Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

amerosm
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la amerosm » 20 dec 2009, 19:06

@ Jamal

ma naravno da sam zadovoljan ovom polusezonom. Koliko smo imali nesrece sto se tice povreda i sudijskih odluka i opet se nalazimo u samom vrhu tabele i ukoliko budemo odradili kvalitetne pripreme i doveli dva igraca, najbolje jednog napadaca i jednog ofenzivnog veznog moezmo ici prema drugom ili cak prvom mjestu, s tim sto mislim ukoliko Bayern ovako nastavi da ce biti tesko biti prvi, no s drugim mjestom bi ja bio zadovoljan jer bi imali direktan plasman u LP i imali bi dosta novca da u ekipi poravimo neke nedostatke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 dec 2009, 21:22

Hamburg je dobar, ali nedovoljno dobar da bude u samom vrhu. Par novih igraca su se sjajno uklopili, stima tu mnogo toga, ali ja ipak ne vjerujem da ce se do kraja boriti za titulu.
Labbadia kao trener mi ne ulijeva veliko povjerenje, ima tu jos nekih nedostataka u ekipi koji su problematicni.
Ne da mi se redom analizirati, ali evo onako na brzinu...Rost nije los, ali sto prije boljeg, mladjeg golmana traziti, odbrana je u redu, gdje najvise skripi je vezni red. Bez VdV i sada Ze Roberta nemate kreativne snage u veznom redu.
Jarolim je borac bez premca, ali i njega lagano snaga napusta. Elia je magija, ali i on nema s kim da dijeli te svoje carolije. U napadu polijeni Petric, koji je sklon povredama, a bogami i teatralnosti. Pred Bergom je buducnost.

Danasnju utakmicu ne bih komentirao, iz vise razloga...gotov sat igrac manje, nepovoljni vremenski uslovi i ostale stvari. Precke i stative necemo brojati :mrgreen:
Zamolio bih te amerosm, da probas nekad izbjeci u svom postu...te fatalne povrede, ozljede. Kojih uistinu ima i preko vise, i svi mi to znamo. Nemas se od cega braniti, svi klubovi, manje-vise prolaze kroz te faze...ali sto manje trazimo alibi u tom segmentu, to bolje za citanje/slusanje.
Nadam se da se neces naci uvrijedjenim, ali preskoci malo te povrede u svojim postovima 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 dec 2009, 12:12

HSV je polusezonu završio velikim uspjehom - pobjedom u sjevernonjemačkom derbiju protiv Werdera iz Bremena. Slavlje je bilo tim veće što su Hamburžani sat vremena igrali s igračem manje, a Mladen Petrić ističe požrtvovnost svojih suigrača...

Nakon svih problema koje je HSV tijekom jeseni imao s ozljedama, pobjeda 2:1 nad Werderom u posljednjem jesenskom kolu došla je u Hamburg kao melem na ranu. A momčad Mladena Petrića bila je barem ravnopravan protivnik i s igračem manje na terenu.

"Nitko ne zna bismo li lakše pobijedili bez tog isključenja. Jasno je da je teško nositi se s dobrom ekipom poput Werdera u brojčanom deficitu. No, u nedjelju se na najbolji način vidjelo od kakvog smo materijala", komentirao je poslije susreta hrvatski reprezentativac.

"Trčali smo jedni za drugi i premda je Werder u završnici imao nekoliko dobrih prilika smatram da je naša pobjeda apsolutno zaslužena", dodao je Petrić.

Naš se napadač nije želio upuštati u dublju analizu Boatengovog crvenog kartona: "Nažalost, nisam pogledao snimku, a na terenu sam bio dosta daleko. Vidjelo se da je bilo kontakta, ali čini mi se da je Marin pao tek dva koraka poslije, kada je shvatio da ne može do lopte.

