Pa sa 6 bodova prolazis 95% grupu i kad je bilo 32. Ili pobjeda i 2 remija. Tad pucas za prvo mjesto. Sad se mozda i sa 3 moze proci kao treceplasirani, posto je 48, bit ce bruku repki sa 0 ili 1 bodom, a 4 vrlo vjerovatno sa 2 boda. Tako da bi i sa 3 boda vrlo moguce bio jedan od tih 8. Dok sa 4 je vec sigurno.PSV je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:158 najboljih treceplasiranih ide u narednu rundu. Grupe u kojoj su Njemacka, Belgija, Spanjolska i Portugal vrlo vjerovatno daju 4 najslabije treceplasirane reprezentacije.
U prevodu, bitno je dobit Katar u zadnjem mecu i odigrat dovoljno dobro da se izvuku bod, dva ili cak i pobjeda protiv Kanade i Svice.![]()
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 01 apr 2026, 16:46, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Ja mislim to je to. Solidan spisak od 26 igraca.
Slazem se. Ja idem po najgorem scenariju - pobjeda protiv Katra, remi i poraz protiv Kanade ili Svicarske. Sa 4 boda bi isli dalje svakako. Sa 3 je vec rizicno, moraju se i ostali rezultati poklopiti ali otom potom. Vjerujem da imamo kvalitet da prodjemo grupu, ali sto je najbitnije da uzivamo u prvenstvu i igramo opusteno, bez pritiska i nervoze.alemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:35Pa sa 6 bodova prolazis 95% grupu i kad je bilo 32. Ili pobjeda i 2 remija. Tad pucas na prvo mjesto. Sad se mozda i sa 3 moze proci kao treceplasirani, posto je 48, bit ce bruku repki sa 0 ili 1 bodom, a 4 vrlo vjerovatno sa 2 boda. Tako da bi i sa 3 boda vrlo moguce bio jedan od tih 8. Dok sa 4 je vec sigurno.PSV je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:158 najboljih treceplasiranih ide u narednu rundu. Grupe u kojoj su Njemacka, Belgija, Spanjolska i Portugal vrlo vjerovatno daju 4 najslabije treceplasirane reprezentacije.
U prevodu, bitno je dobit Katar u zadnjem mecu i odigrat dovoljno dobro da se izvuku bod, dva ili cak i pobjeda protiv Kanade i Svice.![]()
Povedi tamo navijanje, ocekuje se od tebe da odes bar na jednu tekmu i ovdje meces slike.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Trebamo ljubit Infantina u guyicu sa terminima. Gledaj ovih jbtTurska je čekala 24 godine kako bi ponovno zaigrala na Svjetskom prvenstvu da bi saznala da će sve svoje mečeve grupne faze igrati u ranom jutarnjem terminu.
07:00 | AustralijaTurska
07:00 | TurskaParagvaj
05:00 | TurskaSAD
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Kako bi se fino otvorilo kad bi završili prvi u grupi heheZona49 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:15https://svjetskojebote.netlify.app/ evo napravio sam na brzinu ako hoces da simuliras…

