I ti sebe zoves poznavaocem i ljubiteljem kosarke???
Sta kazes, jel zasluzena pobjeda Zalgirisa sinoc bila?

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Sanfrancisco je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:08I ti sebe zoves poznavaocem i ljubiteljem kosarke???
Sta kazes, jel zasluzena pobjeda Zalgirisa sinoc bila?
![]()
gledao i zasluzena pobjeda Zalgirisa,upumpavanje 200 miliona u projekat se opravdava losim sudjenjem.Sanfrancisco je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:05Da li si gledao utakmicu uopste?relativizam je napisao/la: ↑31 okt 2024, 00:16Misle bit će navlacenje ko u regionalnoj ligi
Nisu nikad izgubili a da je protivnik bio bolji,vazda sudije krive
Ovo je jedna od najvecih kradja u kosarci u poslednjih 5 godina, sto sam ja vidio. Onaj ko tvrdi drugacije ili je zlonamjeran ili nema pojma o kosarci.
sudijskih grešaka na štetu zvezde je sinoć bilo. bude ih na svakoj tekmi,nekad manje nekad više.relativizam je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:43gledao i zasluzena pobjeda Zalgirisa,upumpavanje 200 miliona u projekat se opravdava losim sudjenjem.Sanfrancisco je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:05Da li si gledao utakmicu uopste?relativizam je napisao/la: ↑31 okt 2024, 00:16Misle bit će navlacenje ko u regionalnoj ligi
Nisu nikad izgubili a da je protivnik bio bolji,vazda sudije krive
Ovo je jedna od najvecih kradja u kosarci u poslednjih 5 godina, sto sam ja vidio. Onaj ko tvrdi drugacije ili je zlonamjeran ili nema pojma o kosarci.
dogovorite se jel veca kradjaono reala protiv partizana,ili sudjenje amerima protiv srbije ili ovo od sinoc
sve neke historijske borbe i historijske kradje,za 10 godina bit ce nije svijet dao a bili najbolji najjaci
Bila je ozbiljna greška kad se lomila utakmica, mislim da je Strazel bio, lik iz auta dao koš.
ja kontam da bi sudija svirao aut da je stvarno igrač bio u autu, ne vidim razlog zašto ne bi to uradioShategabri je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:47Bila je ozbiljna greška kad se lomila utakmica, mislim da je Strazel bio, lik iz auta dao koš.
Aktivirao se iz auta, to je protivno pravilima.filip13 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:50ja kontam da bi sudija svirao aut da je stvarno igrač bio u autu, ne vidim razlog zašto ne bi to uradioShategabri je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:47Bila je ozbiljna greška kad se lomila utakmica, mislim da je Strazel bio, lik iz auta dao koš.
sve ok.Shategabri je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:59Aktivirao se iz auta, to je protivno pravilima.filip13 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:50ja kontam da bi sudija svirao aut da je stvarno igrač bio u autu, ne vidim razlog zašto ne bi to uradioShategabri je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:47
Bila je ozbiljna greška kad se lomila utakmica, mislim da je Strazel bio, lik iz auta dao koš.
relativizam je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:51de ba ljudi o cemu vi
Igokea osvoji aba ligu i promijene se pravila da se igra final4 i na kraju sampion lige ni finale nije igrao.
a sad se hajka dize oko neke aut linije ili neke sekunde a privatizovali ligu rade sta hoce,jos ovdje kukaju![]()
amertiger je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:58100% potezu se bezveze rasprave. Da Zvezda i Partizan imaju moc radili bi isto i imali bi sudjenje kao sto ga imaju u ABA ligi i slicno.
Jbg, kad dodjes da se bodes sa rogatim moras biti svjestan da si upao medju elitu i da ona drzi svu moctu si da pravis show, tu si zato sto imas 15k na utakmicama i koristan si za marketing ali ne mozes ocekivati da imas i sudjenje na svojoj strani, znaju se prioriteti
Na kraju dana igras koliko ti dozvoleili budes duplo bolji da ne dodjes u situaciju da sudija odluci tekmu na jedan posjed
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.