HSV će prezimiti na četvrtom mjestu, iza Bayera, Schalkea i Bayerna. Čelna im pozicija bježi četiri boda, a iako se o tome ne govori, naslov prvaka u Hamburgu još je uvijek mnogima u mislima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 dec 2009, 16:33

Gdje mi je Amerosm? Nije se valjda jaro naljutio nesto :(
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 dec 2009, 18:38

@ Gero

ma drug nisam ljut upravu si 100 % sto se tice povreda, ja ovih dana nisam bio u Sarajevu pa tako da nisam imao ni vremena ni mogucnosti da vidim sta se ovdje desava. Jedino mozda malo zamjerka na onaj tvoj post je ta sto se tice Jarolima, mislim da je on strasan igrac i da ima dosta snage, po statistikama Bundeslige on je najprecizniji pri dodavanju lopte, najborbeniji je, na njemu se pravi najvise faulova, ali kako godine budu odlazile on ce postajati sve slabiji i tu se u budcnosti treba nesto uraditi.
Evo danas citam dosta informacija u Njemackim medijima da imamo cetiri napadaca za koje je klub zainteresoan, i pokusat ce jednog dovesti sada na zimskom prijelaznom roku. A imena su sljedeca:

1. Milan Jovanovic - za mene favorit broj jedan, ima visinu, brz je i mislim da pored Petrica u napadu treba biti jedna "radilica" koja ce Petricu stvarati prostor. On je vecizjavio da nece produziti ugovor s Standardom i da zeli otici iz kluba, no Standard jedino sada u januaru moze zaraditi jer mu ugovor istice u junu 2009.godine. I on je kod Labbadie opcija broj jedan.

2. Aleksandar Kerzhakow - mozda ga se neko sjeca iz vremena dok je igrao za Sevillu, no on ima jednu manu gdje vecina navijaca klubova za koje je on igrao kazu da je njemu tesko da se privikne na novu sredinu. Njegov ugovor istice u decembru sljedece godine, a Dynamo trazi 7 miliona eura, sto mi sigurno necemo platiti, tako da on otpada po mojoj nekoj procjeni.

3. Cacau - od kako je Gross preuzeo Stuttgart sve rijedje dobija priliku, mislim da bi mozda najbolje bilo da ga VFB posudi, pa ukoliko zadovolji da mu otkupimo ugovor na ljeto naredne godine. On jeste dobar napadac, i sada je u Stuttgartu zapao u neku krizu, mozda bi i njemu i klubu promjena sredine dobro dosla.

4. Halil Altintop - za ovo nemam komentara, pa bolje uzeti dvojcu igraca iz druge ekipe pa njih forsirati nego njega dovoditi. Ja licno mislim da je ovo patka Bilda, jer kad je Magath digao ruke od njega to dovoljno govori.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 dec 2009, 15:54

Kolega netrebaju nama napadaci tog tipa. Petric i Berg vec su tu,a oni su klasicni napadaci. Treba nam jedna radilica poput Rooneya (znam da je on samo jedan),al naprimjer dovesti Zeca ili nekog slicnog igraca kao sto je on.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jan 2010, 16:12

Pa to je tip igrača kao što je bio Olić,a takvih je na tržištu jako malo,u stvari ima ih ali su mislim preskupi za HSV(Rooney,Drogba).Više niko od napadača sa takvim preispozicijama mi ne pada na pamet.Što se tiče Jovanovića,on može igrati klasičnog napadača ali je mnogo upotrebljiviji i učinkovitiji na poziciji na kojoj igra u reprezentaciji,tj. na krilu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 jan 2010, 17:46

Evo konacno i ja nesta da napisem na ovoj temi i to u Novoj godini koja se nadam biti sretan za moj omiljeni klub. U prethodnih par dana se dosta toga izdesavalo, pa krenimo redom.

