Pariz 2024 -Tenis-
Re: Pariz 2024 -Tenis-
Ima li mogucnosti za kisu u nedelju,to moze sve promjeniti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Treba skinuti onaj steznik,samo se ofira bezveze.
Nema tu svakako ce uzeti, kad tri najbolja ikad kombinovano imaju jedno zlato.Invincibles14 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:50Uzima ovo Alkaraz, mada i da Djokovic uzme zaokruzio bi sve.
Carlitos ce svakako kroz karijeru uzeti zlato bilo to u Parisu ili za 4 god.
Ali ce Carlos biti rastereceniji u svakom slucaju, sto ce mu biti plus jer je Djokovic toliko opterecen medaljom da ce mu taj motiv vrlo moguce biti neprijatelj, a ne boost. Kao i dosad na Olimpijskim.
Alcaraz moze izgubiti jedini da zatvore krov, a i pored toga da se jos mnogi faktori poklope.
Nole ako je pametan igrat ce jos 5 godina u ovoj nikakvoj konkurenciji,realno postoje samo 2 igraca koja ga mogu dobiti,nece ni oni svaki turnir igrati i realno cvaknut ce jos koji slem bez po muke,nikad bolje vrijeme za biti teniser 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nema Novak nikakve šanse, ubit će ga Carlitos
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Djoker ce i sa povredjenim koljenom pobediti dopingovanog
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako Zheng pametno i smireno igra, svaka joj čast, da smanji broj UE ovo će brzo biti gotovo.
S druge strane, Donna isključivo šamara forhend i ganja winnere, ako to stane ona nema plan B u igri. Još je i nenormalno iritantna s ovim "ajdeeee" nakon svakog UE Zheng.
S druge strane, Donna isključivo šamara forhend i ganja winnere, ako to stane ona nema plan B u igri. Još je i nenormalno iritantna s ovim "ajdeeee" nakon svakog UE Zheng.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- akisarajevo92
- Kontakt:
Izmedju gejmova se trese se kao narko ovisnica
A i djeluje kao da je Asderaki ostetila u zadnjem gejmu, gledala pogresan trag loptice
A i djeluje kao da je Asderaki ostetila u zadnjem gejmu, gledala pogresan trag loptice
Don't believe the hype.
Premoćna je Zheng, morala bi uskoro i slem uzeti, baš kompletna i tehnički i fizički 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
ima finih azijatkinja na ovim Igrama, mislim da razvijam odredjenu naklonost
Donna iritinatna sa psiho-mucenickim stavom na terenu, bice da joj je uzor Serena
i sta je uopste sa Serenom, jos se nije oprostila zvanicno, na Wikipediji pise "is" umjesto "was"

ne bi to nikad uradili da nastupa srpska teniserka, osjeti se vlaska nadmoc na BHT-u, zato ces tamo cesto cuti nesto ovakvo:
Don't believe the hype.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bravo Zheng, apsolutno zasluženo, najbolja teniserka kroz čitav turnir, još je i lijepo gledati 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nisu bez razloga azijatkinje najpozeljnije zene u USA.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 17:57ima finih azijatkinja na ovim Igrama, mislim da razvijam odredjenu naklonost
Donna iritinatna sa psiho-mucenickim stavom na terenu, bice da joj je uzor Serena
i sta je uopste sa Serenom, jos se nije oprostila zvanicno, na Wikipediji pise "is" umjesto "was"![]()
Donna nadmasila i Serenu i Murraya iz najboljih dana sa prenemaganjem i umiranjem na terenu. Jos izgleda kao da je tri puta radjala.
Svidja mi se kako si uvijek protiv Srbije, Hrvatske i Njemacke.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 18:20Bravo Zheng, apsolutno zasluženo, najbolja teniserka kroz čitav turnir, još je i lijepo gledati![]()

-
- Kontakt:
Igrom puno bolje bila. Fizički izgled dosta lošiji od Donne. Niti kakvih oblina za razliku od Donne, a nije niti ljepsa...malo izgleda kao cigance
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zar nisu 'ay que rico papi' najpozeljnije
azijatkinje genetski operisane od oblina ali imaju def. nesto

Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Donna i obline ne mogu u istu rečenicu, iako mi je lijepa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Donna ili Olga?BosniaBoston je napisao/la: ↑03 avg 2024, 21:30Donna i obline ne mogu u istu rečenicu, iako mi je lijepa
Kurave. Uz to se ne znaju ponasati i preglasne su kao nigerke. Mada ako cemo gledat cisto izgled vjerovatno jesu broj jedan.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 21:23Zar nisu 'ay que rico papi' najpozeljnije
azijatkinje genetski operisane od oblina ali imaju def. nesto![]()
Grohnula je dobro zadnje 2-3 godine. Aki i ja smo glavni strucnjaci za izgled i slazemo se tu.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 avg 2024, 21:30Donna i obline ne mogu u istu rečenicu, iako mi je lijepa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.