Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Fantasy Liga Prvaka
Raja, evo i mene.
Almunia
Vidic-Gallas-Papac
Gerrard-Diego-Misimovic-Pjanic
Dzeko-Ibrahimovic-Amauri
Klupa: Nuno, Vukojevic i dva bilmeza
Almunia
Vidic-Gallas-Papac
Gerrard-Diego-Misimovic-Pjanic
Dzeko-Ibrahimovic-Amauri
Klupa: Nuno, Vukojevic i dva bilmeza
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dabogda ti dobio PS3, pa da se svi malo poigramo. Vjerujem da bi svima dozvolio da odigraju jednu utakmicu, ali po 5 minuta...Stone Island je napisao/la:Moj sastav ćete vidjeti kad budem primio PS3.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
--------------Casilllas-------------
Maicon---Lucio---Carragher---Lahm
Robben---Misimovic---Fabregas---Kaka
--------Lisandro-----Ronney-------
Maicon---Lucio---Carragher---Lahm
Robben---Misimovic---Fabregas---Kaka
--------Lisandro-----Ronney-------
Ja mislim da se vise ne mogu pravit transferi, ja ne mogu da spasi ono sto sam izmjenio. 12 proslo (matchday) zbog toga steta..
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Cech
Carragher Ferdinand Terry
Kuyt Fabregas Pjanic Robben
Rooney Raul Van Persie(C)
Carragher Ferdinand Terry
Kuyt Fabregas Pjanic Robben
Rooney Raul Van Persie(C)
E koliko sam ja ovo skontao nakon utakmica lige prvaka utorak i srijedu, uefa ce pregledati ove nase timove i ovisno od igraca dodjeliti bodove. Onaj koji bude najbolji u prvom kolu dobice nagrade. Obzirom da ima preko 2000 liga, na koji nacin se određuje pobjednik. Jel pobjednik svake lige nakon odigranog kola dobija neku nagradu, i da li na kraju svake lige pobjednik dobija PS3 ili plazmu ili nekom ukupnom plasmanu mislim velike su to pare al za uefu nije nista
Ako neko zna vise detalja nek pojasni pls
Obzirom da sam se prijavio u ove "nase" lige sportba.classic i ova H2H, sta znaci ova druga kako se tu skupljaju poeni??
Ako neko zna vise detalja nek pojasni pls
Obzirom da sam se prijavio u ove "nase" lige sportba.classic i ova H2H, sta znaci ova druga kako se tu skupljaju poeni??
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
hej sine uci od tate, taj covjek je bio 3 prije 2 sezone u svijetu, i ako pogledas sastav celzija za veceras vidjet ces da bane igra u prvih 11, tako da nije fol lupati napamet nego se treba zaroviti i procitati, pa tek onda se praviti pametan na forumu.bilalinho2 je napisao/la:a jebt nije vam fazon da postavljate igrace za koje vi mislite da su dobri nego oni koji ce igrati znaci recimo taj ivanovic pored terija i karvalja i boasingwe nece prismrdit odbrani celsija mjenja ga brze moj savjetbelafonte je napisao/la:Ma cjepni svakog ko postavi dvije ekipe.marseille_unique je napisao/la:e jest to vam fazon, de nemojte po dvije ekipe sad j..... nije u tom stavr, ja ne bi igro nikako onda, nije u tom cef, ja volimda pobjedujem posteno, to je za mene kukavicki, vidicu sta misli druga raja, ako budu mog misljena morat cu te banovat sa lige , mislim jednu od te dvije ekipe, koju god izaberes, nema ljutnje, vidicemo sta misli ostala raja
Evo moje ekipe
poslije grupne faze se novi timovi biraju
Ovo shvati kao pozitivnu kritiku a ne kao predmet za raspravu.
Cuva Bog Zelju svog!
