Stvarno ima bezobraznih Moderatora na ovom forumu..Cast izuzetcima kao sto su csh,high,Onaj iz mostara,ultrasstyle_tz88(tako nesta)

Uzrok je nepoznat,mada su ''uslovi'' za prijenos uvijek ispunjeni,ali ocito da negdje ''skripi''.antipolitikaa je napisao/la:Zasto ovaj sportsport ba uvijek steka i zapinje kad je npr neki live tex . prijenos?Moze li se to poboljsat imalo?
heheeheehehehh mozda te bas neki od tih izuzetaka banovo ehehhehehh salaDzoka The maniacs je napisao/la:Dosad Sam Tri Puta banovan,Prvi put 1.PRiznajem Provociro sam pitare,na njihovoj temi 2.Kofo neki dnacionalisti bas nidje veze razlog za ban 3.JA da udjem da napisem post,kad pise dobili ste ban zbog krsenja pravila foruma,a bas sam tad bio miran!i jos mi dade ban na 12 dana,pojeo sam se
Stvarno ima bezobraznih Moderatora na ovom forumu..Cast izuzetcima kao sto su csh,high,Onaj iz mostara,ultrasstyle_tz88(tako nesta)
Naime, do štekanja dolazi prilikom velikog broja istovremenih posjetioca. A većinom za vrijem tekstualnog prenosa bude velika zanimacija i dosta se ljudi pojavi na portalu, tako da odmah nastanu ti problemi, iako su oni u zadnje vrijeme manje zastupljeni i radi se, mislim, na rješavanj istih. O tome ti admin može više reći.antipolitikaa je napisao/la:Zasto ovaj sportsport ba uvijek steka i zapinje kad je npr neki live tex . prijenos?Moze li se to poboljsat imalo?
na tome se intenzivno radi već sedmicama. nadamo se da će problem ubrzo biti otklonjen.antipolitikaa je napisao/la:Zasto ovaj sportsport ba uvijek steka i zapinje kad je npr neki live tex . prijenos?Moze li se to poboljsat imalo?
Napisah ja presjek Francuske turneje i gle što vrli/nepristrani/korektni/nadobudni/pošteni... na moderator napisa.kksiroki je napisao/la:Završila je i Francuska turneja , igrači su na povratku u Široki s tim da odmah za par dana putuju u Zagreb na Cedevitin turnir , Vlašić je pohvalio sve što se dešavalo u Parisu i Brestu , organizacija vrhunska , uvjeti vrhunski , protivnici vrhunski (Dinamo Moskow,Vishi,Cholet) nema presinga s tribina tako da je trener mogao isprobati neke kombinacije koje vjerojatno da je u Širokom nebi napravio . I na kraju sve je GRATIS šta se može kad imamo ovoliko dobrih prijatelja a posebno(rođenog sarajliju) gospodina Radonjića . U vremenu recesije jako je važno da imaš 3 turnira u kontinuitetu od nekih 20 dana i sav trošak ti je na nečiji drugi račun ali naravno da to nebi bilo moguće da nisi ozbiljna ekipa , evo recimo da je logično da smo i slabiji da bi nas Cedevita pozvala ali Francuzi (Turneja) , Crnogorci (turnir u H.Novom) znači da si jako ozbiljan a konstantno igraš protiv košarkaških velikana.Za kraj zaboravih prokomentirati poraz od Vishia , po meni nije ni čudo jer ipak se 10 dana vanka odrazi na igru a pitanje na kakav način se igralo , sve u svemu turneja je ispunila svoju svrhu .
Ja stvarno ne znam više dokle i kuda ovo vodi , ili sam ja totalni mamlaz ili ovdje netko nekoga kontinuirano provocira/ponižava/omalovažava... Evo ti (admin) sad budi realan i procjeni po kojoj je osnovi vrli nam KK Bosna pozvao da ne bude vrijeđanja , zbog čega bi to netko nekoga trebao vrijeđatiKK_Bosna je napisao/la:bez uvreda molim nakon ovog gore posta! (jer ce ih, ko da gledam, biti)
Unio se u ulogukksiroki je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Završila je i Francuska turneja , igrači su na povratku u Široki s tim da odmah za par dana putuju u Zagreb na Cedevitin turnir , Vlašić je pohvalio sve što se dešavalo u Parisu i Brestu , organizacija vrhunska , uvjeti vrhunski , protivnici vrhunski (Dinamo Moskow,Vishi,Cholet) nema presinga s tribina tako da je trener mogao isprobati neke kombinacije koje vjerojatno da je u Širokom nebi napravio . I na kraju sve je GRATIS šta se može kad imamo ovoliko dobrih prijatelja a posebno(rođenog sarajliju) gospodina Radonjića . U vremenu recesije jako je važno da imaš 3 turnira u kontinuitetu od nekih 20 dana i sav trošak ti je na nečiji drugi račun ali naravno da to nebi bilo moguće da nisi ozbiljna ekipa , evo recimo da je logično da smo i slabiji da bi nas Cedevita pozvala ali Francuzi (Turneja) , Crnogorci (turnir u H.Novom) znači da si jako ozbiljan a konstantno igraš protiv košarkaških velikana.Za kraj zaboravih prokomentirati poraz od Vishia , po meni nije ni čudo jer ipak se 10 dana vanka odrazi na igru a pitanje na kakav način se igralo , sve u svemu turneja je ispunila svoju svrhu .[/quote
Napisah ja presjek Francuske turneje i gle što vrli/nepristrani/korektni/nadobudni/pošteni... na moderator napisa.
