Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Dzoka The maniacs
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 14 sep 2009, 23:09

Dosad Sam Tri Puta banovan,Prvi put 1.PRiznajem Provociro sam pitare,na njihovoj temi 2.Kofo neki dnacionalisti bas nidje veze razlog za ban 3.JA da udjem da napisem post,kad pise dobili ste ban zbog krsenja pravila foruma,a bas sam tad bio miran! :D i jos mi dade ban na 12 dana,pojeo sam se :D

Stvarno ima bezobraznih Moderatora na ovom forumu..Cast izuzetcima kao sto su csh,high,Onaj iz mostara,ultrasstyle_tz88(tako nesta) :D
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

High

Post Postao/la High » 14 sep 2009, 23:14

antipolitikaa je napisao/la:Zasto ovaj sportsport ba uvijek steka i zapinje kad je npr neki live tex . prijenos?Moze li se to poboljsat imalo?
Uzrok je nepoznat,mada su ''uslovi'' za prijenos uvijek ispunjeni,ali ocito da negdje ''skripi''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 sep 2009, 23:44

Dzoka The maniacs je napisao/la:Dosad Sam Tri Puta banovan,Prvi put 1.PRiznajem Provociro sam pitare,na njihovoj temi 2.Kofo neki dnacionalisti bas nidje veze razlog za ban 3.JA da udjem da napisem post,kad pise dobili ste ban zbog krsenja pravila foruma,a bas sam tad bio miran! :D i jos mi dade ban na 12 dana,pojeo sam se :D

Stvarno ima bezobraznih Moderatora na ovom forumu..Cast izuzetcima kao sto su csh,high,Onaj iz mostara,ultrasstyle_tz88(tako nesta) :D
heheeheehehehh mozda te bas neki od tih izuzetaka banovo ehehhehehh sala

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 sep 2009, 00:14

antipolitikaa je napisao/la:Zasto ovaj sportsport ba uvijek steka i zapinje kad je npr neki live tex . prijenos?Moze li se to poboljsat imalo?
Naime, do štekanja dolazi prilikom velikog broja istovremenih posjetioca. A većinom za vrijem tekstualnog prenosa bude velika zanimacija i dosta se ljudi pojavi na portalu, tako da odmah nastanu ti problemi, iako su oni u zadnje vrijeme manje zastupljeni i radi se, mislim, na rješavanj istih. O tome ti admin može više reći.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 sep 2009, 10:03

na tome se intenzivno radi već sedmicama. nadamo se da će problem ubrzo biti otklonjen.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2009, 14:04

kksiroki je napisao/la:Završila je i Francuska turneja , igrači su na povratku u Široki s tim da odmah za par dana putuju u Zagreb na Cedevitin turnir , Vlašić je pohvalio sve što se dešavalo u Parisu i Brestu , organizacija vrhunska , uvjeti vrhunski , protivnici vrhunski (Dinamo Moskow,Vishi,Cholet) nema presinga s tribina tako da je trener mogao isprobati neke kombinacije koje vjerojatno da je u Širokom nebi napravio . I na kraju sve je GRATIS šta se može kad imamo ovoliko dobrih prijatelja a posebno(rođenog sarajliju) gospodina Radonjića . U vremenu recesije jako je važno da imaš 3 turnira u kontinuitetu od nekih 20 dana i sav trošak ti je na nečiji drugi račun ali naravno da to nebi bilo moguće da nisi ozbiljna ekipa , evo recimo da je logično da smo i slabiji da bi nas Cedevita pozvala ali Francuzi (Turneja) , Crnogorci (turnir u H.Novom) znači da si jako ozbiljan a konstantno igraš protiv košarkaških velikana.Za kraj zaboravih prokomentirati poraz od Vishia , po meni nije ni čudo jer ipak se 10 dana vanka odrazi na igru a pitanje na kakav način se igralo , sve u svemu turneja je ispunila svoju svrhu .
Napisah ja presjek Francuske turneje i gle što vrli/nepristrani/korektni/nadobudni/pošteni... na moderator napisa.
KK_Bosna je napisao/la:bez uvreda molim nakon ovog gore posta! (jer ce ih, ko da gledam, biti)
Ja stvarno ne znam više dokle i kuda ovo vodi , ili sam ja totalni mamlaz ili ovdje netko nekoga kontinuirano provocira/ponižava/omalovažava... Evo ti (admin) sad budi realan i procjeni po kojoj je osnovi vrli nam KK Bosna pozvao da ne bude vrijeđanja , zbog čega bi to netko nekoga trebao vrijeđati :shock: šta se sa ovim likom događa meni stvarno nije jasno.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 sep 2009, 14:08

kksiroki je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Završila je i Francuska turneja , igrači su na povratku u Široki s tim da odmah za par dana putuju u Zagreb na Cedevitin turnir , Vlašić je pohvalio sve što se dešavalo u Parisu i Brestu , organizacija vrhunska , uvjeti vrhunski , protivnici vrhunski (Dinamo Moskow,Vishi,Cholet) nema presinga s tribina tako da je trener mogao isprobati neke kombinacije koje vjerojatno da je u Širokom nebi napravio . I na kraju sve je GRATIS šta se može kad imamo ovoliko dobrih prijatelja a posebno(rođenog sarajliju) gospodina Radonjića . U vremenu recesije jako je važno da imaš 3 turnira u kontinuitetu od nekih 20 dana i sav trošak ti je na nečiji drugi račun ali naravno da to nebi bilo moguće da nisi ozbiljna ekipa , evo recimo da je logično da smo i slabiji da bi nas Cedevita pozvala ali Francuzi (Turneja) , Crnogorci (turnir u H.Novom) znači da si jako ozbiljan a konstantno igraš protiv košarkaških velikana.Za kraj zaboravih prokomentirati poraz od Vishia , po meni nije ni čudo jer ipak se 10 dana vanka odrazi na igru a pitanje na kakav način se igralo , sve u svemu turneja je ispunila svoju svrhu .[/quote

