Nevjerujem šta pročitah. Imam pravo na mišljenje,koliko vidim nisam napisao ništa u vezi kriketa već NBA draft,a hvala bogu vid me još služi,stoga ne vidim u čemu je tvoj problem, ili ti misliš da jedino ti imaš pravo na mišljenje na ovoj temi? Bit će zanimljivo vidjet kako će se Vesely rangirat,ja cijenim negdje oko 30 mjesta.....alfarouqaminu je napisao/la:daj molim te napisi nesto pametnije, a ne samo radi reda da bi nabio postove...ako vec volis da nabijas postove idi na temi druzenje pa cepaj brate...melanholicar je napisao/la:Biće ovaj naredni draft itekako zanimljiv,vidjećemo i te famozne pikove,nešto sam skeptičan kada su u pitanju evropljani,ali to se nikad ne zna,to je neka vrsta lutrije.
NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
- Kontakt:
Re: NBA draft
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dema je napisao/la:ma od ovih se i ocekivalo al onaj ludi suter Freddete gledao sam kako lik suta, a od Kantera ako bude zdrav ocekujem velike stvari,Kemba je isto dobar gledao sam jednu utakmicu njegove ekipe nije los uopstealfarouqaminu je napisao/la:evo naveo sam ga ispod, jos ko bi mogao... ali mislim da on nece biti top 5 drafta ima puno ovi americkih kvalitetnih igraca od njega ali u top 10 ulazi sigurnodema je napisao/la:Aminu puno hvala ,vidis da ti mozes jako puno kad hoces prijatno si me iznenadio,ajde ne moras sve za dan mozes kad stignes nastavit do drafta ovako po 5 igraca dodavat,sta je s Enesom i volio bi da nes i o njemu napises.![]()
ma dovrsicu ja ovu listu do ponedeljka.... polako do drafta ima jos puno vremena![]()
Koji ti se najvise svidja u ovoj klasi?
ma da freddete nije los,mada ja ga nevidim nesto u NBA, pa pogledaj Stephena Curriya, kako je igrao u NCAA kako je sutao, ja sam mislio da ce vec u prvoj sezoni imati po 30 poena,jer je u NCAA imao prosek 28 gde se igraju puno bolje odbrane i utakmica traje manje... rizican mi on bas onako... Kanter je solidan igrac nesto poput Horforda iz Atlante...ima dobru igru ledjima mlad je to igrac momak ima samo 18 godina a i bliljirao je na evropskom prvenstvu za juniore iako je igrao sa starijom generacijo to jes 1991 pa nadalje...Bio je strasan u jednoj tekmi je zabio 32 poena i imao dosta skokova ne moguj se setiti bas tacno... i odjednom ga poceli nazivati cudom o deteta kao i rubija... kemba igra dobro ove godine,videcemo kako ce proci na draftu ali u top 15 pickova je siguran...mada mije los i onaj jordan hamilton sa texasa, vama bi dobro dosao na SG,pratio sam ga ove godine i mogu ti reci da je sjajan ima dobar sut,moze sutati fadeway lagnao i pogadja,zna da izgradi poziciju...sve u svemu dobar suter

Jordan Hamilton bi bio dobar za nas ali izgleda da ovaj Thibs i ne gotivi rookie toliko,vidjecemo ali ima sjajnih igraca i bice zanimljiv draft,Kanter je na toj utakmici poderao mislim da su Ameri bili on je mozda i najbolji centar na draftu.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sto se tice centara da najbolji je...mada ruku na srce ove godine i nema bas bogzna kakvih centara...ali zato PF ima solidnih...dema je napisao/la:Jordan Hamilton bi bio dobar za nas ali izgleda da ovaj Thibs i ne gotivi rookie toliko,vidjecemo ali ima sjajnih igraca i bice zanimljiv draft,Kanter je na toj utakmici poderao mislim da su Ameri bili on je mozda i najbolji centar na draftu.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
Interesovanje za NBA draft je vec pocelo,evo skauti vec gledaju igraca partizana inace sjajajnog atletu
Skauti Lejkersa, Detroita, Nju Orleansa, Minesote, San Antonija i još nekoliko drugih NBA klubova doputovali su u Sijenu kako bi na delu videli buduću zvezdu najjače lige na svetu - Čeha Jana Veselog!
Krilo Partizana, narednog leta izaći će na draft i karijeru nastaviti u Americi, a jučerašnjom igrom pokazao je da ga i tamo čeka sjajna karijera.
Skauti Lejkersa, Detroita, Nju Orleansa, Minesote, San Antonija i još nekoliko drugih NBA klubova doputovali su u Sijenu kako bi na delu videli buduću zvezdu najjače lige na svetu - Čeha Jana Veselog!
Krilo Partizana, narednog leta izaći će na draft i karijeru nastaviti u Americi, a jučerašnjom igrom pokazao je da ga i tamo čeka sjajna karijera.
Veseli ce uveseljavat NBA fanove dugi niz godinaalfarouqaminu je napisao/la:Interesovanje za NBA draft je vec pocelo,evo skauti vec gledaju igraca partizana inace sjajajnog atletu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma lika uporedjuju sa blake griffinom, sto se tice kucanja... Al ruku na srce,lik ubija sto se tice odrazadema je napisao/la:Veseli ce uveseljavat NBA fanove dugi niz godinaalfarouqaminu je napisao/la:Interesovanje za NBA draft je vec pocelo,evo skauti vec gledaju igraca partizana inace sjajajnog atletu
Eto njega u SAS ipak Greg ima dobre komsijske odnose sa Paritzanomalfarouqaminu je napisao/la:ma lika uporedjuju sa blake griffinom, sto se tice kucanja... Al ruku na srce,lik ubija sto se tice odrazadema je napisao/la:Veseli ce uveseljavat NBA fanove dugi niz godinaalfarouqaminu je napisao/la:Interesovanje za NBA draft je vec pocelo,evo skauti vec gledaju igraca partizana inace sjajajnog atletu