Ja stvarno ne znam više dokle i kuda ovo vodi , ili sam ja totalni mamlaz ili ovdje netko nekoga kontinuirano provocira/ponižava/omalovažava... Evo ti (admin) sad budi realan i procjeni po kojoj je osnovi vrli nam KK Bosna pozvao da ne bude vrijeđanja , zbog čega bi to netko nekoga trebao vrijeđatiKK_Bosna je napisao/la:bez uvreda molim nakon ovog gore posta! (jer ce ih, ko da gledam, biti)šta se sa ovim likom događa meni stvarno nije jasno.
stvarno je tako..kolko su puta nesto rekli u vezi Celika i Zenice i to se samo izbrise a naravno autor dobije limun od banaod-do je napisao/la:zasto se brise sve sa tema sarajevo,zeljeznicar,velez,olimpik a na temama borac,celik,siroki,sloboda,zvijezda moze svak da pise sta god hoce pa to je sramota naj bolje ove druge teme zakljucajte ako ih ne zelite kontrolisat
Dugo nije bilo onog admina iz Tuzle..on je nekako najrealniji al eto izdrzacemo nekakood-do je napisao/la:ma od sinoc onaj kreten jamal provocira na temi celik i niko mu nije ni jedan post obrisao a neko je stavio sliku na temi sarajevo i svi smo pisali nije proslo 20 sekundi sve su obrisali pa to nije u redu na njihovoj temi izgleda samo smijes cestitat i nista visePhill Jackson je napisao/la:stvarno je tako..kolko su puta nesto rekli u vezi Celika i Zenice i to se samo izbrise a naravno autor dobije limun od banaod-do je napisao/la:zasto se brise sve sa tema sarajevo,zeljeznicar,velez,olimpik a na temama borac,celik,siroki,sloboda,zvijezda moze svak da pise sta god hoce pa to je sramota naj bolje ove druge teme zakljucajte ako ih ne zelite kontrolisat
sada je to ok?antipolitikaa je napisao/la:Zasto ovaj sportsport ba uvijek steka i zapinje kad je npr neki live tex . prijenos?Moze li se to poboljsat imalo?
Mani se pritisak digneWolverine je napisao/la:Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dajte vise ukinite ovo. Samo mi kida zivce jbt. Odma mi pritisak padne cim vidim da ovo pise.
A ne daju, to je neko prije pitao, kazu ne moze, nece liciti ni na sta. Nek malo pogledaju novi bosnin forum, tamo nema ogranicenja, a bolje je uredjen nego ovaj...Johnyx95 je napisao/la:Mani se pritisak digneWolverine je napisao/la:Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dajte vise ukinite ovo. Samo mi kida zivce jbt. Odma mi pritisak padne cim vidim da ovo pise.hehe .
Ozbiljno,slazem se sa kolegom,ovo bi trebalo ukinuti i to sto prije.
hvala bogu pa ima ta opcija!! treba je ukinut samo za @Rz88Wolverine je napisao/la:Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dajte vise ukinite ovo. Samo mi kida zivce jbt. Odma mi pritisak padne cim vidim da ovo pise.
Cestitke portalu!admin je napisao/la:sada je to ok?antipolitikaa je napisao/la:Zasto ovaj sportsport ba uvijek steka i zapinje kad je npr neki live tex . prijenos?Moze li se to poboljsat imalo?
trebalo bi biti da su sve smetnje otklonjene.
haha samo njemu je i treba ostavitlejla je napisao/la:hvala bogu pa ima ta opcija!! treba je ukinut samo za @Rz88Wolverine je napisao/la:Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dajte vise ukinite ovo. Samo mi kida zivce jbt. Odma mi pritisak padne cim vidim da ovo pise.![]()
pa ne moze bit svako pametan ko on,,,Wolverine je napisao/la:haha samo njemu je i treba ostavitlejla je napisao/la:hvala bogu pa ima ta opcija!! treba je ukinut samo za @Rz88Wolverine je napisao/la:Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dajte vise ukinite ovo. Samo mi kida zivce jbt. Odma mi pritisak padne cim vidim da ovo pise.![]()
![]()
![]()
![]()
da nea te opcije on bi imo 1000000 postova do sad
fakat da nema te opcije ovo bi se zvao RZ88 forumlejla je napisao/la:pa ne moze bit svako pametan ko on,,,Wolverine je napisao/la:[quote="lejla
haha samo njemu je i treba ostavit![]()
![]()
![]()
da nea te opcije on bi imo 1000000 postova do sad![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.