FK Laktaši
Re: FK Laktaši
Stranci kako dosli tako i otisli.Danas citam u novinama da je 9 igraca dobilo sut-kartu medju njima i ovi crnci i ostali stranci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da i to u pola druge polusezone su stavljeni na transfer listu, haha to samo moze u seljackim ekipama odnosno mafijaskim.
Transfer-lista
Milan Ristić, Stefan Karadžaić, Zlatko Matić, Aleksandar Vasić, Vladimir Vuković, Pari Alpenrendzi, Deniz Omer Sari, Levent Pier Novi i golman Goran Vukliš nisu više fudbaleri Laktaša dok je mladi Rogić vraćen u juniorski pogon.
- Transfer-lista je stigla od strane članova Stručnog štaba i na nju niko nije uticao. To znači da je ovo samo odluka naših trenera koji su procijenili da nam pomenuti igrači ne mogu pomoći u konačnoj borbi za opstanak u Premijer ligi BiH - saopštio je Slobodan Komljenović, sportski direktor Fudbalskog kluba Laktaši.
Transfer-lista
Milan Ristić, Stefan Karadžaić, Zlatko Matić, Aleksandar Vasić, Vladimir Vuković, Pari Alpenrendzi, Deniz Omer Sari, Levent Pier Novi i golman Goran Vukliš nisu više fudbaleri Laktaša dok je mladi Rogić vraćen u juniorski pogon.
- Transfer-lista je stigla od strane članova Stručnog štaba i na nju niko nije uticao. To znači da je ovo samo odluka naših trenera koji su procijenili da nam pomenuti igrači ne mogu pomoći u konačnoj borbi za opstanak u Premijer ligi BiH - saopštio je Slobodan Komljenović, sportski direktor Fudbalskog kluba Laktaši.
rece mi jedan drug iz laktasa da na ljeto dolaze nakvi kolumbijci,brazilci... valjda sad nisu mogli doci jer su premladi 

Svaki dan živim za FKS
...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
Dolaze da igraju protiv Ljubica, Proletera, Novog Grada,Foce...

- ibrakadabra
- Kontakt:
pa i vi ste do neki dan igrali sa njimagavra je napisao/la:Dolaze da igraju protiv Ljubica, Proletera, Novog Grada,Foce...![]()

Ali zato smo sad ispred vas.ibrakadabra je napisao/la: pa i vi ste do neki dan igrali sa njima

Treci put castimo
A golman je vracen u juniorski pogon... ako novine ne lazu.Devil je napisao/la:Stranci kako dosli tako i otisli.Danas citam u novinama da je 9 igraca dobilo sut-kartu medju njima i ovi crnci i ostali stranci.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Blago vama, imate igraca da mozete odigrati 5 sezona bez pojacanja
hroook :$

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Kako zanesen i budala moras da budes da ulazes pare u klub tipa Laktasi
Bez ljutnje mogu oni i prvaci da budu ali ih ceka ista sudbina kao i Brotnjo,Posusje, Modricu i ko zna koje jos kvazi klubove danas sutra. Sve redom sampioni

Bez ljutnje mogu oni i prvaci da budu ali ih ceka ista sudbina kao i Brotnjo,Posusje, Modricu i ko zna koje jos kvazi klubove danas sutra. Sve redom sampioni

Kod mene u novinama ima veoma malo vesti o Bh fudbalu,uglavnom klubova iz RS ali i to bude veoma malo,a o ostalim klubovima nema skoro nista osim ako se ne dogodi neki skandal ili neki senzacionalan rezultat ili transfer,pa se moram snalaziti ovako po ovome forumu da se vise informisem o PL.1921 je napisao/la:A golman je vracen u juniorski pogon... ako novine ne lazu.Devil je napisao/la:Stranci kako dosli tako i otisli.Danas citam u novinama da je 9 igraca dobilo sut-kartu medju njima i ovi crnci i ostali stranci.
Sto se tice Laktasa oni su stvarno previse imali igraci u svom prvom timu tako da je bilo ocekivano da nekome kazu zbogom.Samo mi nije jasno zbog cega su im ove crncuge bile toliko na probi i potpisivale ugovore kada vec nakon 2 meseca urucuju im otkaze.Mislim da ce ovde biti jos igraca na transfer listi jer koliko sam upucen oni su imali preko 35 igraca u ekipi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vidimo se u subotutatamata je napisao/la:Ali zato smo sad ispred vas.ibrakadabra je napisao/la: pa i vi ste do neki dan igrali sa njima
ех & - $ " " " у ? & ". То су $ " $ не $ $, него " је важно $ ? " " ? $ %. Јер стварно % " $ па ? $ - " & ? $ $.TNT je napisao/la:Kako zanesen i budala moras da budes da ulazes pare u klub tipa Laktasi![]()
"" ПУТ ""
jbg umjesto da neko kupi sarajevo,zelju,borac... a ne u neke laktase
Svaki dan živim za FKS
Bogati Hordas sta fali ovim Laktasima fino, mirno malo mjesto pa ko nebi u njih ulago taj je budala bolje u njih nego u te klubove koje si nabrojo

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:Ali zato smo sad ispred vas.ibrakadabra je napisao/la: pa i vi ste do neki dan igrali sa njima
ne jos dugoo

svoj ti pos'o !
- zli mrkvić
- Kontakt:
Svaka čast na pobjedi komšije!Grbavica moj zivot je napisao/la:tatamata je napisao/la:Ali zato smo sad ispred vas.ibrakadabra je napisao/la: pa i vi ste do neki dan igrali sa njima
ne jos dugoo![]()
![]()
![]()
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
- slani grad
- Kontakt:
koje ba ulaganje" je napisao/la:ех & - $ " " " у ? & ". То су $ " $ не $ $, него " је важно $ ? " " ? $ %. Јер стварно % " $ па ? $ - " & ? $ $.TNT je napisao/la:Kako zanesen i budala moras da budes da ulazes pare u klub tipa Laktasi![]()

pa kolka budala neko mora bit pa da ne provali da je u pitanju mrtvo pranje para

kakvi crni laktasi,gluho bilo

evoja garantujem da ce se iscupat ove sezone a da ce sljedece il bit prvaci il igrat evropu...sezonu ili dvije iza toga...znate sta slijedi

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
najvise od svega bih volio da laktasi ISPADNU. onakvo siljenje i sudjenje .....
zalosno.

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
ma niss izgleda od toga...silje im na sve strane..sad ce i leotara dobit u gostima mogu se kladit..nime_tm87 je napisao/la:najvise od svega bih volio da laktasi ISPADNU. onakvo siljenje i sudjenje .....zalosno.

TM87
Dzaba kupuju kad ce opet ispasti ko fisek
ma nek kupe i u Trebinju ali to ce im vjerovatno biti i zadnji bodovi sa gostovanja ove sezone sto im nece biti dovoljno da se izvuku.

ma nek kupe i u Trebinju ali to ce im vjerovatno biti i zadnji bodovi sa gostovanja ove sezone sto im nece biti dovoljno da se izvuku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.