Mozes ti rezultate pisati koje ocekujes, tako sam ja. Na kraju prolazimo grupu kao drugi te igramo u iducoj fazi protiv Ceske, njih tucemo a onda ispadamo od Svaba u osmini.Zona49 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:31Mozes sam pomjerati ekipe gore doleDamirT je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:25Kod mene mi zadnji zavrsili u grupi, Brazil, Spanija, Hrvatska, Holandija takodjerZona49 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:15
https://svjetskojebote.netlify.app/ evo napravio sam na brzinu ako hoces da simuliras…![]()
![]()
Meni top turnir ispade, svakome bi se svidjelo da tako i bude. U 1/4 F bi se potencijalno gledali mecevi :
Lijepo je mastat i igrat se, uzivajmo u SP, zasluzili smo.
Nisam skontao da moram duze drzati prst na ekipi da ih mogu pomjeratZona49 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:31Mozes sam pomjerati ekipe gore doleDamirT je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:25Kod mene mi zadnji zavrsili u grupi, Brazil, Spanija, Hrvatska, Holandija takodjerZona49 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:15
https://svjetskojebote.netlify.app/ evo napravio sam na brzinu ako hoces da simuliras…![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne podcjenjujem Katar, ali ne poznajem nijednog igrača niti momčad za koju igraju.
Neko zna?
Neko zna?
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Stoji da su karte u prodaju do 21. jel ovo realno ili ce to odma biti pokupovano?
Zadnja izmjena: DjaniTarik, dana/u 01 apr 2026, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Za mjesec dana ide PANINI. Mozda opet bude ispred Sarajke mijenjanje. Ja 2014 dao liku zadnje 3 koje su mu falile, ja kod njega nasao 20ak kojih nemam, sve mi dao sto je imao na kraju, ja proslijedio nekoj djevojcici. Isti taj dan nadjem ostalih 10ak sto mi je trebalo i ostavim nekom malcu bunt duplih. Bas gotivna zayebancija bila, nadam se da ce i ove godine.
U novi boj...
Drug, jesi i ti ovamo? Mislim da si pisao da si u US, ako te nisam zamjenio
- tutankamon1905
- Kontakt:
milijarda sličica..ovo ko popuni, a da ne skrsi bogaoca na paketice treba mu spomenik dignutBejker je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:56Za mjesec dana ide PANINI. Mozda opet bude ispred Sarajke mijenjanje. Ja 2014 dao liku zadnje 3 koje su mu falile, ja kod njega nasao 20ak kojih nemam, sve mi dao sto je imao na kraju, ja proslijedio nekoj djevojcici. Isti taj dan nadjem ostalih 10ak sto mi je trebalo i ostavim nekom malcu bunt duplih. Bas gotivna zayebancija bila, nadam se da ce i ove godine.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Neće tako brzo.Bejker je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:56Za mjesec dana ide PANINI. Mozda opet bude ispred Sarajke mijenjanje. Ja 2014 dao liku zadnje 3 koje su mu falile, ja kod njega nasao 20ak kojih nemam, sve mi dao sto je imao na kraju, ja proslijedio nekoj djevojcici. Isti taj dan nadjem ostalih 10ak sto mi je trebalo i ostavim nekom malcu bunt duplih. Bas gotivna zayebancija bila, nadam se da ce i ove godine.
Jutros krenula pretprodaja za njemačko govorno područje, ali dostave kreću tek 5.5., što znači da u slobodnoj prodaji sigurno neće biti najmanje prije 15.5.
Link sa detaljima:
https://www.panini.de/shp_deu_de/sport/ ... icker.html
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Jebga udarni termini za USA, to znaci da igraju u 9 navece po pacifickom vremenu (te prve dvije), oni (Turska) su 10 sati razlike sa Kalifornijom ili west coast. Tako da ta prva pocinje tamo u 9 navece, znaci zadnja tekma tog dana. Dok su nama dali podne u LA, sto je top termin za Bosnu 9 navece. Za ovu u Seattle ne znam.DamirT je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:48Trebamo ljubit Infantina u guyicu sa terminima. Gledaj ovih jbtTurska je čekala 24 godine kako bi ponovno zaigrala na Svjetskom prvenstvu da bi saznala da će sve svoje mečeve grupne faze igrati u ranom jutarnjem terminu.
07:00 | AustralijaTurska
07:00 | TurskaParagvaj
05:00 | TurskaSAD
![]()
I ja bih ovako, s tim sto ce Mujakic vjerovatno ima prednost u odnosu na Celika (po meni donekle i opravdano), Radeljic mozda u odnosu na Hadzikadunica (to se ne bi smjelo desiti) i Malic mozda u odnosu na Gazibegovica (to ne bih volio jer mali nije bek, iako mi je bas drag). Strah me da nece biti nekih pritisaka sa strane da se ubaci neko od Srba na spisak (Lukic npr.), jer ih opcenito nemamo kroz cijele kvalifikacije. Nadam se samo da se nece ponoviti Safetovo brukanje pred odlazak u Brazil, kad je Zukanovic nepravedno izvisio zbog Tine i Anelke. Ovdje bih jedino nasao mjesta za Janelta, ali sanse da on dobije dozvolu da igra za nas se mjere u promilima. Miljevici i ostali koji se spominju nemaju sta traziti na spisku prije Lige nacija.
Evo da se ponovi isto finale, ali da mi dođemo bar do 1/8

Trenutno svaki drugi covjek na svijetu koji udje na tm gleda nekog naseg igraca
Dzeko najgledaniji, Esmir i Kerim u top 5, a Tarik top 10

Dzeko najgledaniji, Esmir i Kerim u top 5, a Tarik top 10

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, AzRimiRzA, bvsic, CAGarfia, Confiance, cutura, denza, dubrovnik, Edbh21, feniksptica, Google Adsense [Bot], HariTz, Hightower, jasmin10, LukavacBHF, Maverick, MiranGlasnic, napapijri1987, s4mke, soccerfan, tuzlanskinacin, Venom, Wilshere10, zeljooo13 i 107 gostiju.