Milan je saopštio da će prvi tim ponovo biti testirani danas prema protokolu jer ih očekuje utakmica sutra u Evropskoj ligi protiv boljeg iz duela Bodo - Glimt.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
Samo malo podsjećanje na 2020. godinu, kada je novinar ovog portala mislio da su Bodo i Glimt dva tima.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kakve izmjene Cacica, uveo rekreativce Gojaka i Emrelija i ispast ce radi njih.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
koliko nezasluženo rangers, lopta je baš qrva
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nema snage Dinamo, kao ni Zvezda jucer, uz to je i Cacke debil na kvadrat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Doktorsko drugo poluvrijeme. Gakpo je u ovom dvomeču izbio PSVu mnogo para svojim promašajima. Nije ni čudo da traže samo 35 miliona za njega.
Dinamo se ugasio u drugom. Krepali kao i Zvezdaši sinoć.
41:34
Nevjerovatno mi je da je Dinamo ovako pao nakon prvog poluvremena i vodstva 2:0. Ne moze biti do trenera, ljudi jednostavno nemaju snage ali je isto tako Dinamo imao jak raspored zadnjih 15 dana, sve jake utakmice. Jedna stvar mi nije jasna, Dinamo ima raspored Ludogorec, Hajduk, Bodo Glimt, Osijek pa uzvrat Bodo Glimt i sve igraju svaka 3 dana a kod nas Zrinjski svaku utakmicu u ligi odgodio ?
-
- Kontakt:
Mogao je Dinamo tražiti odgodu Osijeka, procjena je bila da ne treba.totasef1 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 22:55Nevjerovatno mi je da je Dinamo ovako pao nakon prvog poluvremena i vodstva 2:0. Ne moze biti do trenera, ljudi jednostavno nemaju snage ali je isto tako Dinamo imao jak raspored zadnjih 15 dana, sve jake utakmice. Jedna stvar mi nije jasna, Dinamo ima raspored Ludogorec, Hajduk, Bodo Glimt, Osijek pa uzvrat Bodo Glimt i sve igraju svaka 3 dana a kod nas Zrinjski svaku utakmicu u ligi odgodio ?
Hoces igras CL, a nemas snage za 60 min ozbiljnog fudbala. Nigdje veze

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Oni su itekakva ekipa, pa Romi su zabili 5 il 6 komada u jednoj tekmi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koji potezi Čačića, vadi Baturinu najboljeg igrača ostavlja Ademija koji šeta pola utakmice. Ljubičića prolaze 100 puta al eto bolje da prolaze njega nego Bočkaja
audere est facere!
Nemoj zayebavat, ovo sto delije i grobari rade je valjda presedan nad presedanimaShadows je napisao/la: ↑24 avg 2022, 21:38Rece covjek s SDA tribine.let3 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:51Ni Partizan nije ništa bolji.
Tamo ljudi navijaju za klubove koji se zovu Crvena Zvezda ili Partizan (klasični simboli komunizma) gdje su crvene petorkake u samom grbu kluba, a na trbinama četinička ikonografija, koreografija, ravnogorske pjesme itd. Nosi na glavi šajkaču na kokardom, a uzvikuje napred PartizanPotpuni opozit.
Dakle, jedna ozbiljna šizofrenija na kolektivnom nivouSrbija je jednostavno bolesno društvo ogrezlo u nacionalizmu, ksenofobiji, mržnji, gdje je jedina mjera srbovanje i pripadanje kolektivitetu. Mentalitet krda.

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Dinamo umjesto da se podigne izmjenama oni još više pali nakon toga. Trebaju biti sretni ako uspiju doći do penala.
Ako budu penali Gojak fula 

- Nerminovic
- Kontakt:
jos jednom Kopenhagen dokazao da je international klasa i da je Turksa liga druga najjaca kukuruz liga u EU
vidimo se u LP

vidimo se u LP

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bode smece, bice bruka ako Dinamo ne prodje
Zato Dinamo zasluzuje

Ko god prodje ne gine mu 5-6 komada od ovih top klubova.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Cacic je smijesan trener, hrvatski Southgate.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.