A i mi nismo losi s ovim draftom

Ove godine ponovo dobar izbor,sjajan vrijeme ce pokazati..James Anderson samo ga je ova povreda malo unazadila al ima vremena za njega....takodje u zadnjih par godina visoki pickovi Blair,Hill

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
i ja bi ga iskerno voleo videti u spursima,mogao bi tamo na miru napredovati... Da svaka cast za celnike spursa covece majstori drafta su nema sta...Jbg Scole ste se lako odrekli ali sta je tu je pa i najbolji grese...Raul_64 je napisao/la:Eto njega u SAS ipak Greg ima dobre komsijske odnose sa Paritzanomalfarouqaminu je napisao/la:ma lika uporedjuju sa blake griffinom, sto se tice kucanja... Al ruku na srce,lik ubija sto se tice odrazadema je napisao/la: Veseli ce uveseljavat NBA fanove dugi niz godinatu su i Gist,Jereles
A i mi nismo losi s ovim draftomsamo ostaje zal sa Scolom,a i ostalo strasan scauting RC Buford...Manu,Parker,Spliter...i sada imamo pravo na dosta evropskih igraca(Nando de Colo i jos jedan centar iz Spanije zaboravi mu ime,mislim da u Manresi igra)
Ove godine ponovo dobar izbor,sjajan vrijeme ce pokazati..James Anderson samo ga je ova povreda malo unazadila al ima vremena za njega....takodje u zadnjih par godina visoki pickovi Blair,Hilllijepo je navijati za ovu fransizu koja ce na ovom haman rasulu od zapada jos dugi niz godina osiguravati playoff i nakon sto The Fundamental se penzionise

Ovo nekoliko godina unazand sjajno obavljeno...prosle godine James Anderson,dobar bek,gledao sam ga nesto malo na collegu i ako nastavi da se razvija bice jako dobar....DeJuan Blair,zmaj, lik je sjajan skakac pravi razbijac,jak... iskreno nisam ni sanjao da ce on biti izabran u drugoj rundi,bio sam ubedjen da ce biti medju 10pickova,ali je izgleda preprasilo mnoge ekipe njegova kolena mada ja ne vidim posledice u njegovoj igri...George Hill takodje jos jedan u nizu dobrih izabranih....Odlican igrac evo ove godine igra zaista dobro i dobro menja startere... Bilo bi zaista dobro videti i veselog... Jao zamislite ekipu Splitter,Blair,Vesely,Anderson,Hill zaista perspektivna ekipa uz naporan rad mogli bi svasta
Ma Veseli bi bio odličan najdraži mi je izvan NBA košarkaš još kada bi u Spurse došao
Imamo pravo na de Cola odličan igrač barem ono što sam ga ja gledao

Imamo pravo na de Cola odličan igrač barem ono što sam ga ja gledao

cuj Darron Williams iz Utah u Netse.... pa nemogu da vjerujem mamu mu izdajničku .. pu
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sreca pa imam ESPN America pa mogu gledati NCAA utakmice skoro svaki dan...
Meni je za oko zapelo par igraca koji bi mogli izaci na draft ove godine a to su:
Jimmer Fredette BYU 27.2 ppg- odlican suter, brzog izbacaja jedini problem sto je bek suter zarobljen u tijelu point guarda 188cm.
Jared Sullinger Ohio State 17.8 ppg, 9.9 rpg-raspon ruku 213cm. solidan skakac i strijelac
Terrence Jones Kentucky 17.9 ppg, 9.1rpg- polivalentan igrac, moze igrati skoro na svim pozicijama osim mozda 5.

