Opet bi se okomili na Bajramovica. Vidim ti si se tek sad registrovao, ne znam da li si citao ove stranice u vrijeme baraza, samo smo ja i jos jedan clan foruma se nadali mecevima protiv Francuza. Ali nije to poenta, poenta su proslogodisnje kvalifikacije, i naravno treca cetvrtina(koju covjek nikad u zivotu nije dobio pozitivnim rezultatom)JamaL je napisao/la:Svi smo se okomili na Bajramovica kao da je samo on kriv... Pa ljudi i da smo otisli u baraž, Francuska ne da bi nas pregazila, nego pojela, i šta onda!
Mensur Bajramovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Mensur Bajramovic
pored svega ostalog, kako neko ima obraza da brani grobara BH kosarke? stvarno se zapitam cime je taj beskicmenjak zasluzio to.
On je jedan nesposobnjakovic, sarlatan, klovn, ruzno ga je vidjeti na klupi a kamoli slusati njegove izjave
On je jedan nesposobnjakovic, sarlatan, klovn, ruzno ga je vidjeti na klupi a kamoli slusati njegove izjave
Cuva Bog Zelju svog!
Aleksandar Petrović, jedan od najboljih košarkaša Hrvatske u njenoj historiji, igračka legenda Cibone, te trofejni trener, najozbiljniji je kandidat za selektora košarkaške reprezentacije BiH, koja posljednjih godina bilježi neuspjehe.
Aktuelni selektor Mensur Bajramović, kao i njegov prethodnik Nenad Marković, nije izborio odlazak naše selekcije na EP, pa je čelništvo KSBiH krenulo u potragu za novim selektorom. Kako nemaju dobro iskustvo sa domaćim kadrom, traže stručnjaka van BiH.
Izbor je, a na inicijativu jednog sportskog radnika, pao na Aleksandra Acu Petrovića, koji je zvučno i stručno ime, ali i za naše prilike prilično skup trener. Petrović je prihvatljiv svim opcijama u BiH. Prema našim saznanjima, Petrovićeva cijena neće biti velika prepreka, jer je glavni pregovarač u ime KS BiH Acin dugogodišnji prijatelj, mogući najbliži saradnik. Čini se da su se u KS BiH rukovodili primjerom iz fudbala, koji je "procvjetao" dolaskom Miroslava Ćire Blaževića. List "San" saznaje da se ovih dana na relaciji Sarajevo - Zagreb vode pregovori oko "sitnica", a Petrovića najviše zanima igrački kadar sa kojim raspolaže naša reprezentacija.
Acin prijatelj i "posrednik" od svih je igrača, koji se nisu željelji odazvati Bajramoviću, dobio pristanak da će sa oduševljenjem nastupati za BiH ako dođe Petrović. Osim što KS BiH traži idealnog selektora, saznaje se da će direktorska pozicija biti ponuđena jednom priznatnom sportskom radniku koji dolazi iz novinarskih redova. Dolazak novog selektora i direktora, predstavljao bi novu stranicu bh. košarke, pogotovo na internacionalnoj sceni, gdje BiH nije imala skoro nikakvog uspjeha.
Moguće je da se pregovori okončaju tokom košarkaškog turnira u čast legendarnom Mirzi Delibašiću. Takođe, saznaje se da su Imamović i Dodik spremni objeručke prihvatiti sve Petrovićeve uslove. KS BiH već ima pripremljen sporazumni raskid ugovora i "otpremninu" za Mensura Bajramovića, "dežurnog vatrogasca".
JAKO INTERESANTNO!
Aktuelni selektor Mensur Bajramović, kao i njegov prethodnik Nenad Marković, nije izborio odlazak naše selekcije na EP, pa je čelništvo KSBiH krenulo u potragu za novim selektorom. Kako nemaju dobro iskustvo sa domaćim kadrom, traže stručnjaka van BiH.
Izbor je, a na inicijativu jednog sportskog radnika, pao na Aleksandra Acu Petrovića, koji je zvučno i stručno ime, ali i za naše prilike prilično skup trener. Petrović je prihvatljiv svim opcijama u BiH. Prema našim saznanjima, Petrovićeva cijena neće biti velika prepreka, jer je glavni pregovarač u ime KS BiH Acin dugogodišnji prijatelj, mogući najbliži saradnik. Čini se da su se u KS BiH rukovodili primjerom iz fudbala, koji je "procvjetao" dolaskom Miroslava Ćire Blaževića. List "San" saznaje da se ovih dana na relaciji Sarajevo - Zagreb vode pregovori oko "sitnica", a Petrovića najviše zanima igrački kadar sa kojim raspolaže naša reprezentacija.
Acin prijatelj i "posrednik" od svih je igrača, koji se nisu željelji odazvati Bajramoviću, dobio pristanak da će sa oduševljenjem nastupati za BiH ako dođe Petrović. Osim što KS BiH traži idealnog selektora, saznaje se da će direktorska pozicija biti ponuđena jednom priznatnom sportskom radniku koji dolazi iz novinarskih redova. Dolazak novog selektora i direktora, predstavljao bi novu stranicu bh. košarke, pogotovo na internacionalnoj sceni, gdje BiH nije imala skoro nikakvog uspjeha.