1. Danas su zvanicno pocele pripreme za drugi dio sezone, gdje mi stratujemo s utakmicom na domacem terenu 16.1 protiv ekipe Freiburga. Ekipa je rano jutros s Aerodroma odletila za Belek (Turska) gdje ce se pripremati narednih sedam dana. Na pripremam nece biti Guy Demela i Johnatana Pitroipe koji se ssvojim reprezentacijama nalaze na KAN koji se igra u Angoli. Dalje u ekipu se vraca Alex Silva, dok ce Ze Roberto i Guerrero biti se ekipom i ako ce prvi poceti tek s treninzima polovinom Januara, a drugi pocetkom Februara. Uprava je trazila da prekinu svoj odmor u Brazilu, odnosno u Peru-u radi stvaranja bolje timskog duha.

2. Eljero Elia, najbolji igrac HSV-a u ovoj polusezoni, je na odmoru u Nizozemskoj opet osjetio bolove u clanku koji je bio povrijedjen nakon starta Noveskog u utakmici 14.kola Bundeslige, kojeg smo igrali u Mainzu. Nakon pregleda clanka od strane doktora mu je naredjeno mirovanje narednih sedam dana, pa se ocekuje da u Utorak skine zastitu i pocne s treninzima, a do utakmice s Freiburgom ce biti u potpunosti spreman.

3. Jerome Boateng je prekinuo pregovre s HSV-om oko produzenja njegovog ugovora koji jos vazi do 2012, ali moze otici ukoliko neki klub plati 12 miliona eura. Nakon sto je prekinuo pregovore on je izjevio da on i dalje zeli ostati u HSV-u i da je ovo pravi klub za njega da se razvije u vrhunskog igraca, i da nakon togase zeli okusati u Engleskoj ligi jer misli da ona najvise odgovara njegovom stilu. Predsjednik Hoffmann je izjavio da nema tu nista lose sto odmah nije htio produziti ugovor i da ce njegov novi ugovor biti zavrsen prije pocetka SP-a u Junu u JAR-u. Ovdje nam preostaje da vidimo sta nosi buducnost.

4. U Novogodisnjem interviju koji je dao za Bild, dotakao se pregovora oko produzenja ugovora s Guerrerom. naim vecini koji citaju ovu temu i temu o Bundesligi ja sam napisao da Guerrero za produzenje ugovora trazi 4,5 miliona eura godisnje sto HSV nije spreman i nece platiti. Hoffmann ga je u tom interviju stavio pod pritisak sljedecim rijecima: "Ili prihvati ovo sto ti mi nudimo, ili cemo mi do maja prestaviti tvog nasljednika". Konacno mi je meni licno drago da mi imao covijeka koji ne da da ga neko provocira i od kluba pravi sta on zeli. Hoffmannu svaka cast covijek od kako je preuzeo predsjednicku funkciju HSV samo napreduje sto se svega tice.

Ova imena sto sam ja gore napisao je objavio Bild, i medjutim jedini igrac kojeg ja mogu zamisliti je Milan Jovanivic, oa trojca mi se bas i ne svidjaju, mozda jedino Cacau pokaze nesto, jer je dokazao svoj kvalitet u Bundesligi. Ja znam da je Jovanovic korisniji na poziciji lijevog kirla, ali tu HSV ima najbolji dovjac u Bundeslig, a to su Elia i Jansen. Sada ako bi Jovanovic mogao prihvatiti da igra na poziciji napadaca bilo bi pravo dbro po HSV jer je on veoma koristan igrac, borben, sznazan, ekipa mu je na prvom mjestu, jednostavno kopija Ivice Olica. I sam Olic je Jovanovica predlozio kao njegovog nasljednika. Mozda i barbarez se sjeti pa predlozi upravi ermina Zeca koji ne bih odmah bio od koristi, jer bi u trebalo vremena da se navikne na Bundeligu, ali bi zato u buducnosti HSV od njega imao velike koristi.

