Ili slobodnih udarca, ili centarsuteva...HankMoody je napisao/la:Ako se gleda broj odbranjenih penala, Begović je među najgorim golmanima na svijetu.
Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
- JavierBosnia
- Kontakt:
PretjerujesVucevich je napisao/la:Ili slobodnih udarca, ili centarsuteva...HankMoody je napisao/la:Ako se gleda broj odbranjenih penala, Begović je među najgorim golmanima na svijetu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nije gori od CechaJavierBosnia je napisao/la:PretjerujesVucevich je napisao/la:Ili slobodnih udarca, ili centarsuteva...HankMoody je napisao/la:Ako se gleda broj odbranjenih penala, Begović je među najgorim golmanima na svijetu.
Miljenik admina i ostale moderacije
- Goalgetter
- Kontakt:
Citajuci forum, dobijes utisak da je Begovic jedan od najgorih golmana na svijetu.
Odlican je shot stopper, sve ostalo je lose.
a sehic na nivou bekera iz rome, kad je igra nogom u pitanju:-)Goalgetter je napisao/la:Citajuci forum, dobijes utisak da je Begovic jedan od najgorih golmana na svijetu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Onda im ukucas imena na google pretrazivac i vidis da je jedan sa sarajevskog aerodroma hvatao let za tursku i autobusom do azerbejdzanababino je napisao/la:a sehic na nivou bekera iz rome, kad je igra nogom u pitanju:-)Goalgetter je napisao/la:Citajuci forum, dobijes utisak da je Begovic jedan od najgorih golmana na svijetu.
A drugi ne zna drugu rijec sem engleska
Sehic je bio u dvije utakmice nas najbolji igrac. Normalno uz Menala koji je najvise pokazao protiv Amerike, protiv jakog Meksika nije imao podrsku. Sehic me je pozitivno iznenadio prije svega kad su upitanju korneri ili ubacaji sa strane. To mu je ranije bila losija strana gdje je znao i kikseve napraviti, ali bas me je pozitivno iznenadio. Dosta sigurno izgleda. Nemam nista ni protiv Begovica normalno, dobar je golman. Trebao bi da bude i bolji od Sehica, nisam ekspert. Ali zamisli te vi sada kad imas sporog i tehnicki dosta slabog golmana, a uz to jako trome stopere koji su isto tehnicki dosta losi. Mozda Zukanovic zna sa loptom, ali je spor, i jedino moze to da prodje u Italiji gdje se vise igra takticki nogomet. To sve izgleda dosta nesigurno i ranjivo. Protiv srednjih ili jacih ekipa ce biti, da ce oni vrsiti visok pritisak na nasu zadnju liniju i eto ti problema. Da nepricam o situacijama kontre ili polukontre, sto ce biti slucaj ako mi zelimo da diktiramo igru, tj da igramo kao sto Prosinecki preferira. Drugacije ti je ako imas tehnicki jake i brze stopere.
Sto se tice pozivanja igraca iz PL. Nisam odusevljen, jer u tom slucaju mislim da trebaju da imaju sansu igraci koji su mladji a igraju u PL. Ne moraju biti ispod 21 god, nego moze isto biti 1-2 godinu stariji koji potencijalno imaju neku perspektivu u okviru reprezentacije. Ne vidim logiku zvati igraca od 27-28 godina. Ali tesko je sigurno i selektoru, i treba mu dati podrsku.
