraniti ga ukoliko si u pravu. Ukoliko nisi u pravu - onda nikom ništa.
ukoliko nije u pravu - bugojancu treba ici ban zato sto laze :kafa:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 dec 2016, 13:44

Ne znam na kojeg on misli, ali @reeds je prepisao sa fejsa analizu za Matthewsa. Jest malo izmijenjene riječi, ali rečenice skoro iste. ;)
reeds je napisao/la:W. Matthews 17.5 under kv. 1.85

Matthews-u se prognozira veceras oko 13-15 koseva, ruku na srce u zadnjih par utakmica tacno je da igra dobro ali bilo je tu i srece. Detroit je ekipa koja (sto je jako cudno za njih) dobro brani sutere. Matthews sutira veoma dobro zadnjih par meceva, ima preko 65%, te veceras vjerujem da ce ga sut stati jer je nerealno da nastavi ovako. Detroit je cudna ekipa i moguce je da bude BO sa obje strane.
Matthevsa prognoziraju 13 poena, i to je realno malo ga je sralo zadnjih utakmica. Detroit je ekipa koja vjerovali ili ne dobro brani šutere. Matthewes šutira veoma dobro zadnjih utakmica ima preko 65% šuta, te se nadam da će ga večeras bar malo smanjiti jer je nerealno da nastavi ovako šutirati. Detroit je čudna ekipa i moguće je da bude blowout u oba smjera
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 dec 2016, 13:48

Prva je sedmica takmicenja, takoreci testna sedmica, (mala) odstupanja od pravilnika su tolerisana, medjutim vec od ponedjeljka naredne sedmice, svaki tip koji bude smatran prepisanim, vremenski neadekvatan pravilima, sumnjive i kratke analize, s kvotom koja izlazi iz optimalne amplitude, uopsteno svaki tip koji ne budu postovao napisana pravila ce biti smatran nevazecim, a za teze prekrsaje poput kopiranih analiza takmicari ce biti odstranjivani bez ikakvog pomilovanja. S toga do nedjelje imate fore da se uozbiljite i pocnete konacno dostojno tipovati, jer nadalje nece biti ni zehra tolerancije, to vam obecavam. :thumbup:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 15 dec 2016, 13:50

KK_Bosna je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Rekoh već - imenuj ga, moderacija će provjeriti i odstraniti ga ukoliko si u pravu. Ukoliko nisi u pravu - onda nikom ništa.
ukoliko nije u pravu - bugojancu treba ici ban zato sto laze :kafa:

slika

:kafa:

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.