NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA Finals 2017

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja udaranje u jaja iz nemoci i vikanje na sudijemiki_92 je napisao/la: na -20 ocekujem fejk grceve
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
I fejk povredeSarmelino je napisao/la:Ja udaranje u jaja iz nemoci i vikanje na sudijemiki_92 je napisao/la: na -20 ocekujem fejk grceve
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Curry na poluvremenu ide po gips.Clutch je napisao/la:I fejk povredeSarmelino je napisao/la:Ja udaranje u jaja iz nemoci i vikanje na sudijemiki_92 je napisao/la: na -20 ocekujem fejk grceve
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Veceras cu ovu utakmicu uzivo gledat samo zbog foruma i komentara.
realno samo nek ne bude BO, daj nam egal zavrsnicu da vidimo od cega su pravljeni i jedni i drugi pa ko god pobjedi nemam nista protiv, ali sve nesto ocekujem da ce ih GSW razbit i rijesit do poluvremena i posrat se na sve koji su cekali tekmu 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- invincible1921
- Kontakt:
Ja odoh spavati, ujutro cu citati strucne analize prije nego pogledam rezultat. Go dubs go!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Propuštaš svu zabavuKK_Bosna je napisao/la:Ja odoh spavati, ujutro cu citati strucne analize prije nego pogledam rezultat. Go dubs go!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Stavit cu da se skida oko 8, tamo do 10, taman kad budem nagodan za kafu.... HD, premotavas reklame, ljepota
Kasnije citam forum

11:20 snimak na SK3 bez TO i reklama.SlevinKelevra je napisao/la:Stavit cu da se skida oko 8, tamo do 10, taman kad budem nagodan za kafu.... HD, premotavas reklame, ljepotaKasnije citam forum
Ma ja ovo ono, al nije isto pratit ko i uživo, jbeš NBA košarku u 10h ujutro.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ko će biti zvijezda večeri?KK_Bosna je napisao/la:Ja odoh spavati, ujutro cu citati strucne analize prije nego pogledam rezultat. Go dubs go!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ko još gleda NBA na SK pored TNT-a i ESPN-a 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Sve zavisi od odbrane Cavsa,to je kljuc da gledamo interesantnu seriju.Mnogi analiticari bas zbog toga daju ogromnu prednost Ratnicima,ja se nadam da na osnovu ogromne zelje pojedinci mogu i iznad svojih mogucnosti odigrati na tom djelu parketa,jer svima je jasno da Cavsi imaju previse jednostranih igraca ili ti ga premalo two way ljudstva.Bice zanimljivo vidjeti da li se RJ moze preporoditi kao i u lanjskom finalu,ili je ovaj PO jasna naznaka da u njemu vise nema goriva.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
MoRe i tako, samo ce mi yebenije biti da ne vidim rezultat... Kod NFL-a je rutinski, ali ovdje moze izletiti iz svakog coskaarelinho je napisao/la:
11:20 snimak na SK3 bez TO i reklama.![]()
Pa brate nemoj paliti net na mobu ni tv kada ustaneš. Tako sam ja inače radio i nikad nisam saznao rezultat. Malo se strpiš da ne ulaziš i to je to.SlevinKelevra je napisao/la:MoRe i tako, samo ce mi yebenije biti da ne vidim rezultat... Kod NFL-a je rutinski, ali ovdje moze izletiti iz svakog coskaarelinho je napisao/la:
11:20 snimak na SK3 bez TO i reklama.![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Haj loseg li termina, u Clevelandu bude malo ranije?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pa jbg mozda je nekom merak gledati na LCDu umjesto se patiti po laptopima ako nema HDMIJeftha je napisao/la:Ko još gleda NBA na SK pored TNT-a i ESPN-a
ako bude Plavsic komentator ne vidim nikakav problem, lik je doktor kosarke
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Slazem se kolega....Hajmo STEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFLillard je napisao/la:Ma ja ovo ono, al nije isto pratit ko i uživo, jbeš NBA košarku u 10h ujutro.
btw. cuvam tastaturu da mi se ne izlizu slova za kasnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.