Moguće je da se pregovori okončaju tokom košarkaškog turnira u čast legendarnom Mirzi Delibašiću. Takođe, saznaje se da su Imamović i Dodik spremni objeručke prihvatiti sve Petrovićeve uslove. KS BiH već ima pripremljen sporazumni raskid ugovora i "otpremninu" za Mensura Bajramovića, "dežurnog vatrogasca".
JAKO INTERESANTNO!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Jako zanimljivo eh kad bi on dosao bilo bih definitivno nesto i konacno popravio ovo sve... 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Re: Smjena Bajramovića?
Demirovica licno znam. Kao covek je super, kao strucnjak truba. Koje je to rezultate napravio Demirovic? Sta su za tebe rezultati uopste? Trofej turnira u Svajcarskoj gde je u finalu dobio junore Tunisa?! Ili mozda poraz u barazu protiv Madjarske?!fera je napisao/la:neukusno je porediti halida i mensura jer halid je dobar strucnjak i napravio je rezultate... jednostavno u rukometnoj repci je doslo do zasicenja i treba nesto da razbudi ove igrace i navijace po meni je to hasanefendic ali da li ce ga smajo moci dovesti vidjecemocole-ch je napisao/la:Mensure, ceka te sudbina Halidova (Demirovic), a to je: OTKAZ!!!
A, lepo sam ti govorio da budes karakteran i sam da ponudis otkaz, neznalico kosarkaska!
Znaj i ovo, upravo pisem pismo g-dinu Basharu al Assadu (Predsednik Sirije), da te doticni licno izbaci iz Sirijske kosarke. Trazim "javno" prevodioca svog pisma na Arapskom jeziku.I Sirija ce te prevazici, uskoro!!!
Za uspeh je potrtebno puno vise, a to Demirovic ne poseduje!
Radja, odlazi! ...eto Mensure koliko ljudi drze do tvoga Kosarkaskog umeca kada komentarisu rukomet.

Mensur Bajramović je zvanično selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nekima, međutim, to nije prepreka da u medijskim napisima već sada ne samo smjenjuju aktuelnog nego i da postavljaju novog selektora našeg tima, i to Acu Petrovića!
Koliko ima istine u tome da bi iskusni hrvatski stručnjak zaista mogao preuzeti BiH, pitali smo potpredsjednika Saveza Nihada Imamovića.
- U ovom momentu, nimalo! Prvi razlog je to što BiH ima selektora, drugi je da niko iz Saveza ni u formalnim ni u neformalnim razgovorima nije spomenuo bilo kakvog kandidata i, treći, također bitan, jeste da se radi o privatnoj inicijativi ljudi izvan košarke, koji bi preko Petrovića i nas rješavali neke svoje probleme - kaže Imamović.
Prema njegovim riječima, moguće je očekivati nastavak medijskog lobiranja za kandidata (ili kandidate), ali naglašava da to neće proći, odnosno da će pitanje selektora rješavati odgovorni u KSBiH.
- Redoslijed poteza je jasan, Bajramović će poslati svoj izvještaj, mi ćemo o tome raspravljati pa, ako odlučimo tražiti novog selektora, tek ćemo onda utvrditi listu kandidata, ali bez pritisaka sa strane - izričito kaže Imamović.
Koliko ima istine u tome da bi iskusni hrvatski stručnjak zaista mogao preuzeti BiH, pitali smo potpredsjednika Saveza Nihada Imamovića.
- U ovom momentu, nimalo! Prvi razlog je to što BiH ima selektora, drugi je da niko iz Saveza ni u formalnim ni u neformalnim razgovorima nije spomenuo bilo kakvog kandidata i, treći, također bitan, jeste da se radi o privatnoj inicijativi ljudi izvan košarke, koji bi preko Petrovića i nas rješavali neke svoje probleme - kaže Imamović.
Prema njegovim riječima, moguće je očekivati nastavak medijskog lobiranja za kandidata (ili kandidate), ali naglašava da to neće proći, odnosno da će pitanje selektora rješavati odgovorni u KSBiH.
- Redoslijed poteza je jasan, Bajramović će poslati svoj izvještaj, mi ćemo o tome raspravljati pa, ako odlučimo tražiti novog selektora, tek ćemo onda utvrditi listu kandidata, ali bez pritisaka sa strane - izričito kaže Imamović.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
MENSURE ODLAZI!!!