- marseille_unique
- Kontakt:
n emoze biti da ne mozete mijenjati igrace reko sam vam sve imate objasnjeno samo kliknete na rules, mozete mijenjati igrace do veceras u 20 i 30
kad hos da mijenjas igrace ides na transfer, igraca kojeg zelis izbaciti imas kraj njeg zutu strelicu kliknes na nju i onda biras igraca kojeg hoces umjesto u njega, ako nes da nisat vise radis u vezi tima , odes samo kliknes na my team to ti je pocetna strana i tu ti je sve sto ti treba, kao kad ukucas sportsport.ba i imas sve vazno sto je na pocetnoj strani
pregeldajte dobro i saznajte nekako je li vam neki igrac povriejden ili nece igrati sutra i prekosutra
ako uhvatimo nekog u toku prvenstva da je imao dvije ekipe na jednoj od svije sportsport.ba lige , izbacit ce mo mu obadvije ekipe pa makar to saznali dvije minute prije kraja finalne utakmice u madridu, eto da se ne bi pricalo nismo znali sada znate eto
kad hos da mijenjas igrace ides na transfer, igraca kojeg zelis izbaciti imas kraj njeg zutu strelicu kliknes na nju i onda biras igraca kojeg hoces umjesto u njega, ako nes da nisat vise radis u vezi tima , odes samo kliknes na my team to ti je pocetna strana i tu ti je sve sto ti treba, kao kad ukucas sportsport.ba i imas sve vazno sto je na pocetnoj strani
pregeldajte dobro i saznajte nekako je li vam neki igrac povriejden ili nece igrati sutra i prekosutra
ako uhvatimo nekog u toku prvenstva da je imao dvije ekipe na jednoj od svije sportsport.ba lige , izbacit ce mo mu obadvije ekipe pa makar to saznali dvije minute prije kraja finalne utakmice u madridu, eto da se ne bi pricalo nismo znali sada znate eto
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
i jos jedno obavjestenje oko 20h ce izaci sastavi za vecerasnje tekme, provjerite igrace koje imate i u slucaju da je neko na klupi imate fore do 20:30 da zamijenite
Cuva Bog Zelju svog!
- marseille_unique
- Kontakt:
zbog neigreanja klosea i walcota morao sam da mijenjam ekipu , sada ekipa izgleda ovako

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
devedest i sedam igraca nas ima, masala, zavidim sam sebi, mislio sam da cu usopjeti da nas privucem samo 10, ali eto isplatio mi se trud ,
za razliku do sportsport.ba lige na sportsport.ba h2h ligi ima nas manje 30, zato jo sjednom ucinite nam svima uslugu vi koji ste se prijavili na sportsport.ba ligu a niste na sportsport.h2h ligu, znaci prijavite se i na sportsport.ba h2h ligu veceras do 20 i 30 kako ne biste bili u minusu jedno kolo
cod za sportsport.ba h2h ligu je 9952-11129
za razliku do sportsport.ba lige na sportsport.ba h2h ligi ima nas manje 30, zato jo sjednom ucinite nam svima uslugu vi koji ste se prijavili na sportsport.ba ligu a niste na sportsport.h2h ligu, znaci prijavite se i na sportsport.ba h2h ligu veceras do 20 i 30 kako ne biste bili u minusu jedno kolo
cod za sportsport.ba h2h ligu je 9952-11129
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
ja mislim da sam ja najbolji od svih vas, jer iako imam ponos, iako mi ne igraju nijedan igrac iz ekipe bilo koje koja je sa marseilleom u grupi, onda ne igra mi nijedan spanac, argentinac, brazilac, talijan, jer ne mogu te reprezentacije, onda ne igra niko ni iz jednog italijanskog kluba, spanskog istog osim reala, ali ove godine nema ni iz reala jer su sa nama u grupi, iz manchestera nece niko igrati u mene nikad , iz barcelone nema sanse isto, jer nisam od onih koji mrze neki klub a stave iz tog kluba neke igrace, nisam od onih koji navija za marseille a stavljam igrace iz klubova kao bordeux ili lyon, takoder nijedan bosanac i hercegovac nece zaigrati u mojoj ekipi mislim biti u mojoj ekipi jer su prisatli da igraju iako je ciro selektor, osim papca za kojeg jos moram da ispitam je li kad sta prico protiv BiH, ako nije upast ce u ekipu, nisam od onih koji mrze naprimjer onog manekena sto je sad u realu a onda ga stave u ekipu samo da dobiju bodova, tako da i stim ponosom opet imam dobre rezultate,
klubovi iz kojih ja uzimam igrace su;
arsenal
az
besiktas
standard
MARSEILLE
stutgart
chelsea
bayern
rangers
naravno iz ovih klubova isto ne uzimam ni spance ni italijane ni brazilce ni argentince, osim ako igraju u Marseilleu, i ne uzimam igrace koji sada igraju u drugim klubovima a igrali su za marseille jer su otisli iz marseillea za pare, kao drogba, ribery i ostali.
