Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Pa zar si ocekivao nesto drugo od tih nesposobnjakovica ?deni_m1312 je napisao/la:i kako da gledamo utakmicu mi iz druge smjene....stvarno su konjine
O Slavuj, pa gdje si ti , nema te nešto ...Žil Kretenie je napisao/la:5 - 0 deranje!
sad moram pobjeci sa zadnja 2 i opet izmisljati neko opravdanjeLara je napisao/la:Pa zar si ocekivao nesto drugo od tih nesposobnjakovica ?deni_m1312 je napisao/la:i kako da gledamo utakmicu mi iz druge smjene....stvarno su konjine
Eh , ta školska vremenadeni_m1312 je napisao/la:sad moram pobjeci sa zadnja 2 i opet izmisljati neko opravdanjeLara je napisao/la:Pa zar si ocekivao nesto drugo od tih nesposobnjakovica ?deni_m1312 je napisao/la:i kako da gledamo utakmicu mi iz druge smjene....stvarno su konjine
Nek' ti se slucajno zamantadeni_m1312 je napisao/la:sad moram pobjeci sa zadnja 2 i opet izmisljati neko opravdanjeLara je napisao/la:Pa zar si ocekivao nesto drugo od tih nesposobnjakovica ?deni_m1312 je napisao/la:i kako da gledamo utakmicu mi iz druge smjene....stvarno su konjine
Ne sikiraj se bit će 100% na myp2p, samo se pripremi unaprijed, tj downloadiraj (ako već nisi) sve software, jer se nikad ne zna na kojem će korisnik streamati, znači sopcast, TV Ants, Veetle, i plug-ine za windows media player i bez brige si.BoSna_pLayA je napisao/la:Ljudi dajte mi vec malo unaprijed link dje ce biti tekma. Zivim u austriji pa mi uvijek zakljucaju BHT1.
http://www.myp2p.eu
http://www.atdhe.net
vec poznajem ali nisam siguran hoce da ce biti tu
hoceli biti jos negdje ?
Smije prijateljsku. Kad nebi smio prijateljsko (što nije slučaj) to bi nama odgovaralo, jer bi tako kroz prijateljske ocistio kartone, a to svakako nije mogućecooly je napisao/la:sta je sa salihovicem, jel smije igrati prijateljsku? pricalo se da je onu zabranu za 4 utakmice dobio
Ne nego restoran "Bosna" na Ilidzi inace baza naseg saveza i kompanije oko njih...Cartman je napisao/la:Vjerovatno je BHT htio da se tad odigra, a ne savez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.