Sto se tice pozivanja igraca iz PL. Nisam odusevljen, jer u tom slucaju mislim da trebaju da imaju sansu igraci koji su mladji a igraju u PL. Ne moraju biti ispod 21 god, nego moze isto biti 1-2 godinu stariji koji potencijalno imaju neku perspektivu u okviru reprezentacije. Ne vidim logiku zvati igraca od 27-28 godina. Ali tesko je sigurno i selektoru, i treba mu dati podrsku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vecina ovih ispod 22 godine sto dolaze u opticaj za A-repku su pozvani u U21 za kvalifikacione utakmice.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Begović je najbolji golman kojeg imamo, ljudina, ali u svjetskim i evropskim okvirima kiks igrač, prosjek.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Onako, po tvom misljenju, koji su to igraci?Tristan10 je napisao/la: Sto se tice pozivanja igraca iz PL. Nisam odusevljen, jer u tom slucaju mislim da trebaju da imaju sansu igraci koji su mladji a igraju u PL. Ne moraju biti ispod 21 god, nego moze isto biti 1-2 godinu stariji koji potencijalno imaju neku perspektivu u okviru reprezentacije. Ne vidim logiku zvati igraca od 27-28 godina. Ali tesko je sigurno i selektoru, i treba mu dati podrsku.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Menalo po kvalitetu, Todorović jer nemamo alternativu na desnom beku.Pivopija je napisao/la:Onako, po tvom misljenju, koji su to igraci?Tristan10 je napisao/la: Sto se tice pozivanja igraca iz PL. Nisam odusevljen, jer u tom slucaju mislim da trebaju da imaju sansu igraci koji su mladji a igraju u PL. Ne moraju biti ispod 21 god, nego moze isto biti 1-2 godinu stariji koji potencijalno imaju neku perspektivu u okviru reprezentacije. Ne vidim logiku zvati igraca od 27-28 godina. Ali tesko je sigurno i selektoru, i treba mu dati podrsku.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kisa je sipala, covjek se okliznuo i sta sad?Vucevich je napisao/la:Da, ovog igraca trebamo u golu ako zelimo igru graditi od golmana:
https://imgtc.com/w/7oSichc
Ali slazem se da bi nam prvi golman trebao biti neko bolji, npr. Neuer.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Uporedjivati Begovica i Sehica isto kao Dzeku i Djurica
Menalo sigurno nece biti zakinut, a Todoric i nije neka alternativa za buducnost.HankMoody je napisao/la:
Menalo po kvalitetu, Todorović jer nemamo alternativu na desnom beku.
Pivopija je napisao/la:Kisa je sipala, covjek se okliznuo i sta sad?Vucevich je napisao/la:Da, ovog igraca trebamo u golu ako zelimo igru graditi od golmana:
https://imgtc.com/w/7oSichc
Ali slazem se da bi nam prvi golman trebao biti neko bolji, npr. Neuer.

Nisam uopste ekspert niti toliko detaljno pratim da mogu da znam precizno ali evo ja mislim na igrace kao sto su npr Marin Galic iz Zrinjskog, 22 godine, znam otkad je igrao za Vitez da je odlican igrac(mozda je trenutno povrijedjen), Irfan Jasarevic dok je igrao za Krupu bio je najbolji lijevi bek lige i bolji od Bekica, Vedran Kjosevski, isto 22 godine i generalno standardno brani dobro za Zeljeznicar. Sigurno ima jos nekoliko igraca oko 22 godine a da nesto mogu da naprave. Mislim logicnije mi je njih zvati nego starije igrace.Pivopija je napisao/la:Onako, po tvom misljenju, koji su to igraci?Tristan10 je napisao/la: Sto se tice pozivanja igraca iz PL. Nisam odusevljen, jer u tom slucaju mislim da trebaju da imaju sansu igraci koji su mladji a igraju u PL. Ne moraju biti ispod 21 god, nego moze isto biti 1-2 godinu stariji koji potencijalno imaju neku perspektivu u okviru reprezentacije. Ne vidim logiku zvati igraca od 27-28 godina. Ali tesko je sigurno i selektoru, i treba mu dati podrsku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Obojica su pozvani u U21 repku - u suprotnom sigurno su se trebali naci na spisku.HankMoody je napisao/la: Menalo po kvalitetu, Todorović jer nemamo alternativu na desnom beku.
Da li je to izasao U21 spisak?Goalgetter je napisao/la:Obojica su pozvani u U21 repku - u suprotnom sigurno su se trebali naci na spisku.HankMoody je napisao/la: Menalo po kvalitetu, Todorović jer nemamo alternativu na desnom beku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.