OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
ja sam kontao da ce karate biti nasa sansa, koliko se sjecam tu smo vazda bili dobro al ocito smo i tu pali kad nemamo predstavnike 

Nismo mi pali, tu smo bili dobri jer nije bio olimpijski sport i jer ostali nisu ulagali značajna sredstava u isti. Neka sutra recimo amaterski boks prestane biti dio Igara vidjet ćeš odjednom prejake rezultate bh. boksera.

- branimir85
- Kontakt:
Po rankingu i rezultatima dosadašnjim daleko je najslabiji ovdje,imaju boljeg borca na listi,ali Suzuki je dobio priliku tako da vjerovatno japanci znaju šta rade

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
ma ja ne ocekujem medalju prije 2024. a onda imamo, ako sve teklo kako treba (pubertet moze biti zeznut) realne sanse i to za dvije medalje. mislim na adu avdagic i lanu. obje su fenomeni u svojim sportovima.
a da se moze strateski pristupit , moze. hrvati imaju medalju u gadjanju glinenih golubova. cini mi se i veslanje i kajak. mi isto imamo sve preduslove da razvijamo kajak. da ne spominje sve ostalo.
nedzad bi isto mogao biti konkurentan za tri godine. zao mi je Tuke, bilo bi golemo da neki Bosnjo uzme medalju na 800m. medju svim tim crnim panterama. ali cini se da je njegov zenit prosao. uzela ga mahala pod svoje.
a da se moze strateski pristupit , moze. hrvati imaju medalju u gadjanju glinenih golubova. cini mi se i veslanje i kajak. mi isto imamo sve preduslove da razvijamo kajak. da ne spominje sve ostalo.
nedzad bi isto mogao biti konkurentan za tri godine. zao mi je Tuke, bilo bi golemo da neki Bosnjo uzme medalju na 800m. medju svim tim crnim panterama. ali cini se da je njegov zenit prosao. uzela ga mahala pod svoje.
Očekujemo i da Lana za tri godine (također naglasak na taj pubertet) nastupa na OI u više disciplina, samim tim se i šansa za jednom od medalja još više povećava.RoninX je napisao/la: ↑23 jul 2021, 15:50ma ja ne ocekujem medalju prije 2024. a onda imamo, ako sve teklo kako treba (pubertet moze biti zeznut) realne sanse i to za dvije medalje. mislim na adu avdagic i lanu. obje su fenomeni u svojim sportovima.
2024 bi bilo fenomenalno …. samo da ne bude tek 2044 ili 2064
- branimir85
- Kontakt:
Včrs Đekanović prva na borilištu od 1:30 u Q na 10m.
Bit će je.benije ući u finale nego osvojit medalju na 10m, čak 50 ih nastupa u Q, a samo 8 ide u finale, pucaju 60 metaka u sat i 15min.
Bit će je.benije ući u finale nego osvojit medalju na 10m, čak 50 ih nastupa u Q, a samo 8 ide u finale, pucaju 60 metaka u sat i 15min.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Fina grupa u kvalifikacijama za Lanu, konačno da vidim naše plivače u heats gdje je normalna raja. Ne bi trebalo biti problema za polufinale u svakom slučaju, valjda će mentalno izdržati kad ne završi prva i fokusirati se da vrijeme bude ok i u top 16 ukupno.
Tamam da nas uspava svojim promasajimabranimir85 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 20:43Včrs Đekanović prva na borilištu od 1:30 u Q na 10m.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- branimir85
- Kontakt:
Pa neće te uspavati jer Q nema na TVu, tako je bilo i u Rio, a mete sigurno neće promašivati jedino ovisi koliko će imati 10, 0+ pogodaka ,a finale bi bilo kao medalja.Harika je napisao/la: ↑23 jul 2021, 21:00Tamam da nas uspava svojim promasajimabranimir85 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 20:43Včrs Đekanović prva na borilištu od 1:30 u Q na 10m.
Mislim da nema šanse za finale. Valjda može makar da bude oko 20og mjesta.branimir85 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 21:17Pa neće te uspavati jer Q nema na TVu, tako je bilo i u Rio, a mete sigurno neće promašivati jedino ovisi koliko će imati 10, 0+ pogodaka ,a finale bi bilo kao medalja.Harika je napisao/la: ↑23 jul 2021, 21:00Tamam da nas uspava svojim promasajimabranimir85 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 20:43Včrs Đekanović prva na borilištu od 1:30 u Q na 10m.
- branimir85
- Kontakt:
https://olympics.com/tokyo-2020/olympic ... 00100-.htm
Live tracker pošto nema prijenosa.
Live tracker pošto nema prijenosa.
Ljubi je majka je l' ovo naša 50. od 50 takmičarki?
Sve su u prvoj seriji prebacile 100 poena osim naše takmičarke. 

- legenda reala
- Kontakt:
Izgleda, ova gora od Fazlije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- branimir85
- Kontakt:
Izgleda da ju je sad zamijenila ova iz Izbjegličkog tima 

- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Nie losa. Od 50 takmicarki je trenutno 49. Bila je nakon prve serije 50. ali je pretekla reprezentativku izbeglica. Pomak. Inace reprezentativke sa prostora bivse Jugoslavije spavaju, nisu se razbudile. Nece nijedna videti finale, ni blizu.
U drugoj seriji je bila baš dobra. Šteta što nije bila ovakva i prva serija.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
47. mesto. Takmcarke iz ex-yu u rangu konkurencije iz Butana i Nepala. Sto bi rekao Klint Istvud, good shooting, very good shooting! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.