- Međutim, ima trenera kao što je Mensur Bajramović koji prije utakmice dobije faks na kojem pišu imena košarkaša koji će igrati, kada će igrati i kada će napustiti parket... Ta naređenja dobije od ljudi koji sve to drže pod kontrolom i time manipuliraju. Zato je pola reprezenativaca otakazalo nastup u kavalifikacijam koje su igrane za plasman na Eurobasket u Poljskoj 2009., jer jednodstavno nema nikakvih kriterija - istako je Rusmir Halilović
popravi mi ovaj tmurni i sumorni danbandit je napisao/la:- Međutim, ima trenera kao što je Mensur Bajramović koji prije utakmice dobije faks na kojem pišu imena košarkaša koji će igrati, kada će igrati i kada će napustiti parket... Ta naređenja dobije od ljudi koji sve to drže pod kontrolom i time manipuliraju. Zato je pola reprezenativaca otakazalo nastup u kavalifikacijam koje su igrane za plasman na Eurobasket u Poljskoj 2009., jer jednodstavno nema nikakvih kriterija - istako je Rusmir Halilović

Cuva Bog Zelju svog!
Čovijek odlazi jasna poruka Košarkaškog saveza.
Objavljeno na sarajevu x portalu.
Objavljeno na sarajevu x portalu.
U ovoj sedimici bi se trebalo znati hoce li Menso dobiti otkaz ili cemo snjim i dalje tonuti..
kakvu li ce sada suplju sloziti, hoce li opet odbiti Makedonce ili nesto drugo izmisliti ovaj bijednik.k_c je napisao/la:U ovoj sedimici bi se trebalo znati hoce li Menso dobiti otkaz ili cemo snjim i dalje tonuti..
Cuva Bog Zelju svog!
Bolje bi Cirkan vodio kosarkasku repku nego ovaj.mirzza je napisao/la:kakvu li ce sada suplju sloziti, hoce li opet odbiti Makedonce ili nesto drugo izmisliti ovaj bijednik.k_c je napisao/la:U ovoj sedimici bi se trebalo znati hoce li Menso dobiti otkaz ili cemo snjim i dalje tonuti..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako Menso strucnjak ode najvjerovatnije ce doci trener KK Slobode Senad Muminovic kazu da ima najvise sansi,a predobro bi bilo kad bi dosao Aco Petrovic,i nek Menso ode covjek nemoze kod kuce dobit vise od 10 razlike ccc sa onakvim kosarkasima koje imamo moze otici na SP,a ne dok ovaj strucnjak sjedi ne bi vidjeli da postoji ne Balkansko prvenstvo,tu bi nas Albanija rabila sa ovim strucnjakom 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ako mumin dodje na mjesto selektora tek ces da vidis sta je raspad sistema.....mada poslije mense sta god da se dogodi, navikli smo....harry_90 je napisao/la:Ako Menso strucnjak ode najvjerovatnije ce doci trener KK Slobode Senad Muminovic kazu da ima najvise sansi,a predobro bi bilo kad bi dosao Aco Petrovic,i nek Menso ode covjek nemoze kod kuce dobit vise od 10 razlike ccc sa onakvim kosarkasima koje imamo moze otici na SP,a ne dok ovaj strucnjak sjedi ne bi vidjeli da postoji ne Balkansko prvenstvo,tu bi nas Albanija rabila sa ovim strucnjakom
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ova tema pod kljuc....napokon ! 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
@Sir Oliver, ako si raspolozen nastavljamo diskusiju na ovoj temi...
Mada je sve receno, nema se puno sta pricati...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:@Sir Oliver, ako si raspolozen nastavljamo diskusiju na ovoj temi...
E nisam prijatelju
Jer mozemo se mi raspravljati jos godinu, necemo promijeniti nasa misljenja
ja znam da sam u pravu u vezi s Mensurom Bajramovicem

Hebi ga, otac ti je, imas najbolje misljenje o njemu, kao i svi mi o svojim najblizim, i samim tim nisi objektivan..Sir Oliver_ je napisao/la:neno#4 je napisao/la:@Sir Oliver, ako si raspolozen nastavljamo diskusiju na ovoj temi...
E nisam prijatelju
ja znam da sam u pravu u vezi s Mensurom Bajramovicem![]()
![]()
Ja cu opet da ti kazem samo jedno, ako je dobar trener kao sto ti kazes, zasto ga ne uzima vec niko dobrano vrijeme...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
meni da je brat rođeni ja bi bio toliko realan da kazem da nije dobar trener. ja da sam mensur (hvala bogu nisam) ja bi sam bio svjestan cinjenice da nisam vrhunski trenerneno#4 je napisao/la:Hebi ga, otac ti je, imas najbolje misljenje o njemu, kao i svi mi o svojim najblizim, i samim tim nisi objektivan..Sir Oliver_ je napisao/la:neno#4 je napisao/la:@Sir Oliver, ako si raspolozen nastavljamo diskusiju na ovoj temi...
E nisam prijatelju
ja znam da sam u pravu u vezi s Mensurom Bajramovicem![]()
![]()
Ja cu opet da ti kazem samo jedno, ako je dobar trener kao sto ti kazes, zasto ga ne uzima vec niko dobrano vrijeme...
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.