Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Gdje se mogu uopste kupiti karte?
Sa kupikartu su sklonili odmah nesto.
Sa kupikartu su sklonili odmah nesto.
BašČelik!
Kako je onda rekao adis ko ima muda da šute 3ojku

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja sam cuo da se samo u Tuzli mogu kupiti karte. Inace, ja sam uzeo karte na Korzu, CD Mido shop.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ocajno su ovo uradili sa kartama. Pa ima ljudi koji nisu iz Tuzle i okoline, a da hoce na utakmicu. Jos prosle sedmice pocela prodaja karata, a nigdje ni rijeci nisu rekli da pocinje. Evo ja sam iz Tuzle i nemam pojma gdje je ovaj savez. Trebali su na makar jos jednom mjestu staviti prodaju + kupikartu.ba.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prošli put moglo i na kioscima iNovine da se kupi i u Mercatoru, ne znam šta sad s ovim izvodeDamirT je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:49Ocajno su ovo uradili sa kartama. Pa ima ljudi koji nisu iz Tuzle i okoline, a da hoce na utakmicu. Jos prosle sedmice pocela prodaja karata, a nigdje ni rijeci nisu rekli da pocinje. Evo ja sam iz Tuzle i nemam pojma gdje je ovaj savez. Trebali su na makar jos jednom mjestu staviti prodaju + kupikartu.ba.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma ne znaju ni oni izgleda. Da Mido ne objavi da su karte u prodaji, ne bi ih ni uzeo. Nigdje nikakve informacije o kartama do danas. Isto kao da dolazi Moldavija u goste, a ne jedna Francuska...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:58Prošli put moglo i na kioscima iNovine da se kupi i u Mercatoru, ne znam šta sad s ovim izvodeDamirT je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:49Ocajno su ovo uradili sa kartama. Pa ima ljudi koji nisu iz Tuzle i okoline, a da hoce na utakmicu. Jos prosle sedmice pocela prodaja karata, a nigdje ni rijeci nisu rekli da pocinje. Evo ja sam iz Tuzle i nemam pojma gdje je ovaj savez. Trebali su na makar jos jednom mjestu staviti prodaju + kupikartu.ba.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel sad imaju karte kod mide ili ne
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema, hoce li nove dobijati ne znam
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Vjerovatno nece, cim su rekli da se prodaje samo u regionalnom savezu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Govori Bekir jucer kako ce neki igraci ispasti iz rostera ili rotacije (ne mogu da se sjetim kako se tacno izrazio), pa sam pomislio da bi Vrabac konacno mogao dobiti zamjenu, a on ga danas zbog Mikijevog odsustva izabere za kapitena.
Znam da je to i prije bio slucaj, ali necemo ga valjda dozivotno gledati u reprezentaciji...

Ulaznice se prodaju kod DIF fakulteta, odma iza ima ulaz čim se uđe na ulaznim vratima neki momčić prodaje.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Hrvati ponovo bez Bozica i Zizica. Prvi izvadio umnjak i pauzira 7 dana, a drugi hoce da se adaptira na novi klub. Sesar kaze da tu navodno nema nikakvih problema i da na obojicu racuna u narednim prozorima. 

Žižić junior nastavlja obiteljsku tradiciju neodazivanje u reprezentaciju.
Ništa, idemo pokušat iznenadit Francusku.
Nekakav kostur iz zadnjih predkvalifikacija je tu, čak to nije ni loše izgledalo.
Hezonja kaže da ne pamti bolju atmosferu u reprezentaciji.
Koliki amaterizam sto se tice karata, neki govore rasprodano, zoves savez ne javljaju se, neki kupili vec karte, pa kakva je ovo glupost kao da igra Mauritanija, a ne jos protiv Francuske..mislim da je za nas iz drugih gradova naucna fantastika doci do karte covjece
BašČelik!
Bezveze su ovo uradili, ja sam uspio ranije doci do karti ali da mi je ostalo da moram do saveza danas ici ne bi ni stigao. A pogotovo je glupo zbog raje koja nije u Tuzli. Ima neki razlog sigurno ali jbg moraju to rijesiti za ubuduce.mrAdislic je napisao/la: ↑21 feb 2024, 18:35Koliki amaterizam sto se tice karata, neki govore rasprodano, zoves savez ne javljaju se, neki kupili vec karte, pa kakva je ovo glupost kao da igra Mauritanija, a ne jos protiv Francuske..mislim da je za nas iz drugih gradova naucna fantastika doci do karte covjece
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Igraci koji su otputovali na Kipar.Adin Vrabac, Džanan Musa, Amar Alibegović, Edin Atić, Amar Gegić, Ajdin Penava, Adnan Arslanagić, Kenan Kamenjaš, Markus Lončar, Aleksandar Lazić i Ismet Sejfić.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koji sastav, dragi Allahu.
Povedes one za koje znas da im je ovo plafon (Arslanagic, Sejfic, Loncar), a ne povedes likove koji su jos uvijek u godinama kad mogu napraviti iskorak: Durmo, Sikiras, a pogotovo Ilic i Delalic. Na spisku fali jedno ime, tako da je jedan od te cetvorice otputovao, ali to je opet premalo. Kipar je bio idealna prilika da se bar Ilic ili Delalic ubace u rotaciju, a zasto ne i Sikiras ili Durmo.
Jedan od dvojice centara (Sejfic ili Loncar) su nepotrebni u rosteru, jer je i ranije kod Bosnica i sad kod Beciragica Penava znao mijenjati Kamenjasa na 5 kad smo imali probleme s povredama. I tad je, ako se ne varam, Halilovic bio odsutan, a poslije je Sulejmanovic prestao igrati za reprezentaciju (Alibegovic se vodio kao stranac). Od Arslanagica isto znas da nemas nista i znas da nece dobiti ni minute jer ce Atic odigrati 30 minuta na poziciji 1, a Gegic preostalih 10.
Edit: Ilic je 12. putnik.

Jedan od dvojice centara (Sejfic ili Loncar) su nepotrebni u rosteru, jer je i ranije kod Bosnica i sad kod Beciragica Penava znao mijenjati Kamenjasa na 5 kad smo imali probleme s povredama. I tad je, ako se ne varam, Halilovic bio odsutan, a poslije je Sulejmanovic prestao igrati za reprezentaciju (Alibegovic se vodio kao stranac). Od Arslanagica isto znas da nemas nista i znas da nece dobiti ni minute jer ce Atic odigrati 30 minuta na poziciji 1, a Gegic preostalih 10.
Edit: Ilic je 12. putnik.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 6 gostiju.