I vi ste palili zastavu Hrvatske na Zeljinoj tekmi ! Daj molim vas, znate srati za komsije a ista ste bagra. Mislim samo su komsije mnogo jace i hrabrije, i ne uvlace se u guzu svakome.Johnyx95 je napisao/la:@KONGO
Eto oni imaju ponos,ponos koji pokazuju paleci zastave druge drzave,upadajuci na stadione,prekidajuci sportske manifestacije...Da izvines,ali ko god ima takav ponos,poserem se na njega !
A ti vjerovatno iz dijaspore 'bacas bombice'.
Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Koja utakmica u Briselu
Austrija vodi 3:2 protiv Belgije
Austrija vodi 3:2 protiv Belgije
Koji su ovi žabari kraljevi .. uvezani su u pm .. 54 komentatora u isto vrijeme prica 
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
dosadan si vise,skontali smo,a ti vec 5 puta ponavljas jedno te isto...KONGO je napisao/la:Tako se bori, a juce napravili repku. Mi jadnici bi dosad popusili 3 komada tamo, kako smo jadninevjernik je napisao/la:Crna Gora bez Vucinica drzi nulu u Londonu.
Belgija-Austrija 2-3
70-ti minut, Scharner dobio crveni, bice ovde loodo do kraja
evo skoti smanjise na 1-2 protiv spanaca
70-ti minut, Scharner dobio crveni, bice ovde loodo do kraja
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Pa sta ce biti sa utakmicom u Italiji hoce li se nastaviti ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- rob do bagro
- Kontakt:
Trebali su ih zandari dobro izlemat, jedna velika bruka i sramota, jos kad sam vidio da ih igraci podrzavaju dizuci 3 prsta sve sam shvatio... "veliki srbi" jah.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Srbi slobodno neka se spreme na drasticne kazne. Ovo nece proci nimalo dobro po njih.
Sto se tice utakmica, ja sam stigao gledati Tursku i kasnije Njemacku i mal sam Svicarce pratio. Turska totalno neorganizovana, tek nekih 15-ak minuta pred kraj su stisli ali nisu uspjeli doci do barem boda. Inace, gol koji su primili je pravo remek djelo, tacnije odigrana akcija...
Nijemci opet rutinski, bez imalo problema.
Sto se tice utakmica, ja sam stigao gledati Tursku i kasnije Njemacku i mal sam Svicarce pratio. Turska totalno neorganizovana, tek nekih 15-ak minuta pred kraj su stisli ali nisu uspjeli doci do barem boda. Inace, gol koji su primili je pravo remek djelo, tacnije odigrana akcija...
Nijemci opet rutinski, bez imalo problema.
Utakmica je prekinuta i nece se nastaviti.Bosnier je napisao/la:Pa sta ce biti sa utakmicom u Italiji hoce li se nastaviti ?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
2:2 burazerunevjernik je napisao/la:Belgija-Austrija 2-3
70-ti minut, Scharner dobio crveni, bice ovde loodo do kraja![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Slazem se! policija one huligane dobro dobro treba izlemati! bruka i sramota! nazalost i kod bh fanatikosa ima onakvih huligana,ali ipak su oni manjina na svu srecu! sve huligane treba zgaziti,bilo da su oni bh fanatikosi,srpski huligani,hrvatski,,,treba ih iskorjeniti!rob do bagro je napisao/la:Trebali su ih zandari dobro izlemat, jedna velika bruka i sramota, jos kad sam vidio da ih igraci podrzavaju dizuci 3 prsta sve sam shvatio... "veliki srbi" jah.
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
pogledajte kako se bodri svoja zemlja na utakmici Skotska - Spanija
ludi skoti su primjer kako se moze podrskom dic svoja prosjecna reprezentacija
respect
ludi skoti su primjer kako se moze podrskom dic svoja prosjecna reprezentacija
respect
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
2:3 Burazeru, evo gledam upravo na TVTMovac je napisao/la:2:2 burazerunevjernik je napisao/la:Belgija-Austrija 2-3
Crna Gora jos uvijek drzi 0:0 protiv Engleske,svaka im cast ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj sta vi uporedjujete. Fanaticose sa svojim bakljama i ciste FASISTE. Mislite da njih zanima Zvezda ili Srbija? Naravno da ne. Dosli su pravit probleme, sirit mrznju i da kao pokazu kolike su face. A gdje su ti bili kad smo igrali u Sarajevu? Nigdje naravno, jer za to nemaju muda.
Steta za normalne navijace Srbije poput Devila koji moraju placat radi ovakvih morona, i naravno za igrace. Nadam se da je Stojkovic ok.
Steta za normalne navijace Srbije poput Devila koji moraju placat radi ovakvih morona, i naravno za igrace. Nadam se da je Stojkovic ok.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Super gol dao Podolski

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- KB-TM87
- Kontakt:
Ja sam bar mislio da su im igrači normalniji, ali su i oni brutalni, dolazi Stanković, diže tri prsta i krsti ih, koji čemer od naroda
Treba ih FIFA banovat na par godina pa kad se smire onda ih vratit
Treba ih FIFA banovat na par godina pa kad se smire onda ih vratit
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Hahaha,Englezima dresovi kao iz 60-ih.
Inace svaka cast Crnogorcoma u onome postu pred pocetak kvalifikacijama sam rekao da su oni bore za EP sigurno i nisam pogresio,i bez Jovetica i Vucinica odlicno igraju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hehe ja sam govorio za Škotsku i ŠpanijuB0SANAC je napisao/la:2:3 Burazeru, evo gledam upravo na TVTMovac je napisao/la:2:2 burazerunevjernik je napisao/la:Belgija-Austrija 2-3
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Da ne znam ko je Bozovic rekao bi da je najbolji golman sveta.Sta izvadi Rooneyu jbt. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
74 MIN cRNOGORCI DRZE 0-0--STA GOLMAN SKIDA NE MOGU DA VJERUJEM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.