HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Kevin » 29 mar 2009, 13:40

baggio je napisao/la:Ni Bosna nije imala ništa bolje suđenje u Sarajevu.Sreća što je igrala protiv slabašnog Leotara a ne protiv Širokog ili Igoke-e.Nadam se daće vođstvo lige shvatiti da je u interesu košarke u BiH da su sudci tu da utakmica prođe u fer i korektnoj igri a ne da dvorane moraju napuštati uz pratnju specijalaca.Nadam se da će utakmica u utorak biti fer i korektna i neka pobijedi bolji.Ne bi s esložio da Široki nema šta izgubiti jer igra na domaćem terenu.
jedino Mile moze nesto sucima narediti..nas su sjebavali jucer cim trebamo slomiti rezultat, od ne svirana ocitog faula u napadu do sviranja namjerne koja veze sa zivotom nema u trenutku kad smo mislim na jedno 3-4 razlike se odlijepili...kazem ti..oni su dosli s nekom namjerom, ne bi se cudio da sude i protiv Slobode negdje tako..ocito da netko zeli sve minirat ekipe ostale..koje su konkurencija..sad bi mi svi trebali se sastat pa protiv njih :mrgreen:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

jpg Siroki
Kontakt:

Post Postao/la jpg Siroki » 29 mar 2009, 14:11

Sudjenje katastrofalno,nesto se pod hitno trba mjenjat sto se sudjenja tice. Cestitke igracima Sirokog na pobjedi,dobri su a mislim da mogu jos puno bolje. Sloboda me je iznenedila,imaju dobrih pojedinaca a pogotovi onaj njihov play. Sto Thomas nije sinoc igrao????

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 mar 2009, 14:16

jpg Siroki je napisao/la:Sudjenje katastrofalno,nesto se pod hitno trba mjenjat sto se sudjenja tice. Cestitke igracima Sirokog na pobjedi,dobri su a mislim da mogu jos puno bolje. Sloboda me je iznenedila,imaju dobrih pojedinaca a pogotovi onaj njihov play. Sto Thomas nije sinoc igrao????
i bosna ja imala jako lose suđenje. bilo je jako smijesnih situacija. ja ne znam do oni misle ovako nastaviti
You are someone else I am still right here

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 mar 2009, 15:35

jpg Siroki je napisao/la:Sudjenje katastrofalno,nesto se pod hitno trba mjenjat sto se sudjenja tice. Cestitke igracima Sirokog na pobjedi,dobri su a mislim da mogu jos puno bolje. Sloboda me je iznenedila,imaju dobrih pojedinaca a pogotovi onaj njihov play. Sto Thomas nije sinoc igrao????
dobrodosao jpg ;)

Thomas bolestan bio..viroza..nadam se da ce protiv Bosne biti spreman...

jpg Siroki
Kontakt:

Post Postao/la jpg Siroki » 29 mar 2009, 16:08

Kevin je napisao/la:
dobrodosao jpg ;)

Thomas bolestan bio..viroza..nadam se da ce protiv Bosne biti spreman...
Hvala na dobrodoslici i hvala na inoformaciji za Thomasa

jpg Siroki
Kontakt:

Post Postao/la jpg Siroki » 31 mar 2009, 15:20

Hoce li Thomas veceras igrat, je li ozdravio?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2009, 16:30

jpg Siroki je napisao/la:Hoce li Thomas veceras igrat, je li ozdravio?
ne..koliko znam..

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 31 mar 2009, 18:07

Idemo došla je prva od nadam se ukupno četiri-pet tekmi sa Bosnom , iako rezultatski možda najmanje bitna s psihološke strane jako bitna , nadam se pobjedi od nekih 10 razlike . Koliko je moja prognoza realna pokazat će se u 22 sata . Samo nešto strašno upada u oči a to je da nikada manje priče o tekmi Široki - Bosna jer očito kao da postoji zajednički cilj a to je da se Igosi izbace iz pobjedničke dvojke .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 mar 2009, 23:23

Cestitke Bosni, vidi se da su uigranija ekipa u ovom momentu, sa glavom i repom, medjutim, budimo realni, mi smo sami sebe dobili u ovom susretu, imali smo +11, i +3 9 sekundi do kraja, i tu se MORALO ici na prekrsaj, a ne dopustiti sut, i tu je trener jedini krivac, i to je jedini segment koji je u tom momentu presudio, trica 2 sekunde prije kraja, i samim time vratila se Bosna u utakmicu i dosla u veliku psiholosku prednost, a Široki naravno u tom segmentu pao, i to je to.
Steta, velika steta, ali Bosna je imala vise srece i smirenosti na kraju za jednu iznimno vaznu pobjedu, no, mi smo se i iz gorih situacija izvlacili, a vjerujem da su to fanovi Bosne itekako osjetili na svojoj kozi do sada, tako da jos to nije gotovo sve. Momci su dali sve od sebe, sut ih bas i nije isao, no eto, sto se moze.
E, i netko spomenu ''istrosenog Grgata'' i istrosene igrace pred utakmicu. Grgat je doslovno pojeo Ovcinu pod kosem, nista mu mogao nije.
Steta nije bilo Thomasa, jaako bi dobro dosao, a tek kapetan Spralja...
...Život za Široki...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 mar 2009, 23:51

cestitke sirokom na dobroj utakmici i zelim vam puno srece u nastavku i da se susretnemo u finalu.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 01 apr 2009, 00:02