Meni je za oko zapelo par igraca koji bi mogli izaci na draft ove godine a to su:
Jimmer Fredette BYU 27.2 ppg- odlican suter, brzog izbacaja jedini problem sto je bek suter zarobljen u tijelu point guarda 188cm.
Jared Sullinger Ohio State 17.8 ppg, 9.9 rpg-raspon ruku 213cm. solidan skakac i strijelac
Terrence Jones Kentucky 17.9 ppg, 9.1rpg- polivalentan igrac, moze igrati skoro na svim pozicijama osim mozda 5.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa nije se on sam trejdovo bog tesilenT. je napisao/la:cuj Darron Williams iz Utah u Netse.... pa nemogu da vjerujem mamu mu izdajničku .. pu

- SaltCityAttack
- Kontakt:
jest da nije tema emiga, ali eto kad je lik vec profulo temu sto se tice Williamsa ebiga pametan pote je napravio Utah...on je jasno rekao da ne voli organizaciju Utaha i to samo govori da nece sa njima produziti ugovor...oni su odmah uzeli od Netsa te pickove, jer ce biti garant lotery... ako budu ga trade poslije, jer moguce je da tih sezona Netsi budu nesto bolji, onda vjerovatno ni draft pickovi nece imati ovu danasnju vrijednost
...ebiga ljudi nisu ludi i cuvati ga, a znaju da ne zeli ostat i ovako za njih je najbolje

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Meni se svidja i play Connectiuta Kemba Walker,samo ne znam da li je on '89 ili '90 i mogao bi se lepo pokazati u NBA.BernardBarnjak je napisao/la:Sreca pa imam ESPN America pa mogu gledati NCAA utakmice skoro svaki dan...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Favors ce bit odlican igrac,Haris je solidan point guard ,pickovi Netsa su lotery i ako i tu uzmu dobrog igraca znaci da ce dobro unovcit Derona koji je rekao da zeli u New York sedmicu prije ovog trade-a.SaltCityAttack je napisao/la:jest da nije tema emiga, ali eto kad je lik vec profulo temu sto se tice Williamsa ebiga pametan pote je napravio Utah...on je jasno rekao da ne voli organizaciju Utaha i to samo govori da nece sa njima produziti ugovor...oni su odmah uzeli od Netsa te pickove, jer ce biti garant lotery... ako budu ga trade poslije, jer moguce je da tih sezona Netsi budu nesto bolji, onda vjerovatno ni draft pickovi nece imati ovu danasnju vrijednost...ebiga ljudi nisu ludi i cuvati ga, a znaju da ne zeli ostat i ovako za njih je najbolje
Utah je pametna fransiza oni nece puno oslabit cak mislim da ce im se ovo vec iduce sezone pocet otplacivat.
Opet Netsi su morali dovest neku NBA zvijezdu da bi imali sansu da im jos neko dodje.Imaju dosta prostora da potpisu nekog free agenta i ako budu pametni mogli bi oni pocet stvarat ekipu koja ce bit opasna.
Sad nas ocekuje dominacija istoka,u sljedecim sezonama ce i Paul u New York,i onda ce ostat na zapadu odlaskom Kobe-a i Tima ,Oklahoma i Cllipersi od jacih ekipa.Utah se podmladila i ona ce bit tu u play offu.
-
- Kontakt:
http://espn.go.com/ncb/player/profile?playerId=42092
visok 201 cm a ima 4,9 blokada za 28 minuta po tekmi
visok 201 cm a ima 4,9 blokada za 28 minuta po tekmi
- Titova-Juga
- Kontakt:
Moze li mi neko detaljnije objasniti onaj trade tada Bullsovog J.J-a u Toronto za njihov prvi pick ?
P.S Ko ima dobar od ovih sutera na sljedecem draftu, kakav je ovaj mali William Buford
P.S Ko ima dobar od ovih sutera na sljedecem draftu, kakav je ovaj mali William Buford
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
moja zelje je FreddeteTitova-Juga je napisao/la:Moze li mi neko detaljnije objasniti onaj trade tada Bullsovog J.J-a u Toronto za njihov prvi pick ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
dema je napisao/la:moja zelje je FreddeteTitova-Juga je napisao/la:Moze li mi neko detaljnije objasniti onaj trade tada Bullsovog J.J-a u Toronto za njihov prvi pick ?
Zar nije on play ? Koji ce nam. Fali nam SG da budemo kompletni : =)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.