RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Da imaju imalo pameti ovi iz kriznog štaba, pustili bi na tribinu sve koji su vakcinisani.
Em bi tribine bile pune, em bi ljudi navalili na vakcinaciju.
Velež treba pokrenuti ovu priču, jer su ostali totalno neaktivni po svim pitanjima.
Velež dosta novca gubi na kartama, a da ne govorim o atmosferi.
Inače, sutra sam na zapadnoj.
Em bi tribine bile pune, em bi ljudi navalili na vakcinaciju.
Velež treba pokrenuti ovu priču, jer su ostali totalno neaktivni po svim pitanjima.
Velež dosta novca gubi na kartama, a da ne govorim o atmosferi.
Inače, sutra sam na zapadnoj.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
Kao i obično, ništa ne može po principu, vazda neke privilegije i njesra u ovoj yebenoj zemlji.
Prijatelj mi je danas čekao u redu od preko 80 ljudi, doduše nije još predao za člansku.
Htio je pitati može li uzeti sebi jednu kartu svejedno, i nisu mu dali kada je napokon došao na red čekajući skoro sat vremena. A onda čujem druge priče od par poznanika kako su neki bez problema uzeli kartu i to BEZ članske. Zatim, sestrin sin mi uzeo poslijepodne još dvije karte NO QUESTIONS ASKED. Yebem mu mater da mu yebem, ako se već gonjaju neki principi i pravila, onda ih odradite do kraja, u suprotnom prodajite po principu ko prije do karata karte njegove.
Prijatelj mi je danas čekao u redu od preko 80 ljudi, doduše nije još predao za člansku.
Htio je pitati može li uzeti sebi jednu kartu svejedno, i nisu mu dali kada je napokon došao na red čekajući skoro sat vremena. A onda čujem druge priče od par poznanika kako su neki bez problema uzeli kartu i to BEZ članske. Zatim, sestrin sin mi uzeo poslijepodne još dvije karte NO QUESTIONS ASKED. Yebem mu mater da mu yebem, ako se već gonjaju neki principi i pravila, onda ih odradite do kraja, u suprotnom prodajite po principu ko prije do karata karte njegove.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma treba pustiti kao i ostalih 11 klubova, maksimalan kapacitet karti. kog vraga jedini mi procedurišemo. Na Tusnju 3 500 ljudi na jednoj tribini i kad igra Tuzla i Sloboda, na Grbavici isto,Banja Luka ima puni kapacitet jos od juna.....Zrinjski će protiv Zelje imat 5-6 hiljada gledalaca,,,ko ovdje koga zaje.ava....Treba reci ljudima ko god dođe na utakmicu,plati kartu i gledaj...ovo je sramota više
Besmisleno je ovo što se radi. Je li ovo odluka Kriznog štaba HNK-a? Mogu 500 ljudi na tribini, a vamo u kopu 500 ljudi na pet cm jedan od drugog. Kakva je to distanca 

-
- Kontakt:
Kakve su ovo šprdancije sa ovim kartama, svugdje može puni kapacitet samo kod nas qarina.
I šta je sa ovim mladim momcima koju pizdu materinu, kakve su crne majice i zelene karte za utakmicu za RED ARMY tribinu ?
I šta je sa ovim mladim momcima koju pizdu materinu, kakve su crne majice i zelene karte za utakmicu za RED ARMY tribinu ?
S ovim mladim momcima je priča koju ti kao šaban ne možeš shvatiti. Ti i takvi kao ti.BezDlakeNaJeziku je napisao/la: ↑01 avg 2021, 23:56Kakve su ovo šprdancije sa ovim kartama, svugdje može puni kapacitet samo kod nas qarina.
-
- Kontakt:
Sine, zašto si nervozan1981ultra je napisao/la: ↑02 avg 2021, 01:02S ovim mladim momcima je priča koju ti kao šaban ne možeš shvatiti. Ti i takvi kao ti.BezDlakeNaJeziku je napisao/la: ↑01 avg 2021, 23:56Kakve su ovo šprdancije sa ovim kartama, svugdje može puni kapacitet samo kod nas qarina.

Gdje si vidio crveni klub sa crnim majicama i zelenim kartama za utakmicu

To je ŠABANLUK

Ultra fazon. Ubjeđen sam da nema ni slikanja niti snimanja. Old school.
Isti slucaj ne znam kako se sjever pojavio opetnekoIzMostara je napisao/la: ↑01 avg 2021, 19:54Ako je tako, ocito sebi neko za pravo uzima da daje karte kako hoce i kako mu ceif. Ja u guzvi onoj velkoj bio, uzeu karte u 12i20 bile samo za zapada i to mogao na jednu clansku uzeti jednu kartu.

MUSVDG
Pogledajte brojeve na kartama. Eto te u 14:30 su vec 670. Ove od 18h su oko 800 itd... Vjerojatno su pustili jos par stotina pa su se karte pojavile.
Max Allegri
malo je bezveze poceti prodaju u 12h po najvecoj vrucini, u redu je bilo dosta starijih ljudi koji su jedva stajali, ne znam cija je to odluka i zasto nije moglo bar u 9h poceti. ja sam vidio licno da neki bez clanske kupuju po nekoliko karata, a neke se vraca. ovo sa kapacitetom je jako glupa stvar, jedino se mi drzimo one odluke sa 500 ljudi po tribini jer i u sarajevu je bilo skoro 5000 ljudi na oba stadiona, a i u tuzli bude vise. ocekujem da se rijesi ta situacija do slijedece domace utakmice, jer daleka puna, svi bazeni, svadbe, a kad je rijec o utakmici, ne moze.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koje stvari kada su iste karte za navijacku tribinu u drugoj ligi bile u raznim bojama: zelene, ljubicaste, roze, bijele, sive...
Takodjer protiv Posusja ljubicasta karta bila za navijacku tribinu.
Nekad po postovima ispada kao da si s Marsa pao...
Takodjer protiv Posusja ljubicasta karta bila za navijacku tribinu.
Nekad po postovima ispada kao da si s Marsa pao...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
A što se može srat u pm...Te ne valja ovo,te ne valja ono i sad ne valja boja karata. De bola smanjite doživljaje,kupite godisnju ulaznicu i nećete morati ni stajati u redu za karte ni gledati njihovu boju.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Uvijek je tako bilo sa kartama i ja neznam sta je to tebi sad odjednom problem? Sad si se sjetio? Sponzor kluba stampa ulaznice i ovisno o tome koje boje imaju viska takve ti karte budu i tako je bilo od 96 do sad. Ne pravi se pametan
- OldFashioned
- Kontakt:
Rade li u cernici danas i do kada ?
Zanima me ako je neko već uzimao ovu majicu, da li je pamuk u pitanju ?

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
100% pamuk, imam je i mogu ti reci strasna majicaOldFashioned je napisao/la: ↑02 avg 2021, 13:57Rade li u cernici danas i do kada ?
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.