Volio bih ja da svaki put idemo, da usreće narod u zemlji, da se prodaju što bolje ovi koji sad igraju, ali opet je to premalo i opet će to biti instant uspijeh. Mi dok ne počnemo ulagati u fudbal kojeg sigurno znamo bolje igrati od najmanje pola Evrope, biti ćemo izvan Eu takmičenja.Tristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 13:33Mislis stvarno da bi bilo bolje da ne idemo na Euro? Pa tek tad niko nece cuti za domace igrace.forrest je napisao/la: ↑17 nov 2019, 13:29Nadam se da ćemo gubiti sve utakmice dok god vlastodržci ne odluče da treba početi ulagati u fudbal u svojoj zemlji. Tereni i suđenje pod br.1, sponzori, mladi igrači, nacionalizam i navijači...
Ostaje još par sezona, nećemo imati ni Džeke, Pjanića.. onda treba očekivati derbi utakmice sa Estonijom, Maltom... al i tad ćemo stagnirati sa ovakvim vođenjem ljudi u savezu. Dolazit će na utakmice još samo poneke patriote iz Njem., Austrije, Švedske dok ih budu godine služile, jer njihovu djecu boli k. za neku BiH.
Dobro bi bilo izgubiti i protiv Lihtenštajana![]()
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
U ovome trentku mi jednu jedinu reprezentaciju u europi koja je u igri za barz ne smijemo da podcjenimo, a pogtovo da se nesto kurcimo "ta ce oni" i slicno kako znamo, pa nam udare šamar lopatom na domacem terenu.
Mjau !
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma mi smo najjači samo što nas ne vole jer smo muslimani
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
otkako ogi neigraBoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 15:19Ma mi smo najjači samo što nas ne vole jer smo muslimani

Ako ovako ostane Portugal u baražu (srećom ne mogu sa nama) 

"We need to suffer. And we need to fight."
Kakva su fudbalska imena iz BiH igrala u svijetu to Grčka, Švedska, Austrija, Švicarska, Danska, Finska, Slvočka, Norveška, Ukarjina, Bjelorusija, Poljska, Bugrska nikad neće imati. Uzmite u obzir još ovih 15-tak malih država, plus ove vaneevropske Izrael, Armenija, Gruzija... To dođe na 2/3 učesnika u EU prvenstvima. Rezulate nemaju ni neke naročite, nego je poenta u fudbalskom umjeću, a organizacija i rezulatit su nam 0. Tako će i biti dok god ovdje igrači igraju i treniraju na krompirištima.
Ipak ne ide,vode 1 0
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Sto smo optimisticni i pozitivni jbt, jesi ti mozda Muhamed Konjic?forrest je napisao/la: ↑17 nov 2019, 15:42
Kakva su fudbalska imena iz BiH igrala u svijetu to Grčka, Švedska, Austrija, Švicarska, Danska, Finska, Slvočka, Norveška, Ukarjina, Bjelorusija, Poljska, Bugrska nikad neće imati. Uzmite u obzir još ovih 15-tak malih država, plus ove vaneevropske Izrael, Armenija, Gruzija... To dođe na 2/3 učesnika u EU prvenstvima. Rezulate nemaju ni neke naročite, nego je poenta u fudbalskom umjeću, a organizacija i rezulatit su nam 0. Tako će i biti dok god ovdje igrači igraju i treniraju na krompirištima.
Ovo je za duzu pricu presli bi u off topick.
Tesko je uopste raspravljat sa nekim koji zeli uporediti neko BiH ime sa npr uspjeh jedne Grcke.
- ElCartel11
- Kontakt:
Veceras Albanija igra protiv Francuske i otvara svoj novi stadion od 22 hiljade mjesta.
50mil € kostala izgradnja, albanski savez ulozio 10mil €, ostalo je uletio sponzor.
Mi se busamo kad postavimo novi travnjak i onda ocekujemo od istih tih ljudi napredak neki na klupskom/reprezentativnom nivou? Ma hajte molim vas
50mil € kostala izgradnja, albanski savez ulozio 10mil €, ostalo je uletio sponzor.
Mi se busamo kad postavimo novi travnjak i onda ocekujemo od istih tih ljudi napredak neki na klupskom/reprezentativnom nivou? Ma hajte molim vas
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ko kad je belgija gostovala na grbavici

ElCartel11 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 16:54Veceras Albanija igra protiv Francuske i otvara svoj novi stadion od 22 hiljade mjesta.

Nije nam niko kriv kad su Skaka i co nesposobni. Svake godine Sarajevo Biznis Forum, dolaze jaki investitori, moglo se isto ovako prezentirati i bilo bi ekonomski isplatljivo investitorima. Ali kad ljudi nemaju viziju. Kriteriji su nam niski, zato i dolazi do diskusije ko sve moze igrati za reprezentaciju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jbt zar je toliko tesko naci nekog investitora za izgradnju stadiona.Kako Albanija,malo savez malo Uefa i investitor s tim da onaj toranj sto je izgradjen pare uzima investitor jer je to hotel...Al mi smo za sve nesposobni...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Za nas su Albanci odavno zapad. Ništa čudno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne zaslužujemo ni mi ni igrači nikakve stadione.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Albanija je za nas Njemacka
Normalno kad ovdje kriminalac trpa postene u zatvor ili ih tjera van da bi bilo sto vise onih pogodnih i da se zadrzi vlast. A narod nema kolektivnu svjest i samo sute ko neke p.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 29 gostiju.