Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
super, hvala 

Vrlo jednostavan recept za sutra:
2/3 Domercant, Feliks, Djedovic moraju da budu na svom suterskom nivou..Sto je vrlo bitno u odbrani moraju da rade stalno, jer od vanjske linije nam sve zavisi realno, dok Varda definitivno ne dodje sebi..
Bajramovic i pogotovo Bavcic moraju da budu na 70 -80 posto svog ucinka sa tekmi protiv CG..
Laki i Gorda moraju da vrse pritisak citavo vrijeme, pogotovo od Lakija ocekujem da sutra sve iznenadi, ne poenima, nego ritmom, samo da ne podivlja..
Jazvin i Varda moraju da to pokriju fino, vidjet cemo da li ce ulaziti Fesenko...Bice oni korektan tandem, puno bolji nego sto su bili proslo ljeto...
Ali prije svega zelim samo ovo da vidim...
Borba, odbrana, borba, odbrana, borba, odbrana, borba, odbrana, napad...
Ako budu igrali odbranu i borili se do zadnje kapi krvi, napad ce da dodje sam po sebi, pa makar i u zadnjih pet minuta, samo ako se boris i gines za svaki poen, faul, loptu...
2/3 Domercant, Feliks, Djedovic moraju da budu na svom suterskom nivou..Sto je vrlo bitno u odbrani moraju da rade stalno, jer od vanjske linije nam sve zavisi realno, dok Varda definitivno ne dodje sebi..
Bajramovic i pogotovo Bavcic moraju da budu na 70 -80 posto svog ucinka sa tekmi protiv CG..
Laki i Gorda moraju da vrse pritisak citavo vrijeme, pogotovo od Lakija ocekujem da sutra sve iznenadi, ne poenima, nego ritmom, samo da ne podivlja..
Jazvin i Varda moraju da to pokriju fino, vidjet cemo da li ce ulaziti Fesenko...Bice oni korektan tandem, puno bolji nego sto su bili proslo ljeto...
Ali prije svega zelim samo ovo da vidim...
Borba, odbrana, borba, odbrana, borba, odbrana, borba, odbrana, napad...
Ako budu igrali odbranu i borili se do zadnje kapi krvi, napad ce da dodje sam po sebi, pa makar i u zadnjih pet minuta, samo ako se boris i gines za svaki poen, faul, loptu...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
hello from Ukraine
can anybody to record basketball game "Kvalifikacije za EP 2011: BiH - Ukrajina" and upload this game to any ftp servers? In your country broadcast from channel BIH MIX
many thanks from Kyiv
can anybody to record basketball game "Kvalifikacije za EP 2011: BiH - Ukrajina" and upload this game to any ftp servers? In your country broadcast from channel BIH MIX
many thanks from Kyiv
-
- Kontakt:
VOLIM TE BOSNO sretno momci večeras,zelim da ostavite srce na terenu,ali kakvi god vi bili pokazali ste da vam je stalo do sporta u BIH
,za razliku od teleovića i hukića
SRETNO
,za razliku od teleovića i hukića

ko drugom jamu kopa nos.
nza li se otprilike koliko bi moglo biti gledalacaa da se opet ne obrukama sa 1000 ili 2000
-
- Kontakt:
ma bila je i neka nagradna igra za karte pa bi to trebalo povećati posjetuismar_tr je napisao/la:nza li se otprilike koliko bi moglo biti gledalacaa da se opet ne obrukama sa 1000 ili 2000

ko drugom jamu kopa nos.
Jest bila, u Sportu podijelili 30 ulaznicamilkačokolada je napisao/la:ma bila je i neka nagradna igra za karte pa bi to trebalo povećati posjetuismar_tr je napisao/la:nza li se otprilike koliko bi moglo biti gledalacaa da se opet ne obrukama sa 1000 ili 2000

-
- Kontakt:
ČESTITKE DRUGThe Game je napisao/la:Jest bila, u Sportu podijelili 30 ulaznicamilkačokolada je napisao/la:ma bila je i neka nagradna igra za karte pa bi to trebalo povećati posjetuismar_tr je napisao/la:nza li se otprilike koliko bi moglo biti gledalacaa da se opet ne obrukama sa 1000 ili 2000![]()
![]()
( mada ja se nemam pravo zaliti, jer sam imao srece i prvi put ulazim dzabaluka u dvoranu)
![]()
![]()

ko drugom jamu kopa nos.
Koeficijent na Ukrajini 4.60..Pa zar smo tako jaki

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno da jesmo.EdinTM87 je napisao/la:Koeficijent na Ukrajini 4.60..Pa zar smo tako jaki![]()
![]()

Veceras ce BiH da pokaze zasto nas kladionica smatra velikim favoritom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Jao jedva čekam da vidim gdje smo.Poslije vecersnjeg duela vidjećemo na čemu smo i kakve su nam šanse za odlazak na euro basket i hoćemo li uopšte ostati u a diviziji
ko drugom jamu kopa nos.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bit će jako teško. Derala nas je Austrija, Crna Gora pogotovo, i ovaj roster mi ne ulijeva neko veliko uzdanje u ekipu. Volio bih da me kontriraju i pobijede, ali jako teško.
P.S. Koeficijent na Ukrajinu je prevelik, prevelik.
Hayley <3
ta ista crna gora podere, ali bas podere neki dan latviju koja je prije 2 ili 4 god. ne sjecam se, prosla u drugi krug eurobasketa sa 30 razlikebadblueboylivno je napisao/la:Bit će jako teško. Derala nas je Austrija, Crna Gora pogotovo, i ovaj roster mi ne ulijeva neko veliko uzdanje u ekipu. Volio bih da me kontriraju i pobijede, ali jako teško.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
To nije tačnoCeMa je napisao/la:ta ista crna gora podere, ali bas podere neki dan latviju koja je prije 2 ili 4 god. ne sjecam se, prosla u drugi krug eurobasketa sa 30 razlikebadblueboylivno je napisao/la:Bit će jako teško. Derala nas je Austrija, Crna Gora pogotovo, i ovaj roster mi ne ulijeva neko veliko uzdanje u ekipu. Volio bih da me kontriraju i pobijede, ali jako teško.
P.S. Koeficijent na Ukrajinu je prevelik, prevelik.pa ti skontaj koliko su crnogorci jaki

ko drugom jamu kopa nos.
-
- Kontakt:
EUROBASKET 2007 je to bio, kad je Latvija prosla prvi krug kako se ja sjecam.milkačokolada je napisao/la:To nije tačnoCeMa je napisao/la:ta ista crna gora podere, ali bas podere neki dan latviju koja je prije 2 ili 4 god. ne sjecam se, prosla u drugi krug eurobasketa sa 30 razlikebadblueboylivno je napisao/la:Bit će jako teško. Derala nas je Austrija, Crna Gora pogotovo, i ovaj roster mi ne ulijeva neko veliko uzdanje u ekipu. Volio bih da me kontriraju i pobijede, ali jako teško.
P.S. Koeficijent na Ukrajinu je prevelik, prevelik.pa ti skontaj koliko su crnogorci jaki
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
DA ALI JE PROŠLA SAMO PRVI KRUG NE I DRUGI
ko drugom jamu kopa nos.
a ebemu mater, pa sta sam ja rekaomilkačokolada je napisao/la:DA ALI JE PROŠLA SAMO PRVI KRUG NE I DRUGI

koja je prije 2 ili 4 god. ne sjecam se, prosla u drugi krug eurobasketa
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Im sorry ja mislio ti kazes prošla drugi krug.
ko drugom jamu kopa nos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.