klubovi iz kojih ja uzimam igrace su;
arsenal
az
besiktas
standard
MARSEILLE
stutgart
chelsea
bayern
rangers
naravno iz ovih klubova isto ne uzimam ni spance ni italijane ni brazilce ni argentince, osim ako igraju u Marseilleu, i ne uzimam igrace koji sada igraju u drugim klubovima a igrali su za marseille jer su otisli iz marseillea za pare, kao drogba, ribery i ostali.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Predlazem da te odmah odlikujemo za takvu hrabrost i predamo ti fenjer i par eksera da se zakujes za dno
Ne kontam poentu onda tvog igranja, sta je tebi cilj u ovoj igrici, fakat ne kontam, svi smo mi navijaci nekih klubova, svi mi mrzimo neke igrace, opet s druge strane volimo neke druge, al nam je cilj sto bolji score da ostvarimo.
Ne kontam poentu onda tvog igranja, sta je tebi cilj u ovoj igrici, fakat ne kontam, svi smo mi navijaci nekih klubova, svi mi mrzimo neke igrace, opet s druge strane volimo neke druge, al nam je cilj sto bolji score da ostvarimo.
- marseille_unique
- Kontakt:
moj cilj nije da pobijedim, nego moj cilj je da pobijedim u stilu svom, ja nsiam od onih koji mrze onog manekena iz reala sada, a stave ga da imaju bolje pojene, ja nisam do onih koji navijaju za real a stavljaju barcelonine igrace, nisam do onih koji navijam za arsenal a stavljam runija u ekipu, i tako dalje i tako dalje
ja sam pravi navijac, ja volim i ja zivim za marseille i fudbal, ja bez fudbala ne mogu ziviti, ja sam pravi navijac samo jednog kluba, ja sam pravi fudbalski navijac, ja nisam navijac od danas do sutra jednog, a od prekosutra pa do sljedece godine drugog kluba, ja futbal dozivljavam na drugi nacin
ja sam pravi navijac, ja volim i ja zivim za marseille i fudbal, ja bez fudbala ne mogu ziviti, ja sam pravi navijac samo jednog kluba, ja sam pravi fudbalski navijac, ja nisam navijac od danas do sutra jednog, a od prekosutra pa do sljedece godine drugog kluba, ja futbal dozivljavam na drugi nacin
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
posto nisam nikad igrao ovo...kako izvrsiti izmjenu da neko ko je na klupi bude u igri i jeli moguce mijenjati formaciju...
- adnan_nanda
- Kontakt:
napravio sam i ja sebi al nisam ti ja bas neki menadzer
steta sto nema igraca koje zelim al et nesto sam nabacao hehe.
@azdaha objasnili su gore vec negdje za mjenjanje igraca,znai na slici od igraca ima neka strelica ili tako nesto kliknes na nju i onda na strelicu igraca kojeg zelis da ubacis,a formacija ti se promjeni jednostavno zamjenis napadaca za igraca sredine terena i sama se promjeni i tako ganjas moguce kombinacije
@azdaha objasnili su gore vec negdje za mjenjanje igraca,znai na slici od igraca ima neka strelica ili tako nesto kliknes na nju i onda na strelicu igraca kojeg zelis da ubacis,a formacija ti se promjeni jednostavno zamjenis napadaca za igraca sredine terena i sama se promjeni i tako ganjas moguce kombinacije
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Zmaj:
---------------------Čech--------------------
Ferdinand-------Carragher-----Gallas------Bruno Alves
Kuyt-----Iniesta(C)-----Misimovic-----Pjanic
----------Rooney---Dzeko----------
Klupa: Nikopolidis, Diogo, Giovinco, Cannavaro
---------------------Čech--------------------
Ferdinand-------Carragher-----Gallas------Bruno Alves
Kuyt-----Iniesta(C)-----Misimovic-----Pjanic
----------Rooney---Dzeko----------
Klupa: Nikopolidis, Diogo, Giovinco, Cannavaro
- RK Gradacac
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 15 sep 2009, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
...e hvala drug, skontao sam sam vec nekako... 
ti nisi dobar, onda ne igras 100%, ne uzimas najbolje sto ti mislis, a to je bit ove igre, fakat ne mogu da te skontam nikakomarseille_unique je napisao/la:moj cilj nije da pobijedim, nego moj cilj je da pobijedim u stilu svom, ja nsiam od onih koji mrze onog manekena iz reala sada, a stave ga da imaju bolje pojene, ja nisam do onih koji navijaju za real a stavljaju barcelonine igrace, nisam do onih koji navijam za arsenal a stavljam runija u ekipu, i tako dalje i tako dalje
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.