KK Borac Nektar
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Borac Nektar
Пораз $ " 74:54 " по ' $,- $ се ' " $ нас & % & за &,? се ? не " $ ',а -,све су ? јер су % све ? " " ? ' ' на " ".
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
па & % се то $???Dragan-BL je napisao/la:Пораз $ " 74:54 " по ' $,- $ се ' " $ нас & % & за &,? се ? не " $ ',а -,све су ? јер су % све ? " " ? ' ' на " ".

не ' $ " ? " је " % је ? $ $, '!!!
"" ПУТ ""
a biće da se sva hampa digla oko FK Borac, pa pare tamo idu...
Сутра & & " $ $ " " сезоне," Херцеговца у 10.? ? 12.$ се ' " јер у ' се ' " " за " ранг ".То " " ? % - $ & ' $,а ' - " " " " за " су $ пораза," $.& те $ " $ ' ?,а $ поново $ " у " " то $ за $ ($,$),а $ се по ? & " у ".Стога & се ' ":$ & у овој " " $ % "...
Е ' '...
Е ' '...
$ је," Херцеговац 92:81.У & " " " " " ? центар & $-",$ " Новог $ $ & сезоне," " 34 %.$ Херцеговца $ % " (& ? ?)...
Е ' '...
Е ' '...
-
- Kontakt:
netreba:) ali nam naglasi koliko je puta sutao na kos:)
-
- Kontakt:
strašan igrač može odma u neki tim koji igra NLB....zna li neko koliko je imao poena???Dragan-BL je napisao/la:$ је," Херцеговац 92:81.У & " " " " " ? центар & $-",$ " Новог $ $ & сезоне," " 34 %.$ Херцеговца $ % " (& ? ?)...
30.Hercegovac_do_groba je napisao/la:strašan igrač može odma u neki tim koji igra NLB....zna li neko koliko je imao poena???Dragan-BL je napisao/la:$ је," Херцеговац 92:81.У & " " " " " ? центар & $-",$ " Новог $ $ & сезоне," " 34 %.$ Херцеговца $ % " (& ? ?)...
Е ' '...
Е ' '...
- $ у $ све је јасно:$ & сезоне & нас % " " & за &.& % пораза $ $,јасно је $ у ? % не ' јер " & " за та ' " & $ $ " $ нас,а & $ & $ у $ $,јасно је $ " не ' $ се " у ту &." " & $ ",& $ се - $ " " " ' 

Е ' '...
Е ' '...
Daj Dragane ne siri dezinformacije...
Predsjednik saveza je Zoran Tegeltija
Predsjednik saveza je Zoran Tegeltija
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Е ' '...
Е ' '...
He he predstavnik ne predsjednik ...
novinari sta ces
novinari sta ces

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
$ је,- ' се препао $ - " ' па " тај Савез $ ",& % је " овај ?,$ понос $,"...& је он $ ?," ? $ $ "," Управног $ (& та $ ? постоје %)...
Е ' '...
Е ' '...
BORAC uzeo Sutjesku 5 razlike
Bravo momci

$ ' & $ - & $ " " " $ ?,а ¥ се $ & $ & $ $ $ &
Невјероватно је & се ' & "...? $,' везе,& су & $ " у ",$ " $ ? у $ ? " ? $ се поново " у & за прве " "...

Е ' '...
Е ' '...
Mislim da je zasluzena pobjeda Borca. Sutjeska vidno oslabljena na centarskoj poziciji, otisao jedan od najboljih centara u ligi a drugi je igrao sa povredom, takodje se jedan od najboljih suterea povrijedio vec u drugoj cetvrtini tako da i nismo mogli bolje. Mislim da ce igraci Borca pamtiti Sutjesku po odlicnoj atmosferi u dvorani, pogotovo nakon serije domacih od 8-0 i prilaza na samo dva razlike... Pozdrav iz Foce!
$,Ранго123,& " " ?,$ " " ",& се & ?,? је & " поена $...$ $ " " $ ' $ " са 10 ?,па ' " у " " " & то...
Е ' '...
Е ' '...
bice klip sa izvjestajem sigurno al dok ne bude reci cu ti ono cega se sjecam... Sto se tice poena, ne znam tacno ko se kako zove ali vas centar, 9-ka, je najvise problema zadao, mislim da je dao oko 18 poena, jos 3 igraca su vam bila dvocifrena sa po 11, 14, 15 , cini mi se, tu je to negdje... Sutjeska je vodila samo u prvoj cetvrtini a onda je Borac poveo, jednom je vodio 10 razlike i prisli smo na 4, pa drugi put je poveo sa cak 12 ili 14 i Sutjeska se opet vraca uz ogromnu podrsku sa tribina, to naglasavam. Sjecemo loptu i imamo kontru za izjednacenje na 3 min prije kraja koju nazalost ne rijesavamo... Otprilike je to tako bilo. Moje misljenje, iskreno, KK Borac nema taj kvalitet da se plasira medju 4 najbolje jer je Sutjeska igracki oslabljenja bila i pruzila veoma losu partiju sa sutem slobodnih bacanja od 24-14, dok je Borac imao samo 3 promasena penala. Toliko, pozdrav!
-
- Kontakt:
Kako da ne,pamtice po onom navijacu koji je nogom udario Milosevica,a ovaj ga pljuno haha,,al u tome i jest njegova velicinaRango123 je napisao/la:Mislim da je zasluzena pobjeda Borca. Sutjeska vidno oslabljena na centarskoj poziciji, otisao jedan od najboljih centara u ligi a drugi je igrao sa povredom, takodje se jedan od najboljih suterea povrijedio vec u drugoj cetvrtini tako da i nismo mogli bolje. Mislim da ce igraci Borca pamtiti Sutjesku po odlicnoj atmosferi u dvorani, pogotovo nakon serije domacih od 8-0 i prilaza na samo dva razlike... Pozdrav iz Foce!

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.