Eto toliko od mene i jos jednom svima sretna nova 2010. godina i puno zdravlja i srece u istoj. Mom klubu takodjer zelim sve najbolje i aBd da me pocetkom Maja obraduje na najbolji moguci nacin.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jan 2010, 23:51

Jucer je od strane kluba saopsteno da se Ze Roberto nije pojavio na pripremama u Beleku/Turska, zbog problema u porodici. Medjutim Ze ce morati platiti kaznu od 20.000 eura zbog toga sto klubu odmah nije javio svoj razlog odsustva, vec je tek nakon dva dana se javio Bruni Labbadiji. Inace mislio sam da ce ove godine situacija biti drugacija ali kako trenutno stvari stoje protiv Freiburga ce nam nedostajati 12 igraca, sto se vidi iz prilozene slike.

slika

Ovih prvih 11 ce sigurno igrati protiv Freiburga, a zamjene ce ciniti momci iz druge ekipe HSV-a i golman Hesl.No ne treba jaditi samo treba gledati naprijed i pokusati izaci iz ove sitacije sto jaci. Na pocetku sezone Labbadia je rekao da mu je svaki igrac potreban, pa sada igraci koji su dobijali manju minutazu u prvom dijelu sezone treba da se dokazu za deset dana protiv Freiburga.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jan 2010, 14:15

Kako pisu Njemacki mediji u okruzenju Hamburga i Nuernberga, "Club" je pred realizacijom transfera Mickaela Tavaresa, koji kod nas ne dobija toliko prilike. Cjena koja se spominje je 1 miliona eura, i mislim da ce sve tri strane biti zadovljne. HSV iz razloga sto ce skinuti igraca s platne liste koji vise vremena provodi na tribini nego na klupi, dobit ce novac za igraca gdje na njegovoj poziciji imamo dosta igraca koji ga mogu mjenjati, pa tako tu poziciju pored standardnog dvojca Ze Roberto i Jarolim, mogu igrati Tesche, Boateng, Aogo, Demel, Rincon, a "Club" ce biti zadovoljan jer ce dobiti zamjenu za Peera Klugea koji je otisao u Schalke, i igraca koji je trazen od strane Heckinga. Naravno i sam Tavares ce biti zadovoljan jer ce u Nuernbergu dobijati vise prilike za igru sto je i sam izjavio da mu je cilj. Ovaj milion ce nam dobro doci, jer jos trazimo jednog napadaca, ali uprava nikako da ugleda Ermina Zeca, ja stvarno i neznam sta onaj Barbarez radi u nadzornom odboru koji je zaduzen za skauting i predlaganje igraca. Moja zelja su Milan Jovanovic ili Ermin Zec, ali vidjecemo sta ce na kraju biti.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 jan 2010, 22:54

danas u finalu turnira u antaliji HSV dobio Besiktasa..bilo bruku penala, 15-16...hehe
onaj golman HSV nista nije mogo do zadnjeg i ufati zivu loptu jednom igracu Besiktasa, a onaj komentator samo govori ovaj nema nimalo talenta za odbranu penala i ovaj ga odbrani...neka je...hehe..
utakmica tek pretkraj malo zivnula...al dobro prijateljske su utakmice pa se moze tolersati
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 jan 2010, 21:31

Kako pisu Engleski mediji Guy Demel je pred prelaskom u Sunderland, ali HSV je hvala dragom Bogu odbio mogucnost da njegova zamjena bude Christian Lell sto pise u Hamburger Morgenpostu. Kao zamjena se spominje Benedikt Hoewedes iz Schalke-a koji moze napustiti klub ako neko ponudi 10 miliona eura, HSV ce po svemu sudeci za Demela dobiti sest, i jos ce dodati cetiri miliona eura za dovodjenje Hoewedesa, koji ce ciniti stoperski par s Mathijsenom, a Boateng ce igrati desnog beka. Ovo je sto pisu mediji, a sada cu ja reci svoje misljenje.