Napisah ja presjek Francuske turneje i gle što vrli/nepristrani/korektni/nadobudni/pošteni... na moderator napisa.
KK_Bosna je napisao/la:bez uvreda molim nakon ovog gore posta! (jer ce ih, ko da gledam, biti)
Ja stvarno ne znam više dokle i kuda ovo vodi , ili sam ja totalni mamlaz ili ovdje netko nekoga kontinuirano provocira/ponižava/omalovažava... Evo ti (admin) sad budi realan i procjeni po kojoj je osnovi vrli nam KK Bosna pozvao da ne bude vrijeđanja , zbog čega bi to netko nekoga trebao vrijeđati :shock: šta se sa ovim likom događa meni stvarno nije jasno.
Unio se u ulogu :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 sep 2009, 20:01

od-do je napisao/la:zasto se brise sve sa tema sarajevo,zeljeznicar,velez,olimpik a na temama borac,celik,siroki,sloboda,zvijezda moze svak da pise sta god hoce pa to je sramota naj bolje ove druge teme zakljucajte ako ih ne zelite kontrolisat
stvarno je tako..kolko su puta nesto rekli u vezi Celika i Zenice i to se samo izbrise a naravno autor dobije limun od bana :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 sep 2009, 20:19

od-do je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
od-do je napisao/la:zasto se brise sve sa tema sarajevo,zeljeznicar,velez,olimpik a na temama borac,celik,siroki,sloboda,zvijezda moze svak da pise sta god hoce pa to je sramota naj bolje ove druge teme zakljucajte ako ih ne zelite kontrolisat
stvarno je tako..kolko su puta nesto rekli u vezi Celika i Zenice i to se samo izbrise a naravno autor dobije limun od bana :roll:
ma od sinoc onaj kreten jamal provocira na temi celik i niko mu nije ni jedan post obrisao a neko je stavio sliku na temi sarajevo i svi smo pisali nije proslo 20 sekundi sve su obrisali pa to nije u redu na njihovoj temi izgleda samo smijes cestitat i nista vise
Dugo nije bilo onog admina iz Tuzle..on je nekako najrealniji al eto izdrzacemo nekako ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 sep 2009, 16:14

sada je to ok?

trebalo bi biti da su sve smetnje otklonjene.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 sep 2009, 20:59

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Dajte vise ukinite ovo. Samo mi kida zivce jbt. Odma mi pritisak padne cim vidim da ovo pise.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 sep 2009, 21:07

Wolverine je napisao/la:Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Dajte vise ukinite ovo. Samo mi kida zivce jbt. Odma mi pritisak padne cim vidim da ovo pise.
Mani se pritisak digne :lol: hehe .
Ozbiljno,slazem se sa kolegom,ovo bi trebalo ukinuti i to sto prije.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 sep 2009, 21:08

Johnyx95 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mani se pritisak digne :lol: hehe .
Ozbiljno,slazem se sa kolegom,ovo bi trebalo ukinuti i to sto prije.
A ne daju, to je neko prije pitao, kazu ne moze, nece liciti ni na sta. Nek malo pogledaju novi bosnin forum, tamo nema ogranicenja, a bolje je uredjen nego ovaj...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 26 sep 2009, 23:39

hvala bogu pa ima ta opcija!! treba je ukinut samo za @Rz88 :!: :!:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 26 sep 2009, 23:42

admin je napisao/la:
sada je to ok?

trebalo bi biti da su sve smetnje otklonjene.
Cestitke portalu!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 sep 2009, 00:04

lejla je napisao/la:

haha samo njemu je i treba ostavit :D :D :D

da nea te opcije on bi imo 1000000 postova do sad :mrgreen:

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 sep 2009, 00:07

Wolverine je napisao/la:
lejla je napisao/la:

pa ne moze bit svako pametan ko on,,, ;) ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 sep 2009, 00:46

lejla je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:[quote="lejla

pa ne moze bit svako pametan ko on,,, ;) ;)
fakat da nema te opcije ovo bi se zvao RZ88 forum
You are someone else I am still right here

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 27 sep 2009, 16:09

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ukinite ovo vise koji vam je qrac ba

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 sep 2009, 16:57

to je zaštita od spamera. služi da forumaši pokušaju biti konkretniji u svojim postovima, eliminiše postove ti "Slažem se." i smanjuje broj djece koja koriste forum.

Zbog specifičnosti našeg foruma, prinuđeni smo da i dalje držimo tu zaštitu koja se pokazala poprilično efikasnom. Svaki pokušaj uklanjanja zaštite rezultirao je poplavom spama i gubitkom kvaitetnih postova na bilo kojoj temi.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.