Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Još i ove Mošnje da prođu za fine priče.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ko prodje dalje Tuzla ili Zrinjski?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gosti na penaleLjoZee je napisao/la:Ko prodje dalje Tuzla ili Zrinjski?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ukini internet šabane, povraća mi se od tvojih komentarasajo10 je napisao/la:Suta osim onog sretnog udarca legende niste imali. Totalno smijesan tim. Velez ima cemu zaliti. Ali nema veze, ispadate vi uskoro, a u ligi ionako nemate sanseMokes je napisao/la:
sajo10 je napisao/la: Sarajevo po ko zna koji put ove sezone pobjeduje iz jednog suta ka golu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi odgovorio na pitanjemiky_hz je napisao/la:Gosti na penaleLjoZee je napisao/la:Ko prodje dalje Tuzla ili Zrinjski?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne znam citas li lobotomiju, da ga vidis tamo...Stroj1946 je napisao/la:Ukini internet šabane, povraća mi se od tvojih komentarasajo10 je napisao/la: Suta osim onog sretnog udarca legende niste imali. Totalno smijesan tim. Velez ima cemu zaliti. Ali nema veze, ispadate vi uskoro, a u ligi ionako nemate sanse![]()
![]()
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 19 sep 2018, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zrinjski na penalePenaltiky je napisao/la:Nisi odgovorio na pitanjemiky_hz je napisao/la:Gosti na penaleLjoZee je napisao/la:Ko prodje dalje Tuzla ili Zrinjski?
Znači:
Rudar (Prijedor)
Radnik
Sarajevo
Rudar (Kakanj)
Zrinjski
Krupa
Zvijezda 09
Borac
Sloboda
Sloga (GC)
Mladost Kikači
GOŠK
TOŠK
Zvijezda Gradačac
Rudar (Prijedor)
Radnik
Sarajevo
Rudar (Kakanj)
Zrinjski
Krupa
Zvijezda 09
Borac
Sloboda
Sloga (GC)
Mladost Kikači
GOŠK
TOŠK
Zvijezda Gradačac
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mi večeras u kombinovanom sastavu. Široki je favorit i mislim da će oni proći večeras.
- ASD
- Kontakt:
U narednoj rundi pola pola, 8 premijerligasa, osam nizeligasa.SMR187 je napisao/la:Znači:
Rudar (Prijedor)
Radnik
Sarajevo
Rudar (Kakanj)
Zrinjski
Krupa
Zvijezda 09
Borac
Sloboda
Sloga (GC)
Mladost Kikači
GOŠK
TOŠK
Zvijezda Gradačac
U koliko je bratski derbi?
koji je rezultat u penalima?LjoZee je napisao/la:
Zrinjski na penale
45515
2:4grbavicka je napisao/la:koji je rezultat u penalima?LjoZee je napisao/la:
Zrinjski na penale
TOM CAT Arena u Kikačima

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zao mi Čelika prizeljkivao sam prolaz Zenicana i da ih izvucemo iduci krug. Samo protiv njih smo bili sigurni za prolaz. Ovako biće zaj.ebano dalje, teška situacija.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Super jos Siroki i opalite po kupu,nama je dosta borba u premijer ligi.Prosli pitari zrinjevci a nadam se i siroki.Bice tu zutih crvenih povreda a mi cemo lagano da placemo sto smo ispali i navijatda se koji nas suparnik za titulu umori,ima nekog povrjedjenog,crveni i ostalo.Puno srece svima u nastavku.Bratski derbi se igra veceras u korektnoj atmosferi.Oni nama bobe u ligi mi njima lagan prolaz u kupu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
znaci ima nesto tragikomicnije i od naziva "FK Tuzla City"avenija je napisao/la:TOM CAT Arena u Kikačima![]()
Don't believe the hype.
Ja moze Husara mahat rukama ja konto poletitce frajer.Da on nepravi neke vjezbe u toku tekme,da ga ne J**+ plecka.
Alipasino je napisao/la:Super jos Siroki i opalite po kupu,nama je dosta borba u premijer ligi.Prosli pitari zrinjevci a nadam se i siroki.Bice tu zutih crvenih povreda a mi cemo lagano da placemo sto smo ispali i navijatda se koji nas suparnik za titulu umori,ima nekog povrjedjenog,crveni i ostalo.Puno srece svima u nastavku.Bratski derbi se igra veceras u korektnoj atmosferi.Oni nama bobe u ligi mi njima lagan prolaz u kupu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.