Široki je uvijek veliki protivnik i večeras je pokazao da je jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu.Sretan sam zbog pobjede Bosne,Širokom respekt i čestitke na dobroj utakmici.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 apr 2009, 00:30

Čestitke momcima na borbi i dobroj utakmici..Bosna je imala vise sreće a i osjeti se uigranost ..mi tek tjedan dana u ovo msastavu a 3sec su ans djelile od pobjede..nema se sta vise reci..ovo se ne smije uzeti kao katastrofa jer i nije..vec ici na sljedece utakmice i probat sto vise pobjediti..prvenstvo je dugo i bit ce jos iznenađenja i preokreta idobre kosarke kao veceras..nadam se..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 apr 2009, 00:39

Kevin je napisao/la:Čestitke momcima na borbi i dobroj utakmici..Bosna je imala vise sreće a i osjeti se uigranost ..mi tek tjedan dana u ovo msastavu a 3sec su ans djelile od pobjede..nema se sta vise reci..ovo se ne smije uzeti kao katastrofa jer i nije..vec ici na sljedece utakmice i probat sto vise pobjediti..prvenstvo je dugo i bit ce jos iznenađenja i preokreta idobre kosarke kao veceras..nadam se..
to je ceh koji siroki placa zbog igranja domace lige jer nije isplativo praviti neki extra tim na startu sezone a plus se gubi interesovanje navijaca sponzora itd kada se igra samo domaca liga jer ljudima nije bas interasantno gledati slaviju vogoscu... i onda se pravi tim u zadnjih mjesec dana tako da ja smatram da je najveca prednost bosne nad sirokim i igokeom upravo to sto je tim sklopljen jos na pocetku sezone uz samo par promjena, dok je npr igokea citavu okosnicu tima dovela nedavno i to ne bi ni phill jackson uigrao odma. zrinjski je isto dosta jak tako da ce ovo biti kako stvari stoje najzanimljivija i najizjednacenija sezona do sad.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 apr 2009, 01:30

Bosna je ostvarila veoma vaznu pobjedu,koja na kraju moze biti i presudna! Siroki se dosta pojacao,sa ocito kvalitetnim igracima,jer su ih sekunde djelile do pobjede..jos kad se vrati Thomas sigurno ce te biti favoriti za drugo mjesto,ispred Igokee! Ako Siroki pobjedi Igokeu kuci,a Bosna Igokeu u oba susreta onda Siroki zauzima drugo mjesto,mada ima tu jos dosta kombinacija,jer ce slavna trojka tesko pobjediti Slobodu u Tuzli ili Zrinjski u Mostaru!

jpg Siroki
Kontakt:

Post Postao/la jpg Siroki » 01 apr 2009, 02:22

Joke nemoj se sad predavat,samo naprijed,jos kad nam se vrate Thomas i Spralja to ce bit vec druga prica.

jpg Siroki
Kontakt:

Post Postao/la jpg Siroki » 01 apr 2009, 16:44

Nakon sinoćnjeg poraza košarkaša Širokog od sarajevske Bosne trener Širokobriježana Joke Vranković dao je ostavku na mjesto trenera višegodišnjeg prvaka BiH. Večerašnji sastanak Uprave kluba razmotriti će ostavku i odlučiti hoće li je uistinu i prihvatit. Nadam se da nece

jpg Siroki
Kontakt:

Post Postao/la jpg Siroki » 01 apr 2009, 18:09

Joke nije vise trener Sirokoga,steta. navodno ce doc Zelenika hm.
Joke sretno i nemoj nas zaboravit

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 apr 2009, 19:39

jpg Siroki je napisao/la:Joke nije vise trener Sirokoga,steta. navodno ce doc Zelenika hm.
neznma sta cemo dobiti sa Zelenikom ali eto..pa bolji e Vlašić od njega..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 apr 2009, 19:50

Tko jos ima ovakvu atmosferu:

http://www.youtube.com/watch?v=OMsiZZc5WjE

SAMO ŠIROKI

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 01 apr 2009, 23:55

Kevin je napisao/la:
jpg Siroki je napisao/la:Joke nije vise trener Sirokoga,steta. navodno ce doc Zelenika hm.
neznma sta cemo dobiti sa Zelenikom ali eto..pa bolji e Vlašić od njega..
Jest bolji ali ne zna se nametnuti... tako to obicno bude - kvalitetni ljudi uvijek budu pomocnici nekome.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.