2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
Clifford novi HC Magica.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Možel me neko uputit u ovu situaciju sa Colangelom
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
https://www.theringer.com/nba/2018/5/29 ... elle-fultzDonnie Darko je napisao/la:Možel me neko uputit u ovu situaciju sa Colangelom
Procitaj, neces se pokajat
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nakon sto smo izgubili Lloyd Piercea, ovo bi bila odlicna zamjena.Sixers coach Brett Brown is discussing with Monty Williams a role as top assistant, league **** tell ESPN. Williams is working in the Spurs front office, but has been eager for a return to coaching.
Ne znam da li je neko postavio, Brown je potpisao produzenje ugovora, novi deal mu vrijedi do kraja sezone 2021/22. Zasluzuje da dovrsi sto je zapoceo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pistons plan to interview Kenny Smith for vacant head-coaching job
op op
but it aint gon happen lol
but it aint gon happen lol
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Here is a list of players that have not made a decision yet on their player option for 2018-19; Mike Muscala, Dewayne Dedmon, LeBron James, Wilson Chandler, Darrell Arthur, Kevin Durant, Thaddeus Young, DeAndre Jordan, Austin Rivers, Milos Teodosic, Enes Kanter, Kyle O'Quinn, Carmelo Anthony (ETO), Paul George, Garrett Temple, Iman Shumpert, Rudy Gay, Danny Green, Joffrey Lauvergne and Jodie Meeks. 7 out 8 players (Jamal Crawford opted-out) so far have exercised their player option for next season.
Prodaj posto poto dok je jos Spurs 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Taj 5. pick ce vjerovatno biti Bamba.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da imaju prvi nije dovoljno

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Znam da su sanse za to nikakve, al zamisljam kakav bi tandem pod kosem bili Horford i Bamba.
Hayward u tom slucaju na mjesto Tatuma.
Hayward u tom slucaju na mjesto Tatuma.
15.10.2013.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako kojim slucajem ne dodju ni PG ni LBJ, ja bih onda svakako pokusao zadrzati kompletnu proslogodisnju ekipu, izuzev mozda KCP-a. Naredne sezone nebo ce biti granica za Kuzmu i Ingrama, a barem jedan izmedju Randlea i Balla ce sigurno eksplodirati. Takodjer ce biti zanimljivo pratiti napredak Josha Harta, moze on biti puno vise od 3nD.tuzlak1987 je napisao/la:Kako sam skontao cilj je James i George ali ipak Ball zbog ugovora je jedan od pet najsigurnijih igraca u rosteru. Problem je najveci Deng jer ce morati uz njega da ponude pick i nekog od potencijala kako bi se rjesili ugovora. Thomas ide dalje, traziti ce previse. Vjerovatno ce gledati Randlea da ubace u neki deal.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Može li San Antonio u nekom scenariju kreirati prostor za supermax Kawhiju, a da uz to dovede LeBrona?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Supermax nema veze sa sljedecom sezonom gdje Kawhi ima platu 20 mil $HankMoody je napisao/la:Može li San Antonio u nekom scenariju kreirati prostor za supermax Kawhiju, a da uz to dovede LeBrona?
A to za Leborna milsim da može ako Green i Gay idu na opt. out sad ne znam salary cup napamet , ali mislim da može ....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Moze i to bez nekih prevelikih problema,ali SA ima mnogo pitanja da rijesi do tada,tako da su jako male sanse da uopste razmisljaju u tom pravcu...HankMoody je napisao/la:Može li San Antonio u nekom scenariju kreirati prostor za supermax Kawhiju, a da uz to dovede LeBrona?
Monty Williams has agreed to a deal to join Brett Brown's coaching staff with the Philadelphia 76ers as the lead assistant, league **** told ESPN.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.