Grohotom se smijem.

Grohotom se smijem.
Osvajac2021 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:35Čeka se oglašavanje uprave kluba @sriracha, @,komplexi, @gradacac10?
Šta je reći za famozni plan, **** djecu domaću dovedi strance?
**** ti ta četvorica svu familiju retardiranu. **** te Gradačac i tzv rukometna sredina koja nema ni jednog **** talenta osim samoproglašenog talenta golmana Ismara. Uprava koja je pokrala mukom zarađene novce djeci tokom sezone odbijajući im od plate iz razloga nećeš ti meni psovat aludirajući na to "ja sam precjednik" mogu ti ne platiti nikako. Ojebine ste koje su uništili i ovo malo sporta u tzv.gradu Gradačcu.komplexi je napisao/la: ↑13 sep 2022, 15:31:!:Ne znam Kadija, Seca, Refko, Okanovicu...koji god se krije iza profila...vi ste dosad sve najbolje znali, pa nas prosvijetlite. "Znali" ste da RK Gradacac nece uci u PL, pa ste "znali" da ce ispasti iz lige, pa sad "znate" da sam ja u upravi. Pravi poznavaoci sve materije..sve znate, osim da igrate rukomet, i to vas ****. Pljuvaci avog grada, vjeciti forumasi, gnjide iz sjene.Osvajac2021 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:35Čeka se oglašavanje uprave kluba @sriracha, @,komplexi, @gradacac10?
Šta je reći za famozni plan, **** djecu domaću dovedi strance?
Dobro ste se i izvukli kako je bivši predsjednik pronevjerio novce, kupovao utakmice da se ostane u ligi prošle sezone(npr.5000km Bosni), pa obeštećenja za dovođenje igrača. Plate unaprijed, vikendice i slično. Nova uprava ostavljena na cjedilu, bez papira o prethodnim financijskim izvještajima, dešavanjima u klubu, odgovornim osobama sve nestalo u vidu magle.
Mislim da vec sad ligu mogu napustit Rk Kakanj, Gorazde i Hercegovac i dobroj da 5 ispada inace bi liga za opstanak sad bila rijesena jel ova 3 tima su daleko ispod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.