Imam 169.40, a nigdje ne vidim moj nick...
ps to EdinTM87 je banovano, ispravi

Moderatori/ce: insider,deyo,KonjicBOY,defender,Mig_Mig
Pa dobro onda mi pare ispravi baEmir_ZENICA je napisao/la:kakva je razlika izmedju dva nicka ? razmak ? daj ba nista to ..isti klinac..pola ovdje ima veliko slovo a ja stavio maloha ja
izvini !Edin TM87 je napisao/la: Pa dobro onda mi pare ispravi ba![]()
Zakin'o si me za citavih 10.20 KM !!!
![]()
..al jest zabranjeno da se kladis na utakmicu svog timaNoName je napisao/la:Stavljam kuću i imanje na pobjedu Fanaticosa protiv Čekičara. Deder zatefteri to tamo gdje već tefteriš.
Nije valjda zabranjeno da se krene sa klađenjem u zadnjem kolu
e vise nisimuhovic je napisao/la:..jos sam 1.
..pa daj,nije zanimljivo
![]()
![]()
..ima da bude cijela ponuda,raznorazna,heheEmir_ZENICA je napisao/la:Ponuda SUTRA !
Ali bas ponuda,sa milju nekakvih opcija![]()
![]()
Bio sam ja jedno vrijeme prvi na tabeli,i onda nisam igrao ima 3-4 kolada vas pustim da para uzmete..I onda laganini
![]()
Svega..Koji igrac nece odigrati hahahahah ...muhovic je napisao/la:
..ima da bude cijela ponuda,raznorazna,hehe![]()
..prelazi,u kom poluvremenu vise pada golova,hoce li biti crvenih,penala i to![]()
![]()
..hahah,ovo ti je najjace hahahEmir_ZENICA je napisao/la:Svega..Koji igrac nece odigrati hahahahah ...muhovic je napisao/la:
..ima da bude cijela ponuda,raznorazna,hehe![]()
..prelazi,u kom poluvremenu vise pada golova,hoce li biti crvenih,penala i to![]()
![]()
Ma nesto cemo utrpati![]()
Ali svakako ce biti zanimljivo !
uredu je...al' vidi ovo..ja ne igram u SS.ba ligi..jel' ikako moguce da se i ja kladim?Emir ZENICA je napisao/la:Sad opet svi oni koji su potrosili svoj "novac" imaju opet 100 KM kao i oni koji nisu nikad igrali![]()
Eh sad to je nepravedno za one koji npr imaju 15 KM.Pa da li se slazete da svaki igrac koji ima ispod 100 KM ustvari ima 100 KM kao i oni koji su potrosili ili nisu nikako igrali pa dobiju 100 KM ? A svaki igrac koji ima preko 100 KM da mu to ostane
Nek igrači koji imaju ispod 100KM, dobiju po 100KM, a oni koji imaju preko, nek im taj iznos ostane...Emir ZENICA je napisao/la:Sad opet svi oni koji su potrosili svoj "novac" imaju opet 100 KM kao i oni koji nisu nikad igrali![]()
Eh sad to je nepravedno za one koji npr imaju 15 KM.Pa da li se slazete da svaki igrac koji ima ispod 100 KM ustvari ima 100 KM kao i oni koji su potrosili ili nisu nikako igrali pa dobiju 100 KM ? A svaki igrac koji ima preko 100 KM da mu to ostane
Ovako.adis.p je napisao/la: Nek igrači koji imaju ispod 100KM, dobiju po 100KM, a oni koji imaju preko, nek im taj iznos ostane...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.