English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Odlicno prvo kolo. Za sve favorite osim za City i Arsenal.
Pep ce vec nauciti da ljubimac Ferran nije taj nivo.
KDB usao 10min i najbolji bio. Klasa.
Pep ce vec nauciti da ljubimac Ferran nije taj nivo.
KDB usao 10min i najbolji bio. Klasa.
4-IN-A-ROW
- Shategabri
- Kontakt:
Ljudi ce zamrziti Grealisha zato kaj je puno placen i ko da je sam reko dajte 100mil za mene

ARSENAL4ever
- Shategabri
- Kontakt:
Nije on kriv
Kao što nije bio ni ono drvo Carroll kad ga je Liverpool onomad 40 miliona eura.
Guardioli je ko i jaranu mu Mourinhu vakat za penziju.
Kao što nije bio ni ono drvo Carroll kad ga je Liverpool onomad 40 miliona eura.
Guardioli je ko i jaranu mu Mourinhu vakat za penziju.
Koševo Zapad
Jest Pep nece trositi i traziti ce ispisnicu radi ljudi na forumu koji ga smatraju prevarom 
ARSENAL4ever
- Shategabri
- Kontakt:
Dokle je došlo navijači Arsenala brane Guardiolu
Nisam ja njega nazvao prevarom, samo mislim da ga malo umara sve ovo, yebena je fudbal mašina, a on je već predugo u svemu tome.
Nisam ja njega nazvao prevarom, samo mislim da ga malo umara sve ovo, yebena je fudbal mašina, a on je već predugo u svemu tome.
Koševo Zapad
Covjek uziva u tome kaj radi, ima komp taktika i svega u glavi. Kud ce on u penziju, pa u najboljim je godinama covjece. Dok je Mourinho vec ishlapio to je istina, al opet ga je fora vidjet negdje cisto radi onoga kaj je napravio kroz trenersku karijeru.
ARSENAL4ever
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ok, to je moj laički doživljaj, možda griješim.
Možda taj vanjski izgled vara, al on izgleda ko da ne spava nikako, nekako sanjiv, bunovan u posljednje vrijeme i prilično se postarao.
Možda taj vanjski izgled vara, al on izgleda ko da ne spava nikako, nekako sanjiv, bunovan u posljednje vrijeme i prilično se postarao.
Koševo Zapad
Ma faca je lik. To su treneri koji su cijelog sebe dali u ono kaj rade. Brijem da lik razmislja o taktikama dok je sa zenom 
ARSENAL4ever
- Shategabri
- Kontakt:
Carroll i Grealish se ne mogu porediti. Carroll je bio panic buy nakon odlaska Torresa, a u tom trenutku je bio najbolji strijelac lige i Liverpool je platio koliko su ovi tražili. Nije bilo vremena za pregovore, nit' išta.
Edit: Da dodam, Carroll je naravno bio promašaj i nije se isplatio Liverpoolu nikako, no pozadina transfera je bila drugačija i ne može se porediti. Grealish je kad bariš vrh trebu čitavu noć i na nju potrošiš svoje pare, dok je Carroll kad imaš vrh trebu gotovo sigurno u krevetu, no onda uleti neko treći i odvede je. Srećom, on je platio sve što ste popili, pa ti novac preusmjeriš na onu koja ti se čini najbolja (nije jer si već popio), pa ti se ispodprosjecna treba cini kao solidna) i koja je voljna da ide sa tobom.
Grealish je sa druge strane planska kupovina i duga želja Guardiole i plaćena otkupna klauzula. Sad koliko ga City treba u već preskupom timu čija bi se klupa borila za titulu je druga priča. A smiješan vam je i narativ kojem ste momka proglasili promašajem. Jel' tako otpisujete i pojačanja vaših timova nakon manje od 180 minuta igre?