Mislim da je ovo najveca glupost ako urade, jer Boateng je dokazao svoj kvalitet igranjem kao stoper i sada mu mjenjati poziciju je van svake pameti. Hoewedes jeste odlican igrac, i dobro bi nam dosao, ali ako Boateng ne bude htio produziti ugovor moze napustiti klub za 12 miliona eura i opet nakon sest mjeseci imamo problem na toj poziciji. Danas je tesko naci kvalitetnog desnog beka i ja se nadam da ce uprava ostati hladna na ponudu iz Engleske.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jan 2010, 19:06

Danas se konacno veliki Ze pojavio u Hamburgu. Nakon sto je odsustvao s priprema u Beleku/Turska, danas je poceo s treningom u Hamburgu i njegov povratak se ocekuje u utakmici koji HSV igra protiv Wolfsburga u trecem kolu nastavka prvenstva. Inace Ze se trebao pojaviti na pripremama 3.januara u Turskoj medjutim nije dosao kako je rekao iz privatnih razloga, i danas se slozio s kaznom koju mora platiti (iznosi 10.000 eura) i izvinuo se upravi, saigracima i navijacima.

Sapunica oko ostanka ili odlaska Jose Paola Guerrera u HSV se nastavlja. HSV mu je dao roka do 20.januara da se odluci hoce li prihvatiti ponudu koja ce vaziti do 2014.godine s godisnjim primanjima od 3 miliona eura. Ukoliko Guerrero odbije i bude dalje trazio 4,5 miliona eura godisnje, HSV vec u Januarau dovesti njegovu zamjenu i Guerrero vise nece igrati za HSV, i mi cemo samo ispostovati nase obaveze koje imamo kada je jedan igrac povrijedjen. Ovo je danas izjavio direktor nadzornog odbora Horst Becker.

Vec sam ja mislim ovdje to jednom pisao sada "Bavarci" imaju priliku da dovedu Guerrera i da mu plate sto traze. Nije vazno sta ce biti u ekipi vazno je da se konkurenti oslabe. Ako za njega nemate mjesta sto se tice igrackih kvaliteta, moze vam biti glavni za odrzavanje stadiona. :D :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jan 2010, 19:32

A covjece jest zinuo na lovu. Zar mu nije dosta 3 mil. godisnje? Ako ne prihvati uslove koje mu daje HSV, onda ce se pravo zeznuti. Ne bi bilo lose da nam se sada vrati i pojaca konkurenciju na klupi, ali nevjerujem da bi bili spremni i u Bayernu da mu daju te pare.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jan 2010, 23:48

amerosm je napisao/la: Vec sam ja mislim ovdje to jednom pisao sada "Bavarci" imaju priliku da dovedu Guerrera i da mu plate sto traze. Nije vazno sta ce biti u ekipi vazno je da se konkurenti oslabe. Ako za njega nemate mjesta sto se tice igrackih kvaliteta, moze vam biti glavni za odrzavanje stadiona. :D :D
:lol: :lol:

Opasno sa tvoje strane, Amere. :mrgreen:
Ja bih prije rek'o da pored Jansena, Trochowskog, Guerrera, Jarolima...mi vama damo jos nekog igraca, makar na kaljenje. :mrgreen:
Jos vam i trener bivsi Bayernov igrac, pa ima sve da se slozi. :D
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2010, 00:13

geronimo je napisao/la:
amerosm je napisao/la: Vec sam ja mislim ovdje to jednom pisao sada "Bavarci" imaju priliku da dovedu Guerrera i da mu plate sto traze. Nije vazno sta ce biti u ekipi vazno je da se konkurenti oslabe. Ako za njega nemate mjesta sto se tice igrackih kvaliteta, moze vam biti glavni za odrzavanje stadiona. :D :D
:lol: :lol:

Opasno sa tvoje strane, Amere. :mrgreen:
Ja bih prije rek'o da pored Jansena, Trochowskog, Guerrera, Jarolima...mi vama damo jos nekog igraca, makar na kaljenje. :mrgreen:
Jos vam i trener bivsi Bayernov igrac, pa ima sve da se slozi. :D

Drug slobodno mozete nam dati nekog igraca na kaljenje, pa da onda Vam i on zagorca zivot.Jansen je igrac koji bi Vam dosao kao kec na desetku, Jarolima necu komentarisati, Trochowski je prekinuo vas niz nepobjedivosti od 28 utakmica(sezona 05/06), Guerrero vas je poslao u Kup Uefa (sezona 06/07), Ze je nama ove godine jednim potezom kroz vasu odbranu donio pobjedu. Vi sve sto nama posaljete poslje Vam zagorca zivot. Slobodno Vi posaljite moja je zelja Schweinsteiger da zamjeni Trochowskog na desnoj starni. :D :D

Nadam se da Vi niste zaboravili Salihamidzica, Olica, Babbela koji su u svoje vrijeme bili igracine.