Momak je došao u novi sistem gdje je okružen boljim suigračima, zvijezdama i igračima koji imaju ego i hoće da imaju loptu. Nije jednostavna tranzicija; odeš iz tima gdje je svaki napad išao preko tebe i dođeš tamo gdje se ne pitaš za svaku loptu. Sad, da li je na njega ima utjecaja to što je u roku od mjesec dana prešao od jednog od omiljenih igrača lige do jednog od najomraženijih ćemo tek vidjeti. Sigurno je da će morati trpiti zvižduke na većini gostujućih stadiona i kako će se psihički nositi sa tim je pitanje. Može mu Sterling dati savjete, navikao se na zvižduke na Anfieldu.
Ako se City ne riješi par igrača mogli bi imati problema u svlačionici, dosta je tu igrača koji hoće da igraju, a nemaju mjesta, pa nezadovoljni, pa sjebani i to se odrazi na trening i na matchday. Sreća dolazi Norwich i tu će podići raspoloženje
Edit: Da dodam, Carroll je naravno bio promašaj i nije se isplatio Liverpoolu nikako, no pozadina transfera je bila drugačija i ne može se porediti. Grealish je kad bariš vrh trebu čitavu noć i na nju potrošiš svoje pare, dok je Carroll kad imaš vrh trebu gotovo sigurno u krevetu, no onda uleti neko treći i odvede je. Srećom, on je platio sve što ste popili, pa ti novac preusmjeriš na onu koja ti se čini najbolja (nije jer si već popio), pa ti se ispodprosjecna treba cini kao solidna) i koja je voljna da ide sa tobom.
Grealish je sa druge strane planska kupovina i duga želja Guardiole i plaćena otkupna klauzula. Sad koliko ga City treba u već preskupom timu čija bi se klupa borila za titulu je druga priča. A smiješan vam je i narativ kojem ste momka proglasili promašajem. Jel' tako otpisujete i pojačanja vaših timova nakon manje od 180 minuta igre?
Momak je došao u novi sistem gdje je okružen boljim suigračima, zvijezdama i igračima koji imaju ego i hoće da imaju loptu. Nije jednostavna tranzicija; odeš iz tima gdje je svaki napad išao preko tebe i dođeš tamo gdje se ne pitaš za svaku loptu. Sad, da li je na njega ima utjecaja to što je u roku od mjesec dana prešao od jednog od omiljenih igrača lige do jednog od najomraženijih ćemo tek vidjeti. Sigurno je da će morati trpiti zvižduke na većini gostujućih stadiona i kako će se psihički nositi sa tim je pitanje. Može mu Sterling dati savjete, navikao se na zvižduke na Anfieldu.
Ako se City ne riješi par igrača mogli bi imati problema u svlačionici, dosta je tu igrača koji hoće da igraju, a nemaju mjesta, pa nezadovoljni, pa sjebani i to se odrazi na trening i na matchday. Sreća dolazi Norwich i tu će podići raspoloženje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovako se Pep penzionisao i prosle godine nakon 4 kola, doduse sad nakon citavog prvog.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nije on navijac ArsenalaShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:20Dokle je došlo navijači Arsenala brane Guardiolu![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ne vrijedi tih para, još jedan preplaćeni Englez, o tome je riječ.Otelo je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:35Carroll i Grealish se ne mogu porediti. Carroll je bio panic buy nakon odlaska Torresa, a u tom trenutku je bio najbolji strijelac lige i Liverpool je platio koliko su ovi tražili. Nije bilo vremena za pregovore, nit' išta.
Ako se City ne riješi par igrača mogli bi imati problema u svlačionici, dosta je tu igrača koji hoće da igraju, a nemaju mjesta, pa nezadovoljni, pa sjebani i to se odrazi na trening i na matchday. Sreća dolazi Norwich i tu će podići raspoloženje![]()
Solidan je igrač, a City sigurno ima boljih u rosteru.
Vidjećemo dok se kompletira ekipa, dosta tu igrača fali.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nego? Voli grb sa topom?Brokula je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:50nije on navijac ArsenalaShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:20Dokle je došlo navijači Arsenala brane Guardiolu![]()
Koševo Zapad
Nemam pojma, svakakvih cudaka danasShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:53Nego? Voli grb sa topom?Brokula je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:50nije on navijac ArsenalaShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:20Dokle je došlo navijači Arsenala brane Guardiolu![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ARSENAL4ever