PS: Eliu nece te dobiti. :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jan 2010, 00:51

amerosm je napisao/la:
Nadam se da Vi niste zaboravili Salihamidzica, Olica, Babbela koji su u svoje vrijeme bili igracine.

Svi ovi nabrojani (osim Olica) su ostvarili velike karijere. Olic je doveden kao backup igrac, medjutim kako stvari stoje, on ce izbaciti njemackog reprezentativca iz prve postave.
Za Eliu...otom-potom, samo vi pricuvajte Boatenga :mrgreen: on vec planira gdje ce se smjestiti u Minhenu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2010, 01:33

geronimo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:

Svi ovi nabrojani (osim Olica) su ostvarili velike karijere. Olic je doveden kao backup igrac, medjutim kako stvari stoje, on ce izbaciti njemackog reprezentativca iz prve postave.
Za Eliu...otom-potom, samo vi pricuvajte Boatenga :mrgreen: on vec planira gdje ce se smjestiti u Minhenu. :D
Pa normalno je da je Boateng isplanirao gdje ce se smjestiti u Minhenu. Ja ti cak mogu reci i vrijeme i datum. Bit ce 27.02.2010.godine na Alliaz Areni u 17.30 ispred kaznenog prostora HSV-a. :D :D

Sada salu na stranu. HSV je Boatengu ponudio produzenje ugovora do kraja 2016.godine s godisnjim primanjima od 3 miliona eura. Ukoliko odbije i neko ponudi 12 miliona eura moze otici ukoliko zeli, ali HSV je ako je vjerovati Bildu poceo pregovore s Hoewedesom oko njegovog prelaska u slucaju odlaska Boatenga. Navodno je Magath rekao damoze ici ukoliko neko ponudi 10 miliona eura. Mislim da bi time ne bih nista izgubili. Hoewedes i Boateng su slicni igraci. Boateng je tehnicki potkovaniji dok je Hoewedes opasniji po gol protivnika. Uostalom obojca su pokazali svoje kavlitete kao stoperski par na EP U-21 u Svedskoj prosle godine. Mislim da mi nista ne bih izgubili ukoliko bi doslo do ovog scenarija. Inace ja licno mislim nama treba podhitno neki Elia iz Holandije na desnoj strani. Kad bi urpava to shvatila i pronasla takvog igraca ja mislim imali bi najaci vezni red u Bundesligi pored Bayerna s Riberyom i Robbenom ukoliko su njih dvojca zdrava.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jan 2010, 17:31

Sta ovo sad zainteresovani za Vagnera Lova????? Ako dodje veliko pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2010, 19:03

Evo upravo DSF je prenio informaciju da je transfer gotov i da je Vagner Love novi igrac HSV-a. Navodno njegovo zvanicno predstavljanje ce biti sutra ili u Petak. On je izjavio da se ne zeli vise vracati u ZSKA i mi smo ga posudili do kraja sezone s opcijom da ga mozemo kupiti nakon zavrsene sezone. Posudba igraca ce nas kostati milion eura.

Ukoliko je ovo istinito (ja nista ne vjerujem dok ne bude na zvanicnoj stranici HSV-a) uradili smo odlican potez s malim rizikom. Mislim da smo tada veoma kvalitetno popunjeni i glavni favoriti za naslov pored Bayerna, jer se ocekuje povratak i ostalih igraca. Isto tako imat cemo sirinu klupe da guramo na dva fronta sto nam je prethodne sezone ili godine obilo o glavu, jer nismo imali sirinu klupe.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []